Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

[quote=natusia_v,2007 05 02, 21:57]
[quote=tarškaliukas,2007 05 02, 21:29]
Murauske, taip, jau trečia nesėkminga stimuliacija. Neužauginu derliau, nėr ką pjaut hihihi.gif

dainiuke, bandau tikėti, tik jau viltis mažėja kažkodėl doh.gif negerai, kad taip šneku, veju mintys tolyn, tačiau su cost. nelabai tikiu, kad sureaguos. Nesiseka man kažkodėl, svorio dar labiau priaugau, apsiplaukavau juodai, spuogais išbėrė ir dar clost. nereaguoja. kaip aš tuoj spjausiu į visus mokslus ir lapaoskopija lėksiu daryt.

neskubek daryti laparaskopija, kaip suprantu pas tave PKS, taigi pabandyk gerti metformin, + clost. gali sureaguoti, pas mane buvo tas pats as po 5 tabletes per diena clost. gerdavau ir nieko, o kai pradejau metformina gerti tai ir folikulai pradejo augti jau 3 ciklas smile.gif ir svoris sumazes, bent jau pas mane taip smile.gif
[/quote]
dėkui, bandysiu atsargiai paklausti gyd. dėl šio vaisto
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif ,

4u.gif irgi turiu naujienų flirt.gif . Nesulaukiau aš savo mmm. Pasidariau testą ir pamačiau II, bet viena iš jų buvo mažiau ryški. Šeštadienį buvau pas gydytoją, kuri nustatė, kad vienas pūsliukas atkeliavo į mano gimdą thumbup.gif . Ji nufotkino tą pūsliuką, išmatavo. Šiandien vėl buvau: išmatavimo ir pridaviau kraują tyrimui. Po jo paaiškės, ar reikės man gerti duphastoną. Net galva svaigsta iš laimės, kad esu nestuke.gif . Linkiu visoms sėkmės, t.y. tapti nestuke.gif .
Atsakyti
QUOTE(Andora @ 2007 05 02, 22:38)
Labutis visoms  4u.gif ,

Aš  4u.gif irgi turiu naujienų  flirt.gif . Nesulaukiau aš savo mmm. Pasidariau testą ir pamačiau II, bet viena iš jų buvo mažiau ryški. Šeštadienį buvau pas gydytoją, kuri nustatė, kad vienas pūsliukas atkeliavo į mano gimdą  thumbup.gif . Ji nufotkino tą pūsliuką, išmatavo. Šiandien vėl buvau: išmatavimo ir pridaviau kraują tyrimui. Po jo paaiškės, ar reikės man gerti duphastoną. Net galva svaigsta iš laimės, kad esu  nestuke.gif . Linkiu visoms sėkmės, t.y. tapti  nestuke.gif .

wub.gif wub.gif wub.gif kaip smagu girdėti tokias naujienas clap.gif tai suteikia naujų jėgų. Sveikinu wub.gif Lengvo nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Andora, sveikinimai dideliausi thumbup.gif thumbup.gif ir aciukas didelis uz vilti wub.gif dabar pasakok kiek stimuliaciju apturejai, ir kelinta ciklo diena laimingai parode dvi juosteles ? wub.gif

blndz, kaip smagu girdeti nuostabias naujienas, nuosirdziai linkiu kad netiketai uzauges folikulas lygiai taip pat netiketai ciklo pabaigoje atnestu pacias nuostabiausias naujienas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 02 gegužės 2007 - 22:07
Labutis visoms  4u.gif ,

Aš  4u.gif irgi turiu naujienų  flirt.gif . Nesulaukiau aš savo mmm. Pasidariau testą ir pamačiau II, bet viena iš jų buvo mažiau ryški. Šeštadienį buvau pas gydytoją, kuri nustatė, kad vienas pūsliukas atkeliavo į mano gimdą  thumbup.gif . Ji nufotkino tą pūsliuką, išmatavo. Šiandien vėl buvau: išmatavimo ir pridaviau kraują tyrimui. Po jo paaiškės, ar reikės man gerti duphastoną. Net galva svaigsta iš laimės, kad esu  nestuke.gif . Linkiu visoms sėkmės, t.y. tapti  nestuke.gif .

