Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

SIVANA,tiesiog neturiu zodziu isreiksti kaip dziaugiuosi uz tave clap.gif clap.gif clap.gif ,ziurejau i tuos du raudonus bruksnelius lyg pasaulio stebukla pamacius bigsmile.gif ,bet juk taip ir yra ane,linkiu jums augti sveikuciams,diduciams,grazuciams wub.gif wub.gif wub.gif
O pas mane nieko gero, atkeliavo raudonosios podruskes ir dar net trim dienom anksciau nei visada verysad.gif ,tai eisiu pas daktaryte ir spresim ka darysim toliau,manau pradesim nuo laparaskopijos,tai noriu kuo greiciau judeti i prieki link savo didziojo tikslo nestuke.gif
Zinot panos girdejau gera pliatka tongue.gif kad sie kiaules metai bus labai vaisingi(juk kiaulaites daug parsiuku atsiveda) kad pasiseks pastoti senai svajojancioms savo lialiu susilaukti,ir matau kad po biski pildosi thumbup.gif ,ir pati neseniai suzinojau kad pastojo dvi moteris,viena su nevaisingumu kovojo 10 m,kita 14m,taip kad sulauksim ir mes savo dziaugsmeliu lithuania.gif
Atsakyti
sveikutes
kaip smagu girdeti tokias dziugias naujienas po ilgo savaitgalio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sivana, dideliausi sveikinimai 4u.gif aukit sveikuciai ir diduciai wub.gif
Murauske, bandai musu kantrybe, toliau kantriai laukiam penktadienio wub.gif
Meril, aciukas uz ikvepiancia istorija wub.gif
Dzesika, laikykis ir nepamirsk moto: naujas ciklas - nauja viltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 22:58)
ačiū visoms už sveikinimus  4u.gif  wub.gif parašysiu tik po apsilankymo pas ginę ,nenoriu skubėti  blush2.gif

Murauskė tempsiu Tave kartu pas  nestuke.gif  mirksiukas.gif

Jei tik pastočiau,tai pati lėkčiau pas nestuke.gif -net nepavytum manęs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dainiuke @ 2007 05 02, 00:14)
sveikutes
kaip smagu girdeti tokias dziugias naujienas po ilgo savaitgalio  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sivana, dideliausi sveikinimai 4u.gif aukit sveikuciai ir diduciai  wub.gif
Murauske, bandai musu kantrybe, toliau kantriai laukiam penktadienio  wub.gif
Meril, aciukas uz ikvepiancia istorija  wub.gif
Dzesika, laikykis ir nepamirsk moto: naujas ciklas - nauja viltis 4u.gif

Žinok, Dainiuke,aš laukiu su dideliu jauduliu širdyje blink.gif Ar vienoks ar kitoks rezultatas,bet vis tiek turės didelės reikšmės mano gyvenime g.gif
Atsakyti
Murauske, , is tiesu ir man tu gausiu isskyru buvo ax.gif , dabar apstojo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 05 02, 08:24)
Murauske, , is tiesu ir man tu gausiu isskyru buvo  ax.gif , dabar apstojo...  rolleyes.gif

Kol nesu tikra,kad tikrai esu nestuke.gif ,tai jaučiu mane kamuos psichologinis nėštumas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 08:02)
Sveiki  4u.gif
rašau ir rankos dreba, nes esu šoke, pasirodo mmm sulauksiu po 9 mėn.
turbūt pagavom stebukliuką  wub.gif  wub.gif  wub.gif  blush2.gif

