Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 05 05, 15:53)
nu nezinau, manau, kad nemaza...  blink.gif Gine sake, 167 mililitru turio... o kiek ekrane maciau ismatavimus tai apie 58-60mm kazkas... nezinau, ar cia realu, ar ne ta kazka maciau... unsure.gif Bet jau dabar tai atrodo, kad as ir jauciu kazka tame sone  unsure.gif
irnesakyk.gif gerai gerai laikausi, darbas baigiasi, nebestresuoju, kad kazko nedadarysiu, nes ... nu nespesiu, o kad nervinsiuos geriau nebus...
Vaziuosiu pas tevus... ryt i gamta su MB varysim...

tai smagu, mes ryt į Burbiškių dvarą pas tiulpanus yahoo.gif assa.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Dainiuke, as jau siandien testuka sugadinau ir nieko verysad.gif Siandien 25c.d., vakar duph. baigiau, tai sakau gal toliau gerti, bet ir vel nieko gero, nors taip tikejausi si cikla. Dabar belieka mmm laukti.
Kaip jums siandien nuotaikos? As tai visa diena bliaunu, kad vaikai sveikina mamas (as dirbu su vaikais), ju mamos is laimes verkia, o as nusisukusi nuo ju verkiu, kad jau treti metai laukiu irgi to jausmo kai mane sveikins leliukas. Vienu zodziu, ir dabar jau pradejau bliauti...
Atsakyti
mykolina, laikykis console.gif Na... man irgi asara nukrenta per mamyciu diena, bet... turi gi ateiti ir MUMS laikas . Imk balioneli 4u.gif

as dabar mastau... man antradieni 16 CD, kazi reikes pradet gert Duph ar ne mastau.gif Aisku, pirmadieni siaip skambinsiu ginei susitart del laparaskopijos tiksliai, tai paklausiu ir apie Duph
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 05, 20:46)
mykolina, laikykis console.gif Na... man irgi asara nukrenta per mamyciu diena, bet... turi gi ateiti ir MUMS laikas . Imk balioneli  4u.gif

as dabar mastau... man antradieni 16 CD, kazi reikes pradet gert Duph ar ne mastau.gif Aisku, pirmadieni siaip skambinsiu ginei susitart del laparaskopijos tiksliai, tai paklausiu ir apie Duph

Aciukas, tu irgi laikykis 4u.gif
As tai duph. nuo 15 c.d. pradedu visada gerti. O kokiam mieste darys tau laparoskopija ir gal zinai kiek kainuos, ar kiek pati zadi duoti? Sekmes dideles tau mergyte 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Mykolina console.gif gi turi kada pasisekti 4u.gif tikėkim mirksiukas.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 05 05, 19:16)
Sveikutes mergytes  4u.gif
Dainiuke, as jau siandien testuka sugadinau ir nieko  verysad.gif  Siandien 25c.d., vakar duph. baigiau, tai sakau gal toliau gerti, bet ir vel nieko gero, nors taip tikejausi si cikla. Dabar belieka mmm laukti.
Kaip jums siandien nuotaikos? As tai visa diena bliaunu, kad vaikai sveikina mamas (as dirbu su vaikais), ju mamos is laimes verkia, o as nusisukusi nuo ju verkiu, kad jau treti metai laukiu irgi to jausmo kai mane sveikins leliukas. Vienu zodziu, ir dabar jau pradejau bliauti...

Nu blyn ir as apsiblioviau tavo posta paskaicius verysad.gif Ne viskas prarasta, tikek, kad pavyks, kiekviena nepavykusi karta isgyvenk tik trumpai ir tikek, kad tai naujo sanso pradzia 4u.gif Yra stimuliacijos, jei ne tai IUI, ir t.t., siekianciam grazaus tikslo visada bus atlyginta 4u.gif wub.gif
Taip, kad su mamyciu diena busima mamyte, tu tikrai ja tapsi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 06 gegužės 2007 - 11:43
QUOTE(mykolina @ 2007 05 05, 18:16)
Sveikutes mergytes  4u.gif
Dainiuke, as jau siandien testuka sugadinau ir nieko  verysad.gif  Siandien 25c.d., vakar duph. baigiau, tai sakau gal toliau gerti, bet ir vel nieko gero, nors taip tikejausi si cikla. Dabar belieka mmm laukti.

Sveikute, mikolina, bet juk dar anksti testukui! dar tikrai gali nieko nerodyti, juk TIK 25 ciklo diena.. g.gif
man 27 diena dar nieko nerode, ir tik veliau po paros isryskejo viena silpnute silpnute juostele...
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 05 06, 20:32)
Sveikute, mikolina, bet juk dar anksti testukui! dar tikrai gali nieko nerodyti, juk TIK 25 ciklo diena.. g.gif
man 27 diena dar nieko nerode, ir tik veliau po paros isryskejo viena silpnute silpnute juostele...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O kaip man buvo, Mykolina?? Man taip ilgai nerode, kad jau pradejau lagaminus krautis isvaziuot i uzsieni, juk zinai mano istorija... Tikrai dar anksti testukui, aisku, kitom gal ir labai labai anksti parodo, nezinau, nuo ko cia priklauso.
Dabar net nezinau, gal ir be reikalo suteikiau tau vilties, jei vis delto sulauksi mmm, bet ir nereikia nusiminti anksciau laiko, juk dar niekas neaisku. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes 4u.gif
Aciu uz gera zodi ir palaikyma smile.gif Zinokit atejo siandien jau mmm. Ciklas gavosi tik 26 dienos. Tai va agnesse, rasyk man 3 stimul. nuo 05 07dienos. Pradesiu si cikla jau po 2 clostyl. gerti.
Dainiuke, kaip tu laikaisi? Gal jau testuka dareisi? Gal turi mums geru naujienu?
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
Mikolina kaip liudna del taves mazule, laikykis verysad.gif as irgi vakar mamytes dienos proga testuka pagadinau doh.gif nieko nerode. geriu toliau duphastona. mano ciklas iprastai yra 31 c.d tai dar teoriskai kelios dienos iki mmm. ziuresim, dar mazytes vilties turiu, na bet jauciu kad nieko nesigaus si cikla...nezinau, gal dabar darysimes IUI, tarsimes su gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 07, 13:26)
sveikutes,
Mikolina kaip liudna del taves mazule, laikykis  verysad.gif as irgi vakar mamytes dienos proga testuka pagadinau doh.gif nieko nerode. geriu toliau duphastona. mano ciklas iprastai yra 31 c.d tai dar teoriskai kelios dienos iki mmm. ziuresim, dar mazytes vilties turiu, na bet jauciu kad nieko nesigaus si cikla...nezinau, gal dabar darysimes IUI, tarsimes su gydytoja...

dainiuke, jei neklystu tai tau tik pirmoji stimuliacija. o kodel taip skubi su IUI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 07 gegužės 2007 - 13:35
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 07, 15:26)
sveikutes,
Mikolina kaip liudna del taves mazule, laikykis  verysad.gif as irgi vakar mamytes dienos proga testuka pagadinau doh.gif nieko nerode. geriu toliau duphastona. mano ciklas iprastai yra 31 c.d tai dar teoriskai kelios dienos iki mmm. ziuresim, dar mazytes vilties turiu, na bet jauciu kad nieko nesigaus si cikla...nezinau, gal dabar darysimes IUI, tarsimes su gydytoja...

Gal TB grikiukai prastoki, kad IUI planuoji g.gif
Atsakyti