Na kaip smagu clap.gif clap.gif clap.gif musu gretos vis reteja,reteja o nestukiu vis daugeja,daugeja thumbup.gif
Sklandaus tau nesiojimo mergyt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės, na dar naujienų pažerkit bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 05 02, 09:52)
Gilaja, kas pas tave naujo

Ačiū už rūpestį wub.gif Bet kol kas nieko naujo, kol kas ilsiuosi ir laukiu mmm, o tada turbūt dar vienas poilsio ciklas ir tada jau vėl stimuliacijos laukia mirksiukas.gif Taip kad niekur iš jūsų nebėgu ax.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 05 02, 13:16)
Startas bus mažiausiai po mėnesio,

console.gif Murauske, draugausim vadinasi kartu friends.gif neliūdėk, kelk nosiuką aukštyn, truputėli kantrybės ir tikrai pasieksim rezultatus wub.gif

QUOTE(blndz @ 2007 05 02, 16:53)
na va ir aš su naujienomis is gydytojos. buvo jinai nurašiusi mano šita ciklą, bet jai nuojauta sakė, kad turėčiau dar ateiti pasižiūrėt tipo "o gal". ir ka jūs galvojat, šiandien pasimatė 20mm folikulas, tai vietoj man i pilva suleido ovitrelio ir liepė darbuotis. nu tokia netikėta diena gavosi, kad net nesuprantu kaip persiorientuoti, buvau nusiteikusi jau laukti kito menesio.

blndz, kokios puikios naujienos thumbup.gif Na ką gi vaisingų rezultatų wub.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 02, 20:29)
Murauske, taip, jau trečia nesėkminga stimuliacija. Neužauginu derliau, nėr ką pjaut

tarškaliuk, o kodėl tau nebando su kitais vaistukais, pvz gonal arba puregon? g.gif Man su Cl irgi neaugo, nereagavo, tai po trijų nesėkmingų stimuliacijų keitė vaistus mirksiukas.gif Gal ir tau tiesiog organizmas į šiuos nereaguoja mirksiukas.gif

QUOTE(natusia_v @ 2007 05 02, 21:57)
neskubek daryti laparaskopija, kaip suprantu pas tave PKS, taigi pabandyk gerti metformin

va, šituos vaistukus ir aš geriu dabar mirksiukas.gif

Andora, sveikinimai kuo didžiausi wub.gif thumbup.gif clap.gif yahoo.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

bigsmile.gif sveikinimai dideliausi wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vaisingas pavasaris.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu klausykit koks čia nėštėjimo metas prasidėjo, kaip čia į tą traukinį kartu įšokus ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms  4u.gif ,

Na kaip malonu girdėti tokias naujienas thumbup.gif thumbup.gif . Papasakok, kokios buvo problemos, koks gydymas, nes žiūriu tavęs nėra sarašiuke, tai nežinom, po kurios stimuliacijos tu nestuke.gif Laimingo nešiojimo wub.gif

QUOTE(blndz @ 2007 05 03, 10:00)
nu klausykit koks čia nėštėjimo metas prasidėjo, kaip čia į tą traukinį kartu įšokus  ax.gif

Aha, gal ir man vietos ten atsirastų lotuliukas.gif
Blnz, matai kaip būna, aš jau vakar vos tavęs neištryniau iš sarašiuko blush2.gif , bet galvoju, ai, gal dar kas užaugs biggrin.gif ir neklydau thumbup.gif
Tarškaliuk, sėkmingos tau stimuliacijos, gal trečias kartas bus tikrai sėkmingas wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

itraukit ir mane i Jusu sarasiukus si ir kita cikla busiu Jusu skyrelyje. Si menesi buvo 2 stimuliacija (nuo balandzio 16 dienos) natur produkt (1 buvo su IUI kovo menesi). tai kaip sakant si cikla nelabai tikiuosi, kad prie nestukiu bandos prisijungsiu...nu bet gal 3 karteli pasiseks...linkejimai visoms..stimuliuojama clost...problemos : 1 st Endometrioze + anovuliacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 03 gegužės 2007 - 11:32