Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

sveikutes,
as trecia diena matuoju del idomumo BT. uzvakar 37.1, vakar 37.0, siandien 37.1. nors aisku ji gali buti pakilusi del kitu priezasciu kokiu nors doh.gif bet vistiek jau nebedaug tikiuos liko laukti, kol issiaiskinsim kaip su siuo ciklu baigsis reikalai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės 4u.gif

dainiuke wub.gif sėkmės dideliausios, laikykis.

Mykolina, žinok nei šiaip, nei taip tos nuotaikos. Na, pažiūrėsim, gal stebuklų ir būna.

Amade, šaunuole 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif Aš bijau jau dabar tos operacijos. man vien mintis, kad suriša ten - tokia bejėgė [asijausiu doh.gif lotuliukas.gif geriau užmigusią raišiotų - akys nematys, širdis neskaudės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaip kitos mergučios laikosi?a? bigsmile.gif
Atsakyti

Amade, šaunuole 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif Aš bijau jau dabar tos operacijos. man vien mintis, kad suriša ten - tokia bejėgė [asijausiu doh.gif lotuliukas.gif geriau užmigusią raišiotų - akys nematys, širdis neskaudės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas tarskaliuk 4u.gif

nebijokit mergaites to surisimo bigsmile.gif visai nieko jau guli apdujus, o visi aplink tave laksto...savo darbus daro..tikrai nesijaute, kad kazkaip buciau skriaudziama...viskas labai greit praeina...o ziurek jau sako, pakelk uzpakaliuka i palata vaziuojam smile.gif
Atsakyti
o tai ten risa kol samonei esi? Oi ne, vel bijau operacijos blink.gif Tikiuos nereikes, antradieni einu pas gydytoja, tikiuos nebus tos nelemtos cistos ir pradesiu pirma stimuliacija, o jei bus tada laparaskopija ir tik tuomet stimuliacija. Bijau
Papildyta:
merginos o jus visos po kiek laiko nepastojimo prdejot stimuliacijas?
ir dar norejau paklausti, jei mano mmm nereguliarus ziauriai, ar tie hormonu tyrimai yra tikslus? nu jei pvz man tyrimai rodo kad O nebuvo, ar gali buti kad O ivyko po tyrimu, nes mano ciklas sokineja nuo 30 iki 90 dienu blink.gif tai ar galima taip jau remtis tyrimais?
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 05 05, 10:15)
merginos o jus visos po kiek laiko nepastojimo prdejot stimuliacijas?
ir dar norejau paklausti, jei mano mmm nereguliarus ziauriai, ar tie hormonu tyrimai yra tikslus? nu jei pvz man tyrimai rodo kad O nebuvo, ar gali buti kad O ivyko po tyrimu, nes mano ciklas sokineja nuo 30 iki 90 dienu  blink.gif tai ar galima taip jau remtis tyrimais?

Stimuliacijas šiaip paskiria ginės žiūrint kokios problemos, pas mane pavyzdžiui folikulai patys užaugdavo, tai beveik metus bandėm be stimuliacijų, kai nebuvo jokio rezultato, pradėjom stimuliacijas.
Na, o jei tavo ciklas taip keičiasi, tai tada tyrimų rezultatai tikriausiai bus neinformatyvūs schmoll.gif Va viena mūsų nestuke.gif per 1 ciklą turėjo net 2 stimuliacijas nuo 5 c.d. ir lyg nuo 16 c.d. , tiksliai nepamenu, bet rezultatas nestuke.gif

Atsakyti
blink.gif eeee, merginos, ar normalu, kad man siandien jau normaliu krauju teplioja? verysad.gif As taip bijau, kad ta cista nesprogtu scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 05, 10:48)
blink.gif eeee, merginos, ar normalu, kad man siandien jau normaliu krauju teplioja?  verysad.gif As taip bijau, kad ta cista nesprogtu scare.gif

Eik tu sau blink.gif O tau kokių vaistų neskyrė g.gif , man vieną kartą tepliojo ciklo viduryje, tai skyrė aspirino, jis lyg sustabdo kraujavimą g.gif , bet pas mane tai tik tepliojo, kraujas tikrai nebėgo g.gif
Paskambink ginei, čia tikrai negerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 05, 09:54)
Labas rytas mergytės 4u.gif

dainiuke wub.gif sėkmės dideliausios, laikykis.

Mykolina, žinok nei šiaip, nei taip tos nuotaikos. Na, pažiūrėsim, gal stebuklų ir būna.

Amade, šaunuole 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif Aš bijau jau dabar tos operacijos. man vien mintis, kad suriša ten - tokia bejėgė [asijausiu doh.gif  lotuliukas.gif geriau užmigusią raišiotų - akys nematys, širdis neskaudės lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip kitos mergučios laikosi?a? bigsmile.gif

Taip ir laikomės, Tarškaliuk mirksiukas.gif Pavasarėjanti gamta,kažkaip teigiamai veikia ir nuotaiką bei suteikia vilčių siekiant užsibrėžto tikslo-būti nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 05, 09:53)
Eik tu sau blink.gif O tau kokių vaistų neskyrė g.gif , man vieną kartą tepliojo ciklo viduryje, tai skyrė aspirino, jis lyg sustabdo kraujavimą g.gif , bet pas mane tai tik tepliojo, kraujas tikrai nebėgo g.gif
Paskambink ginei, čia tikrai negerai unsure.gif

nu as nekraujuoju, siaip teplioja... unsure.gif pirmai tepliojo rudai (sakiau ginei), o siandien lyg ruzaveja tas reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 05, 07:48)
blink.gif eeee, merginos, ar normalu, kad man siandien jau normaliu krauju teplioja?  verysad.gif As taip bijau, kad ta cista nesprogtu scare.gif

Visu pirma- ar didelė cista?

Man buvo apie 3 cm cista. Pati sprogo. Ir labai gerai, iskarto pradejau gerti duphastona ir mano bedos baigesi thumbup.gif Yra blogiau jei didele cista sprogsta...
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 05, 11:06)
Taip ir laikomės, Tarškaliuk mirksiukas.gif Pavasarėjanti gamta,kažkaip teigiamai veikia ir nuotaiką bei suteikia vilčių siekiant užsibrėžto tikslo-būti nestuke.gif  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif taip ir bandykim.

Amade, blink.gif kaip laikaisi? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 05 gegužės 2007 - 14:44
QUOTE(Li ute @ 2007 05 05, 14:26)
Visu pirma-  ar didelė cista?

Man buvo apie 3 cm cista. Pati sprogo. Ir labai gerai, iskarto pradejau gerti duphastona ir mano bedos baigesi thumbup.gif Yra blogiau jei didele cista sprogsta...

nu nezinau, manau, kad nemaza... blink.gif Gine sake, 167 mililitru turio... o kiek ekrane maciau ismatavimus tai apie 58-60mm kazkas... nezinau, ar cia realu, ar ne ta kazka maciau... unsure.gif Bet jau dabar tai atrodo, kad as ir jauciu kazka tame sone unsure.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 05, 14:43)

Amade,  blink.gif kaip laikaisi? blink.gif

irnesakyk.gif gerai gerai laikausi, darbas baigiasi, nebestresuoju, kad kazko nedadarysiu, nes ... nu nespesiu, o kad nervinsiuos geriau nebus...
Vaziuosiu pas tevus... ryt i gamta su MB varysim...
Atsakyti