Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Laurylia @ 2007 05 02, 13:30)
Murauskyte console.gif

naujas ciklas, nauja viltis... kartis ir pertraukeles buna vaisingos!.. nenukabink nosytes, nes viena diena, kai pilvely suspurdes mazylis, galvosi, kad visas tas nerimas tik sunkino gyvenima...
nuosidziai linkiu sekmes!

Ai,čia mane momentinė depresija užpuolė irnesakyk.gif Ir iš tikro,tai turėsiu dabar kur nukreipti savo mintis-baigiam pastatyti namą,o kol įsirengsim,tai bus kur galvelę pasukti-liks mažiau laiko depresuoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 05 02, 11:44)
Sveikutes
Agnesse, greiciau ir tu kelkis i antra parsiuko dali, nes tikrai to jau nusipelnei. Manau kad jau greitai ten ir busi  smile.gif
nors as tai nelabai tikiuosi, kad sikart pasiseks, nes tik vienas folikulas geras buvo  verysad.gif

Ačiū tau labai, kad rūpiniesi manimi ax.gif , jo aš jau čia su stažu viena tokia belikau lotuliukas.gif
O ko taip nusiminei, tada ir aš turėčiau nusiminti, nes ir pas mane irgi tik 1 folikulas buvo, bet leliui tik 1 ir reikia biggrin.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 05 02, 12:33)
Kad ir kaip liūdna ir nenoriu nieko daryti,bet jums skubu parašyti-atėjo mmm gun_bandana.gif Va jums ir 44cd-ot blūdina ciklas verysad.gif Nors ir nelabai tikėjau,kad galiu būti nestuke.gif ,bet ta mažytė viltis ruseno cray.gif  cray.gif  cray.gif

Murauske, kaip gaila verysad.gif verysad.gif , jau tikrai tikėjau, kad būsi nestuke.gif verysad.gif
Atsakyti
Murauskyte.... kaip gaila, neturiu zodziu ir zemai lenkiu galva.... verysad.gif
Mikolina, dar turim savaite vilties...laikykimes cia visos kartu..pakilimai ir nuopoliai...viskas del didzios svajones...
Atsakyti
Gyvenimas tuo ir įdomus,kad jis pilnas pakilimų ir nuopolių rolleyes.gif Aišku,kartais žiauriai užknisa dar viena nesėkmė iš JAU daugelio,bet praeina diena,dvi ir tu jau galvoji apie laimingą istorijos pabaigą ax.gif Kaip kažkuri iš mūsų yra pasakiusi,kol turime gimdas,tol negalime prarasti vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 02, 16:20)
Gyvenimas tuo ir įdomus,kad jis pilnas pakilimų ir nuopolių rolleyes.gif Aišku,kartais žiauriai užknisa dar viena nesėkmė iš JAU daugelio,bet praeina diena,dvi ir tu jau galvoji apie laimingą istorijos pabaigą ax.gif Kaip kažkuri iš mūsų yra pasakiusi,kol turime gimdas,tol negalime prarasti vilties mirksiukas.gif

pritariu 100 procentu 4u.gif sunkiausia buna pirma ciklo diena, o antra trecia vel pakilimas sugrizta ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif
ačiū mykolina, kad rūpiniesi wub.gif šiandien buvo daug darbo, tai net ryte nespėjau pas jus užsukti 4u.gif

Mykolina, širdele, nieko, ateis naujas mėnuo, nauja viltis wub.gif pasieksim savo vis vien. wub.gif Laikykis, mergyt wub.gif

agnesse, raportuoju hihihi.gif šiandien pirma mmm diena. Pradedu grandiozinę sti,uliaciją clost. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 02, 16:28)
Sveikos mergytės 4u.gif
ačiū mykolina, kad rūpiniesi wub.gif šiandien buvo daug darbo, tai net ryte nespėjau pas jus užsukti 4u.gif

Mykolina, širdele, nieko, ateis naujas mėnuo, nauja viltis wub.gif pasieksim savo vis vien. wub.gif Laikykis, mergyt wub.gif

agnesse, raportuoju hihihi.gif šiandien pirma mmm diena. Pradedu grandiozinę sti,uliaciją clost. blink.gif

Tai tau jau trečia stimuliacija su clost rolleyes.gif
Atsakyti
tarskaliuk laikykis ir tikek sviesiu rytojum 4u.gif
Atsakyti
na va ir aš su naujienomis is gydytojos. buvo jinai nurašiusi mano šita ciklą, bet jai nuojauta sakė, kad turėčiau dar ateiti pasižiūrėt tipo "o gal". ir ka jūs galvojat, šiandien pasimatė 20mm folikulas, tai vietoj man i pilva suleido ovitrelio ir liepė darbuotis. nu tokia netikėta diena gavosi, kad net nesuprantu kaip persiorientuoti, buvau nusiteikusi jau laukti kito menesio.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 05 02, 16:53)
na va ir aš su naujienomis is gydytojos. buvo jinai nurašiusi mano šita ciklą, bet jai nuojauta sakė, kad turėčiau dar ateiti pasižiūrėt tipo "o gal". ir ka jūs galvojat, šiandien pasimatė 20mm folikulas, tai vietoj man i pilva suleido ovitrelio ir liepė darbuotis. nu tokia netikėta diena gavosi, kad net nesuprantu kaip persiorientuoti, buvau nusiteikusi jau laukti kito menesio.

Linkiu bandymu su rezultatais 4u.gif prašom persiorentuoti greit thumbup.gif
Atsakyti
Murauske, taip, jau trečia nesėkminga stimuliacija. Neužauginu derliau, nėr ką pjaut hihihi.gif

dainiuke, bandau tikėti, tik jau viltis mažėja kažkodėl doh.gif negerai, kad taip šneku, veju mintys tolyn, tačiau su cost. nelabai tikiu, kad sureaguos. Nesiseka man kažkodėl, svorio dar labiau priaugau, apsiplaukavau juodai, spuogais išbėrė ir dar clost. nereaguoja. kaip aš tuoj spjausiu į visus mokslus ir lapaoskopija lėksiu daryt.

Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2007 05 02, 16:53)

thumbup.gif kaip smagu. Lonkiu tinkamų rezultatų wub.gif
Atsakyti
[quote=tarškaliukas,2007 05 02, 21:29]
Murauske, taip, jau trečia nesėkminga stimuliacija. Neužauginu derliau, nėr ką pjaut hihihi.gif

dainiuke, bandau tikėti, tik jau viltis mažėja kažkodėl doh.gif negerai, kad taip šneku, veju mintys tolyn, tačiau su cost. nelabai tikiu, kad sureaguos. Nesiseka man kažkodėl, svorio dar labiau priaugau, apsiplaukavau juodai, spuogais išbėrė ir dar clost. nereaguoja. kaip aš tuoj spjausiu į visus mokslus ir lapaoskopija lėksiu daryt.

neskubek daryti laparaskopija, kaip suprantu pas tave PKS, taigi pabandyk gerti metformin, + clost. gali sureaguoti, pas mane buvo tas pats as po 5 tabletes per diena clost. gerdavau ir nieko, o kai pradejau metformina gerti tai ir folikulai pradejo augti jau 3 ciklas smile.gif ir svoris sumazes, bent jau pas mane taip smile.gif
Atsakyti