Sveikos,
Sivana, sveikinu sveikinu sveikinu
Amade, o kada tau pamate kad folikulas perauges yra? As taip pat tikiu,kad laparaskopija daugeliui yra sekmingas laptelis i Kiek pradejau skaityti po jos per 6 men. dazniausiai moterys ir pastoja.
Man sestadieni t.y. 15 cd. stebejo echo, mate 18-19 mm. folikula kairiam sone. Sake O jau tuoj tuoj bus. Skaudelenti pradejo sekancia diena, o labai stipriai mane suriete pirmadieni, t.y. 17 cd. Galvojau giniui skambint, kad ko nebutu, nes tokio skausmo dar nebuvau jautus per O. Man tokia baime iskilo, kad jei folikulas paauga per diena po 2 mm, tai jis 17 cd. jau galejo buti 23 mm. Galvojau gal del to taip skaudejo. Tiesa, vakarop skausmas aprimo, o ryta jau nieko nebuvo Ginius sake sulaukti mmm ir vel 5 cd. pradet gerti Cl. O pasirodyt 12 cd Uzklausiau ar pasirodyt pries mmm kad paziuretu ar nera cistu, o jis patikino,kad nera reikalo, dabar pasirodyt tureciau jei uztruktu mmm arba butu 12 cd.
QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 22:58)
ačiū visoms už sveikinimus parašysiu tik po apsilankymo pas ginę ,nenoriu skubėti
Murauskė tempsiu Tave kartu pas
Murauskė tempsiu Tave kartu pas
Sivana, as tik dabar pamaciau tavo teestuko nuotrauka!!!! taigi cia turi buti 100 procentu! mano buvo visai vos vos matoma juostele.. tik labai norint buvo galima iziureti, o cia akivaizdu!!! Lauksim tavo HCG rezultato!
Kai as dariausi pirma karta, tai jis buvo 20, po keliu dienu 70 ir taip toliau...
QUOTE(knielita @ 2007 05 02, 11:03)
Sveikos,
Amade, o kada tau pamate kad folikulas perauges yra? As taip pat tikiu,kad laparaskopija daugeliui yra sekmingas laptelis i Kiek pradejau skaityti po jos per 6 men. dazniausiai moterys ir pastoja.
Man sestadieni t.y. 15 cd. stebejo echo, mate 18-19 mm. folikula kairiam sone. Sake O jau tuoj tuoj bus. Skaudelenti pradejo sekancia diena, o labai stipriai mane suriete pirmadieni, t.y. 17 cd. Galvojau giniui skambint, kad ko nebutu, nes tokio skausmo dar nebuvau jautus per O. Man tokia baime iskilo, kad jei folikulas paauga per diena po 2 mm, tai jis 17 cd. jau galejo buti 23 mm. Galvojau gal del to taip skaudejo. Tiesa, vakarop skausmas aprimo, o ryta jau nieko nebuvo Ginius sake sulaukti mmm ir vel 5 cd. pradet gerti Cl. O pasirodyt 12 cd Uzklausiau ar pasirodyt pries mmm kad paziuretu ar nera cistu, o jis patikino,kad nera reikalo, dabar pasirodyt tureciau jei uztruktu mmm arba butu 12 cd.
Nu as apsalus, kaip tai nera reikalo , o jeigu cistu uzaugs, o tu pavarysi dar stimuliuojanciu
QUOTE(agnesse @ 2007 05 02, 08:40)
Labas rytas visoms,
na ir naujienos
Sivana, kaip džiugu, na ir nuotaiką pakėlei, sveikinu iš visos širdies , jau kokios tos II juostelės fainos Kada pas ginę eini? Žinok nesusilaikiau, jau nuleidau tave į parašo pabaigą
Amade, gaila aišku, kad viskas užsitęsė, bet ir aš manau, kad po tos operacijos viskas bus aišku ir tada tikrai sulauksi
Murauske, kaip faina, kad mmm nėra, laukiam penktadienio
Na, o aš varau pas ginį rytoj, žiūrėsim, ar O įvyko, bet po 23 val. po Ovitrelio susileidimo taip maudė tą šoniuką, tai spėju, kad O bus įvykus
na ir naujienos
Sivana, kaip džiugu, na ir nuotaiką pakėlei, sveikinu iš visos širdies , jau kokios tos II juostelės fainos Kada pas ginę eini? Žinok nesusilaikiau, jau nuleidau tave į parašo pabaigą
Amade, gaila aišku, kad viskas užsitęsė, bet ir aš manau, kad po tos operacijos viskas bus aišku ir tada tikrai sulauksi
Murauske, kaip faina, kad mmm nėra, laukiam penktadienio
Na, o aš varau pas ginį rytoj, žiūrėsim, ar O įvyko, bet po 23 val. po Ovitrelio susileidimo taip maudė tą šoniuką, tai spėju, kad O bus įvykus
Agnese, as turiu tau toki pasiulyma gal prie pastojusiu mergyciu, kur prirasai po kelintos stimuliacijos kos pastojo, prirasykim ir kas turejo laparaskopijas?
lauksim ziniu apie tavo O!
