Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

[quote=agnesse,2007 05 04, 09:51]
Sveika prisijungus 4u.gif , tu jau pažengus, IUI bandei mirksiukas.gif , tai apšviesi ir mus mirksiukas.gif Sekmės

butu dar ir geguzes menesi IUI...bet kad isskrendam atostogaut smile.gif tai va vistiek busiu stimuliuojama...tai nusprendziau pas jus pasivaident 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai va, šiek tiek atsilaisvinau, tai parašinėsiu ax.gif
Vakar gi buvau pas ginį, tai viskas gerai ax.gif O įvykus, neblogas geltonkūnis, gleivinė 1,26 cm tai net Duph neskyrė. Tai dabar laukiam dar 10 dienų ir darysim testuką, jei iki to laiko mmm neateis. Jetau, jetau, kaip aš jų nenoriu doh.gif
Vis pagalvoju, kad šiomis dienomis turėtų implantacija vykti, tai nežinau, ar čia jau paranoja, bet vis jaučiu kažkokius sudiegimus doh.gif . Ale ir anuos kartus sudiegdavo ir nieko, šnipštas. Na, laikas parodys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 04 gegužės 2007 - 12:55
dėkui dainiuke 4u.gif tau to paties linkiu. wub.gif

agnesse, kentėčiau kojas suspaudus ir į WC neičiau iš to strioko doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
priimsim tik gerus rezultatus flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 04 gegužės 2007 - 13:01
QUOTE(agnesse @ 2007 05 04, 13:54)
Vakar gi buvau pas ginį, tai viskas gerai ax.gif O įvykus, neblogas geltonkūnis, gleivinė 1,26 cm tai net Duph neskyrė. Tai dabar laukiam dar 10 dienų ir darysim testuką, jei iki to laiko mmm neateis. Jetau, jetau, kaip aš jų nenoriu doh.gif
Vis pagalvoju, kad šiomis dienomis turėtų implantacija vykti, tai nežinau, ar čia jau paranoja, bet vis jaučiu kažkokius sudiegimus doh.gif . Ale ir anuos kartus sudiegdavo ir nieko, šnipštas. Na, laikas parodys biggrin.gif

smagu labai girdeti geras naujienas thumbup.gif o kelinta dabar tau ciklo diena?

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 04, 14:01)
dėkui dainiuke 4u.gif tau to paties linkiu. wub.gif

aciukas mirksiukas.gif kaip gera taip smagiai pasilinket drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 04, 14:33)
smagu labai girdeti geras naujienas  thumbup.gif o kelinta dabar tau ciklo diena?

5 daugiau nei tau tongue.gif Taigi parašiuke viskas matosi, man 21 c.d. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 04, 14:01)
agnesse, kentėčiau kojas suspaudus ir į WC neičiau iš to strioko doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
priimsim tik gerus rezultatus flirt.gif

Aha, o ką daryti kai labai prispirs doh.gif Va ką tik taip stenėjau tulike, vos akys neiššoko blink.gif lotuliukas.gif , gal neišstenėjau žirniuko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 05 04, 13:54)

Tikrai, Agnesse,laikyk kojas suspaudusi blush2.gif mirksiukas.gif O jei rimtai,tai labai geros naujienos,bet lauksim dar geresnių mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
labukas, apsireiskiu trumpam mirksiukas.gif Gal kazkas jau spejo paskaityt kitam skyreli... naujienos tokios, kad kitos savaites vidury (trec-ketv) ekstrine laparaskopija. blink.gif nu as nebijau...
siaip vakar nusprendziau askambint ginei, nes 11 cd, o man vis biski rudai pateplioja, nudiegia papilve blink.gif Nuvariau pas ja siryt, tik pridejo ta aparata echo prie pilvo ir ''ohooo... cistinis darinys blink.gif , organizuojam kuo greiciau lap.'' unsure.gif ten aisku labiau lotyniskus terminus ji vartojo, bet ji 167ml turio (ismatavimai jau apie 60 mm kazkas, jei gerai nuziurejau), o pries savaite buvo apie 35mm gal... blink.gif

