Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Labutis visoms 4u.gif Faina,vėl nauja tema bigsmile.gif ,bet mes taip smagiai pliurpiam, kad ją greit vėl užpildysim blush2.gif
Atsakyti
Labs rytas, superplanuotojos 4u.gif

Sveikos gyvos naujai prisijungusios 4u.gif , linkiu neuzsibuti siame skyrelyje nestuke.gif

Kokios naujienos, kam teplioja bet nepramusa g.gif kaip siandiena savijauta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 04 19, 09:10)
Labs rytas, superplanuotojos 4u.gif

Sveikos gyvos naujai prisijungusios 4u.gif , linkiu neuzsibuti siame skyrelyje nestuke.gif

Kokios naujienos, kam teplioja bet nepramusa  g.gif kaip siandiena savijauta bigsmile.gif

Žinok,Simute,nei teplioja nei ką blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Smagu, kad nauju mergyciu prisijunge mirksiukas.gif
O man isskyru kiek doh.gif Bet kadangi O nebuvo, tai mano gine isaiskino, kad kai neivyksta O, tie nesproge folikuliukai vercia ''gamintis'' isskyras ir ju buna tiek, kaip vaisingomis dienomis. ax.gif Tai dabar zinau, kodel man daznai net pries mmm nebuna sausa, o pilna isskyru...
Atsakyti
Cicciolina, dainiuke, sveikos prisijungusios, pamatysit, kaip čia pas mus linksma, gera, mes visos kartu JĖGA thumbup.gif Kuo mūsų daugiau, tuo didesnis džiaugsmas kai kuri nors nestuke.gif ir liūdesį mes visos pasidalinam, todėl jo lieka mažiau ax.gif
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 18, 23:31)
sveikutes,
ar priimsite i savo gretas?  blush2.gif  sis ciklas pirmas kaip stimuliuojames. nuo 3 c.d penkias dienas geriau clost. siandien 9 c.d gyd mate du folikulus 14 mm kairej kiausidej ir kelis desinej 12 mm. dabar eisiu poryt ziureti ir pasakys kada leistis ovitreli, o beje, gal zinote kiek kainuoja ovitrelis? kokio dydzio jusu folikulai buna 9 c.d.?

Viskas pas tave gerai su folikulų dydžiu, gal tie 12 mm šiek tiek mažoki, bet nenorėk, kad po pirmos stimuliacijos turėtum labai daug foliulų, tai irgi nėra gerai, nes gali būti hiperstimuliacija, man atrodo, kad jei 2-3 turėsi, tai labai šaunu. Ovitrelis kainuoja nuo 54 iki 60 Lt, žiūrint kur pirksi mirksiukas.gif Šiaip folikulai per parą paauga apie 2 mm, tai gali pati pasiskaičiuoti, kokio dydžio jie bus, kai eisi ryt. ax.gif
O gleivinė tvarkoj ax.gif ?
taigi laukiam iš tavęs gerų rezultatų. kadangi aš suskaičiavau tavo dieneles, tai nesupyksi, jei įtrauksiu tave į sąrašiuką ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 19, 09:33)
Žinok,Simute,nei teplioja nei ką blush2.gif

Murauske, o testuko nebandei darytis, juk jau 30 c.d. bigsmile.gif , o mmm dar nėra, gal tikrai tyrimukas sumelavo ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif geras, kaip miela, pas tokias draugiskas mergytes pataikiau 4u.gif Agnesse aciukas didelis kad ir mane itraukei i sarasiuka 4u.gif

Amade, del tu isskyru mane labai sudominai. Pas mane ta pati situacija, kad pries mmm kaip per vaisingas dienas jauciuosi...tai dabar aisku viskas kodel taip yra

Agnesse, kaip idomu, as taip ir pagalvojau kad po 2 mm paauga per diena. nes vakar buvo 7 diena stimuliacijos ir folikulai po 14 mm. tai ryt turetu buti 18 mm. eisiu ryt perpiet pas gyd, kaip idomu bigsmile.gif
o mergytes, jums nera maudimo ? as tai siandien jauciu abiejose pusese, kad kazka turiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 19 balandžio 2007 - 10:59
Sveikutės 4u.gif
dainiuke, sveika prisijungus bigsmile.gif man atrodo, jog labai gerai, kad maudžia. thumbup.gif

