Lucky star dvynuku laukiasi Valiooo
QUOTE(simutė @ 2007 05 03, 13:34)
nu bet kai nesiseka - nesiseka, o kai jau pradeda sektis.. Tikra Lucky_Star
Andora, sveikinimai didziausi is visos sirdies Kaip smagu, kad tikrai daugeja. Nu faina Papasakok visa savo istorija Gero ir lengvo nesiojimo
Murauskyte, tarskaliuk
Laukiu
Lucky star, dvigubi sveikinimai
Murauskyte, tarskaliuk
Laukiu
Lucky star, dvigubi sveikinimai
Lucky_Star dviguba laimė.
Dėkui mergytės už palaikymą
Gilaja, matai trečią kartą su 3 clost. tabletėmis bando stimuliuoti, vėliau laukia arba kiti vaistai arba laparoskopija.
Dėkui mergytės už palaikymą
Gilaja, matai trečią kartą su 3 clost. tabletėmis bando stimuliuoti, vėliau laukia arba kiti vaistai arba laparoskopija.
o man pries stimuliacija dare laporaskopija ...nu bet gal del to, kad nuotrauka rode, kad kiausintakiai nepratekami
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 03, 15:59)
o man pries stimuliacija dare laporaskopija ...nu bet gal del to, kad nuotrauka rode, kad kiausintakiai nepratekami
gali būti.
QUOTE(mykolina @ 2007 05 03, 15:19)
Andora, sveikinimai didziausi is visos sirdies Kaip smagu, kad tikrai daugeja. Nu faina Papasakok visa savo istorija
Labutis visoms .
Dėkoju visoms už sveikinimus .
Šiandien gydytoja paskambino dėl tyrimų rezultatų. Viskas puiku, duphastono gerti nereikės.
Žinot, man dar nesitiki, todėl labai nedrąsu visa tai laikyti HAPPY END ar greičiau HAPPY START. Mano istorija: planuojam 2,5 metai. Po maždaug 1,5 metų II, bet viena neryški. Rezultatas: negimdinio nėštumo šalinimas laporoskopiškai kartu su dešiniu kiaušintakiu. Po to 3 mėn. kontraceptikai, 3 mėn laukimo bandant natūraliai. Vizitas i VK, Vilniuje. Visi tyrimai, gimdos nuotrauka (kairys kiaušintakis nepratekantis), laporoskopija (kairys kiaušintakis PRATEKANTIS). Stimuliacija su 2 tab. Clost. ir tai, kas dabar. Įdomiausia, kad dominuojantis folikulas buvo dešinėje (kur nėra kiaušintakio), o kiti du kairėje, bet per maži. Tai vienas iš tų mažųjų užaugo ir atplaukė .
Papildyta:
QUOTE(sivana @ 2007 05 03, 09:03)
Ačiū tau . Sakau, jeigu Dievas nepersigalvos, gal mes panašiu metu sūpuosim savo stebūklėlius .
Na ką mergytės, 14 dieną žiūrėsiu ar organizmas į vaistukus reagavo.
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 03, 19:59)
Na ką mergytės, 14 dieną žiūrėsiu ar organizmas į vaistukus reagavo.
O nuo kelintos c.d. si menesi paskyre gerti? Gero starto ir sekmes Ziurek, kad sis kartas butu paskutinis ir lemiamas
QUOTE(mykolina @ 2007 05 03, 20:29)
O nuo kelintos c.d. si menesi paskyre gerti? Gero starto ir sekmes Ziurek, kad sis kartas butu paskutinis ir lemiamas
ačių, saulyt tik, aš džiaugsiuosi, kad kas pas mane užaugtų ir ovuliuotų. Pradedu gerti nuo 3 c.d. pradedu gerti clost. nuo rytojaus
Tarskaliuk, sekmingos stimuliacijos, nuosirdziai tikiu, kad si cikla baigsis visi vargeliai ir rankose laikysi issipildziusia II juosteliu svajone...
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 03, 12:29)
Sveikos mergytes,
itraukit ir mane i Jusu sarasiukus si ir kita cikla busiu Jusu skyrelyje. Si menesi buvo 2 stimuliacija (nuo balandzio 16 dienos) natur produkt (1 buvo su IUI kovo menesi). tai kaip sakant si cikla nelabai tikiuosi, kad prie nestukiu bandos prisijungsiu...nu bet gal 3 karteli pasiseks...linkejimai visoms..stimuliuojama clost...problemos : 1 st Endometrioze + anovuliacija.
itraukit ir mane i Jusu sarasiukus si ir kita cikla busiu Jusu skyrelyje. Si menesi buvo 2 stimuliacija (nuo balandzio 16 dienos) natur produkt (1 buvo su IUI kovo menesi). tai kaip sakant si cikla nelabai tikiuosi, kad prie nestukiu bandos prisijungsiu...nu bet gal 3 karteli pasiseks...linkejimai visoms..stimuliuojama clost...problemos : 1 st Endometrioze + anovuliacija.
Sveika prisijungus , tu jau pažengus, IUI bandei , tai apšviesi ir mus Sekmės
QUOTE(simutė @ 2007 05 03, 14:34)
Kaip faina ir aš norėčiau dvynukų