Tai va... darbe visiems sokas, nes as kazkaip neslepiu labai. Nesigilinu i detales, bet pasakiau, kad laparaskopija, ir kad tikrai kelias sav. nebusiu. Lai zino, gal maziau pletku bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 04, 15:33)
labukas, apsireiskiu trumpam  mirksiukas.gif Gal kazkas jau spejo paskaityt kitam skyreli... naujienos tokios, kad kitos savaites vidury (trec-ketv) ekstrine laparaskopija.  blink.gif nu as nebijau...
siaip vakar nusprendziau askambint ginei, nes 11 cd, o man vis biski rudai pateplioja, nudiegia papilve  blink.gif Nuvariau pas ja siryt, tik pridejo ta aparata echo prie pilvo ir ''ohooo... cistinis darinys  blink.gif , organizuojam kuo greiciau lap.''  unsure.gif ten aisku labiau lotyniskus terminus ji vartojo, bet ji 167ml turio (ismatavimai jau apie 60 mm kazkas, jei gerai nuziurejau), o pries savaite buvo apie 35mm gal...  blink.gif

Tai va... darbe visiems sokas, nes as kazkaip neslepiu labai. Nesigilinu i detales, bet pasakiau, kad laparaskopija, ir kad tikrai kelias sav. nebusiu. Lai zino, gal maziau pletku bus  mirksiukas.gif

Oi, Amade, laikykis,mes su tavimi group.gif Viskas bus gerai smile.gif Pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Agnesse, kazkaip pamirsau zvilgtert i parasiuka blush2.gif

Amade, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 04, 15:30)
Tikrai, Agnesse,laikyk kojas suspaudusi blush2.gif  mirksiukas.gif O jei rimtai,tai labai geros naujienos,bet lauksim dar geresnių mirksiukas.gif  nestuke.gif

Ačiū jums visoms už palaikymą, jau kaip faina laukti, kad ir tų eilinių mmm, kai žinai, kad kažkas dar be tavęs laukia kažkokio atsakymo ir palaiko wub.gif wub.gif
Amade, na ir naujienos blink.gif blink.gif
Laikykis, mergyt. Nors nuskambės baisiai, bet kuo greičiau gulsi po peiliu, tuo greičiau viskas išsispręs ir aišku, tik į gerą mirksiukas.gif . Sekmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
Agnesse, sekmes, kad si karta, kaip jau sakiau, atsidurtum antroje parasiuko dalyje, nestuke.gif tarpe. Aisku bet kuriai is musu to linkiu 4u.gif
Tarskaliuk, kaip startas, su kokiom nuotaikom? Kaip sakant, gera pradzia arba geras startas - puse darbo mirksiukas.gif
Amade, sekmes didziules 4u.gif Kokiam mieste darys laparoskopija? Pavydziu as tau tokio nusiteikimo. As tai turbut tryzniosiu pries laparoskopija, bet jei ka tai tik rudeni darysiuos. Geriau butu, kad nereiketu...
Dainiuke, kaip laikaisi, kaip paskutines laukimo dieneles slenka? As tai labai daug dirbu, tai ner nors labai kada apie tai galvoti, tik po darbo tos mintys ramybes neduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 05 04, 19:32)
Dainiuke, kaip laikaisi, kaip paskutines laukimo dieneles slenka? As tai labai daug dirbu, tai ner nors labai kada apie tai galvoti, tik po darbo tos mintys ramybes neduoda  smile.gif

kazkaip itampa auga, stumiu laika, negalvoju apie rezultatus tik naktimis miegodama doh.gif
zodziu nebe daug liko laukimo, galvoju pirmadieni gal testuka pagadint, nors nezinau ar verta, nes bus 28 c.d. kai paprastai yra 30-31 c.d. o kada tu testuosies?
Atsakyti