sveinimai dideliausi...... clap.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Jau kaip gerai nuteikia tokios naujienos.... bigsmile.gif
Jei tokiais tempai ir toliau g.gif , tai kol mmm sulauksiu čia jau visos apnieštėsit.... lotuliukas.gif
Sivana lauksim naujienų po apsilankymo pas gydytoją..... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms,
na ir naujienos thumbup.gif thumbup.gif
Sivana, kaip džiugu, na ir nuotaiką pakėlei, sveikinu iš visos širdies thumbup.gif , jau kokios tos II juostelės fainos wub.gif wub.gif Kada pas ginę eini? Žinok nesusilaikiau, jau nuleidau tave į parašo pabaigą blush2.gif ax.gif
Amade, gaila aišku, kad viskas užsitęsė, bet ir aš manau, kad po tos operacijos viskas bus aišku ir tada tikrai sulauksi nestuke.gif mirksiukas.gif
Murauske, kaip faina, kad mmm nėra, laukiam penktadienio ax.gif
Na, o aš varau pas ginį rytoj, žiūrėsim, ar O įvyko, bet po 23 val. po Ovitrelio susileidimo taip maudė tą šoniuką, tai spėju, kad O bus įvykus ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Širdingai ačiū už sveikinimus wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Dzesika @ 2007 05 01, 23:50)
O pas mane nieko gero, atkeliavo raudonosios podruskes ir dar net trim dienom anksciau nei visada verysad.gif ,tai eisiu pas daktaryte ir spresim ka darysim toliau,manau pradesim nuo laparaskopijos,tai noriu kuo greiciau judeti i prieki link savo didziojo tikslo nestuke.gif

verysad.gif gaila ,kad jos atėjo, nežinau ar tai sutapimas ,bet įtariu kad čia laparaskopija man padėjo g.gif bet didįjį pliusą turėjo stimuliacija rolleyes.gif

QUOTE(Cvietočik @ 2007 05 02, 08:31)
Jei tokiais tempai ir toliau g.gif , tai kol mmm sulauksiu čia jau visos apnieštėsit.... lotuliukas.gif 

o duphastoną baigei gerti ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 05 02, 08:40)
Sivana, kaip džiugu, na ir nuotaiką pakėlei, sveikinu iš visos širdies thumbup.gif , jau kokios tos II juostelės fainos  wub.gif  wub.gif Kada pas ginę eini? Žinok nesusilaikiau, jau nuleidau tave į parašo pabaigą blush2.gif  ax.gif

hihihi.gif irnesakyk.gif nieko tokio, kažkaip keista matyti save ten blush2.gif šiandien bandysiu užsirašyti pas ginę ax.gif

tik va toks reikalas dar turiu 5 tabletės Clostb. gal kam reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 02 gegužės 2007 - 07:47
Sivana ir as sveikinu wub.gif nu kaip faina, gal ir man visgi ryztis tai laparaskopijai, kazkaip ir man gydytoja sake kad ir cista isoperuos ir pabadys ir daugiau sansu pirmus kelis menesius pastot. Ikvepei daug vilties, dziaugiuos uz tave thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 10:02)
Sveiki  4u.gif
rašau ir rankos dreba, nes esu šoke, pasirodo mmm sulauksiu po 9 mėn.
turbūt pagavom stebukliuką  wub.gif  wub.gif  wub.gif  blush2.gif

Sivana, puikios naujienos thumbup.gif clap.gif Sveikinimai tau didžiausi wub.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Murauske, labai linkiu, kad tau pasikartotų Meril istorija wub.gif

Agnesse, tai jau dabar lauksim iš tavęs žinių bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 02, 06:50)
nežinau ar tai sutapimas ,bet įtariu kad čia laparaskopija man padėjo  g.gif bet didįjį pliusą turėjo stimuliacija  rolleyes.gif
o duphastoną baigei gerti ?  g.gif

Aha šiandien paskutinę išgėriau jau.... ax.gif
O laparasakopiją tau dėl kokios priežasties darė....?
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2007 05 02, 09:40)
Agnesse, tai jau dabar lauksim iš tavęs žinių  bigsmile.gif

Aha, būtinai pranešiu ax.gif , bet kaip norėčiau pranešti tokias žinias kaip Sivana ar Meril blush2.gif blush2.gif
Gilaja, kas pas tave naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnesse: 02 gegužės 2007 - 08:55