Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Lucky star dvynuku laukiasi bigsmile.gif 2.gif 2.gif Valiooo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 05 03, 13:34)
Lucky star dvynuku laukiasi bigsmile.gif  2.gif  2.gif Valiooo 4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif nu bet kai nesiseka - nesiseka, o kai jau pradeda sektis.. 4u.gif 4u.gif Tikra Lucky_Star bigsmile.gif
Atsakyti
Andora, sveikinimai didziausi is visos sirdies 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip smagu, kad nestuke.gif tikrai daugeja. Nu faina smile.gif Papasakok visa savo istorija ax.gif Gero ir lengvo nesiojimo 4u.gif
Murauskyte, tarskaliuk console.gif friends.gif
Laukiu 4u.gif
Lucky star, dvigubi sveikinimai clap.gif
Atsakyti
Lucky_Star wub.gif wub.gif dviguba laimė.

Dėkui mergytės už palaikymą 4u.gif
Gilaja, matai trečią kartą su 3 clost. tabletėmis bando stimuliuoti, vėliau laukia arba kiti vaistai arba laparoskopija.
Atsakyti

Gilaja, matai trečią kartą su 3 clost. tabletėmis bando stimuliuoti, vėliau laukia arba kiti vaistai arba laparoskopija.

o man pries stimuliacija dare laporaskopija g.gif ...nu bet gal del to, kad nuotrauka rode, kad kiausintakiai nepratekami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 03, 15:59)

o man pries stimuliacija dare laporaskopija g.gif ...nu bet gal del to, kad nuotrauka rode, kad kiausintakiai nepratekami g.gif

g.gif gali būti.
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 05 03, 15:19)
Andora, sveikinimai didziausi is visos sirdies  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kaip smagu, kad  nestuke.gif tikrai daugeja. Nu faina  smile.gif  Papasakok visa savo istorija  ax.gif

Labutis visoms 4u.gif .

Dėkoju visoms už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Šiandien gydytoja paskambino dėl tyrimų rezultatų. Viskas puiku, duphastono gerti nereikės.
Žinot, man dar nesitiki, todėl labai nedrąsu visa tai laikyti HAPPY END ar greičiau HAPPY START. blush2.gif Mano istorija: planuojam 2,5 metai. Po maždaug 1,5 metų II, bet viena neryški. Rezultatas: negimdinio nėštumo šalinimas laporoskopiškai kartu su dešiniu kiaušintakiu. Po to 3 mėn. kontraceptikai, 3 mėn laukimo bandant natūraliai. Vizitas i VK, Vilniuje. Visi tyrimai, gimdos nuotrauka (kairys kiaušintakis nepratekantis), laporoskopija (kairys kiaušintakis PRATEKANTIS). Stimuliacija su 2 tab. Clost. ir tai, kas dabar. Įdomiausia, kad dominuojantis folikulas buvo dešinėje (kur nėra kiaušintakio), o kiti du kairėje, bet per maži. Tai vienas iš tų mažųjų užaugo ir atplaukė thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(sivana @ 2007 05 03, 09:03)
Sveiki  4u.gif

bigsmile.gif sveikinimai dideliausi  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū tau 4u.gif . Sakau, jeigu Dievas nepersigalvos, gal mes panašiu metu sūpuosim savo stebūklėlius ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andora: 03 gegužės 2007 - 17:22
Na ką mergytės, 14 dieną žiūrėsiu ar organizmas į vaistukus reagavo.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 03, 19:59)
Na ką mergytės, 14 dieną žiūrėsiu ar organizmas į vaistukus reagavo.

O nuo kelintos c.d. si menesi paskyre gerti? Gero starto ir sekmes 4u.gif Ziurek, kad sis kartas butu paskutinis ir lemiamas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 05 03, 20:29)
O nuo kelintos c.d. si menesi paskyre gerti? Gero starto ir sekmes  4u.gif  Ziurek, kad sis kartas butu paskutinis ir lemiamas  nestuke.gif

ačių, saulyt 4u.gif wub.gif tik, aš džiaugsiuosi, kad kas pas mane užaugtų ir ovuliuotų. Pradedu gerti nuo 3 c.d. pradedu gerti clost. nuo rytojaus
Atsakyti
Tarskaliuk, sekmingos stimuliacijos, nuosirdziai tikiu, kad si cikla baigsis visi vargeliai doh.gif ir rankose laikysi issipildziusia II juosteliu svajone... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 05 03, 12:29)
Sveikos mergytes,
itraukit ir mane i Jusu sarasiukus si ir kita cikla busiu Jusu skyrelyje. Si menesi buvo 2 stimuliacija (nuo balandzio 16 dienos) natur produkt (1 buvo su IUI kovo menesi). tai kaip sakant si cikla nelabai tikiuosi, kad prie nestukiu bandos prisijungsiu...nu bet gal 3 karteli pasiseks...linkejimai visoms..stimuliuojama clost...problemos : 1 st Endometrioze + anovuliacija.

Sveika prisijungus 4u.gif , tu jau pažengus, IUI bandei mirksiukas.gif , tai apšviesi ir mus mirksiukas.gif Sekmės

QUOTE(simutė @ 2007 05 03, 14:34)
Lucky star dvynuku laukiasi bigsmile.gif  2.gif  2.gif Valiooo 4u.gif

Kaip faina wub.gif ir aš norėčiau dvynukų wub.gif
Atsakyti