Murauskė, bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 19, 11:15)
Cicciolina, dainiuke, sveikos prisijungusios, pamatysit, kaip čia pas mus linksma, gera, mes visos kartu JĖGA thumbup.gif  Kuo mūsų daugiau, tuo didesnis džiaugsmas kai kuri nors  nestuke.gif  ir liūdesį mes visos pasidalinam, todėl jo lieka mažiau ax.gif

Viskas pas tave gerai su folikulų dydžiu, gal tie 12 mm šiek tiek mažoki, bet nenorėk, kad po pirmos stimuliacijos turėtum labai daug foliulų, tai irgi nėra gerai, nes gali būti hiperstimuliacija, man atrodo, kad jei 2-3 turėsi, tai labai šaunu. Ovitrelis kainuoja nuo 54 iki 60 Lt, žiūrint kur pirksi mirksiukas.gif Šiaip folikulai per parą paauga apie 2 mm, tai gali pati pasiskaičiuoti, kokio dydžio jie bus, kai eisi ryt. ax.gif 
O gleivinė tvarkoj ax.gif ?
taigi laukiam iš tavęs gerų rezultatų. kadangi aš suskaičiavau tavo dieneles, tai nesupyksi, jei įtrauksiu tave į sąrašiuką ax.gif
Papildyta:

Murauske, o testuko nebandei darytis, juk jau 30 c.d. bigsmile.gif , o mmm dar nėra, gal tikrai tyrimukas sumelavo ax.gif

Nu bet ar įmanoma,kad kraujo tyrimas sumelavo g.gif Kažkaip man juk ir praeitą mėnesį vėlavo,bet mmm atėjo gun_bandana.gif .Galvoju,kad ir šį mėnesį bus taip pat g.gif
Atsakyti
o maudimas tai reiskia kad auga folikulai ? bigsmile.gif jau atrodo kad sprogs patys lotuliukas.gif

Murauske, bet kol mmm neatejo, tol sansaoi visi tavo. Gal dar zirniukas labai maziukas, tai ir neparode. Lukterk dar truputeli ir pasidaryk testuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 19, 10:56)
Amade, del tu isskyru mane labai sudominai. Pas mane ta pati situacija, kad pries mmm kaip per vaisingas dienas jauciuosi...tai dabar aisku viskas kodel taip yra

man irgi buvo labai idomu, nes vis prisisvaigdavau, kad tos gausios isskyros gali buti nestuke.gif rodiklis. O paskiau su gine issikalbejom ir ji labai aiskiai isaiskino (ji labai moka pasakot ir paaiskint), kad kai folikulai nesprogsta ir neivyksta O, tai kiausides (ar kas) ir ''gamina'' isskyras... ax.gif ir nebuna to sacharinio periodo pries mmm. ax.gif Ale kiek suzinot galima daug... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 19 balandžio 2007 - 12:28
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 19, 13:04)
o maudimas tai reiskia kad auga folikulai ?  bigsmile.gif jau atrodo kad sprogs patys  lotuliukas.gif

Murauske, bet kol mmm neatejo, tol sansaoi visi tavo. Gal dar zirniukas labai maziukas, tai ir neparode. Lukterk dar truputeli ir pasidaryk testuka  wub.gif

Matai, Dainiuke,man progesterono tyrimas parodė,kad O nevyko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 19, 13:27)
man irgi buvo labai idomu, nes vis prisisvaigdavau, kad tos gausios isskyros gali buti  nestuke.gif rodiklis. O paskiau su gine issikalbejom ir ji labai aiskiai isaiskino (ji labai moka pasakot ir paaiskint), kad kai folikulai nesprogsta ir neivyksta O, tai kiausides (ar kas) ir ''gamina'' isskyras... ax.gif ir nebuna to sacharinio periodo pries mmm. ax.gif Ale kiek suzinot galima daug...  blush2.gif

labai sunku perprast organizma, kas jame ir kaip vyksta...mano progesterono tyrimas buvo pagerejes, bet tos gleives pastovios vadinas reiskia neivykusia O.

QUOTE(Murauskė @ 2007 04 19, 13:36)
Matai, Dainiuke,man progesterono tyrimas parodė,kad O nevyko verysad.gif

o kiek pas tave dieneliu trunka iprastas ciklas ? vistiek kol nepasirode dieneles, tai neprarask vilties 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 19 balandžio 2007 - 12:44