Bet tikrai, sie kiaules metai visai nekiauliski ir labai derlingi Mano dar dvi drauges siemet tures po antrus leliukus
Man irgi liko 5 tabletes Clostilbegyto (su visa dezute ir informaciniu lapeliu), gal kam reikia (as is Panevezio)?? Padovanociau
Man irgi liko 5 tabletes Clostilbegyto (su visa dezute ir informaciniu lapeliu), gal kam reikia (as is Panevezio)?? Padovanociau
QUOTE(godulia @ 2007 05 02, 10:34)
Agnese, as turiu tau toki pasiulyma gal prie pastojusiu mergyciu, kur prirasai po kelintos stimuliacijos kos pastojo, prirasykim ir kas turejo laparaskopijas?
Aš su mielu noru prirašyčiau, bet žinok, mes ir taip vos telpam į parašiuką, kartais jau nežinau, kaip sutrumpinti, vis rašo, kad per ilgas parašas
Aš jau seku, kurios po kokių sutrikimų tapo , tai gaunasi kad visoms mūsų buvo PKS , o kitokių problemyčių turinčioms merginoms dar šiais metais niekaip nepavyko pamatyti II
QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 02, 09:44)
O laparasakopiją tau dėl kokios priežasties darė....?
įtarė endometriozė ir kiaušidės padidėjusios ir neovuliuojančios buvo,tai jas prabadė
Sveikutes
Agnesse, greiciau ir tu kelkis i antra parsiuko dali, nes tikrai to jau nusipelnei. Manau kad jau greitai ten ir busi
Tarskaliuk, kur tu dingai? Kaip laikaisi? Kokios pas tave naujienos?
Dzesika, tau tikrai pasiseks, laikykis
Dainiuke kaip tu? Beveik kartu suzinosim rezultata, nors as tai nelabai tikiuosi, kad sikart pasiseks, nes tik vienas folikulas geras buvo
Knielita, linkiu, kad tas skausmas kuri jutai butu paskutinis zingsnis link
Papildyta:
Agnesse, ne parsiuko dali, o parasiuko
Agnesse, greiciau ir tu kelkis i antra parsiuko dali, nes tikrai to jau nusipelnei. Manau kad jau greitai ten ir busi
Tarskaliuk, kur tu dingai? Kaip laikaisi? Kokios pas tave naujienos?
Dzesika, tau tikrai pasiseks, laikykis
Dainiuke kaip tu? Beveik kartu suzinosim rezultata, nors as tai nelabai tikiuosi, kad sikart pasiseks, nes tik vienas folikulas geras buvo
Knielita, linkiu, kad tas skausmas kuri jutai butu paskutinis zingsnis link
Papildyta:
Agnesse, ne parsiuko dali, o parasiuko
Kad ir kaip liūdna ir nenoriu nieko daryti,bet jums skubu parašyti-atėjo mmm Va jums ir 44cd-ot blūdina ciklas Nors ir nelabai tikėjau,kad galiu būti ,bet ta mažytė viltis ruseno
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 02, 13:33)
Kad ir kaip liūdna ir nenoriu nieko daryti,bet jums skubu parašyti-atėjo mmm Va jums ir 44cd-ot blūdina ciklas Nors ir nelabai tikėjau,kad galiu būti ,bet ta mažytė viltis ruseno
Bet dabar naujas startas ir nauja viltis, sekmes
QUOTE(simutė @ 2007 05 02, 13:10)
Startas bus mažiausiai po mėnesio,o gal ir daugiau,nes mano ginė išvykusi Nežinau,gal po to mėnesio jausiuos kitaip,bet dabar tiesiog mėgaučiuosi natūraliu ciklu,nes jaučiu,kad jau pavargstu nuo to dienų skaičiavimo,mylėjimosi pagal kalendorių Na ką,mažytė viltis užgeso....
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 02, 13:16)
Startas bus mažiausiai po mėnesio,o gal ir daugiau,nes mano ginė išvykusi Nežinau,gal po to mėnesio jausiuos kitaip,bet dabar tiesiog mėgaučiuosi natūraliu ciklu,nes jaučiu,kad jau pavargstu nuo to dienų skaičiavimo,mylėjimosi pagal kalendorių Na ką,mažytė viltis užgeso....
Murauskyte
naujas ciklas, nauja viltis... kartis ir pertraukeles buna vaisingos!.. nenukabink nosytes, nes viena diena, kai pilvely suspurdes mazylis, galvosi, kad visas tas nerimas tik sunkino gyvenima...
nuosidziai linkiu sekmes!