Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 05 01, 12:22)
Na, istorija ikvepianti, nes as pati dabar laukiu laparaskopijos...  blush2.gif

linkiu ir Tau greičiau sulaukti stebukliuko po laparaskopijos 4u.gif Šaunuolė ,kad gerai laikaisi ir jos nelabai bijai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 11:31)
linkiu ir Tau greičiau sulaukti stebukliuko po laparaskopijos  4u.gif Šaunuolė ,kad gerai laikaisi ir jos nelabai bijai  4u.gif

as nuosirdziai visiskai nebijau didis.gif nenoriu tiesiog laukti, noriu kazkaip judeti ir daryti+isbandyti naujas galimybes. ax.gif Jei jau neiseina labai neplanuojant ''netyciuka'' pagaut, kaip buvo pirmaji nesekmingaji karteli, tuomet dedu visas pastangas, kad issiaiskint, kas kaip ir kodel.

Pagalvoju, kaip gerai, kad pinigeliu yra siems reikalams, kad gyvenu dideliam mieste, nes kitais atvejais viskas dar sudetingiau... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif nebuvau kelias dienas o jau naujienos kokios džiugios yahoo.gif yess.gif sveikinu sivana, linkiu lengvo augimo, nešiojimo wub.gif wub.gif wub.gif
Godulia, ačiū už palinkėjimus 4u.gif
Murauske, tikėkim, kad visas laukimas bus į gerą. wub.gif

Dabar lyg mažiau tos laparoskopijos bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 05 01, 12:22)
Na, istorija ikvepianti, nes as pati dabar laukiu laparaskopijos...  blush2.gif
O tau, zuiki, tai linkiu II, nes tiek laiko mmm nera  ax.gif As tai po 32 CD pas gine lekiau nesulaukus mmm, aisku, jos, parazites, po poros dienu po to atejo hihihi.gif

Jau kiek laiko pas mane mmm neateina tai net pameciau dienu skaiciu ax.gif ,ko gero greit bus ar jau yra 40 cd, o gal net ir daugiau ax.gif Nu jei siaip mano ciklas bus subludines,tai jau turbut musiu rekordus uztrukusiu mmm blush2.gif Keisciausia tai,kad pilva senokai pamaudzia ir labai daug isskyru g.gif
Papildyta:
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 05 01, 17:09)
Sveikos mergytės 4u.gif  nebuvau kelias dienas o jau naujienos kokios džiugios yahoo.gif  yess.gif sveikinu sivana, linkiu lengvo augimo, nešiojimo wub.gif  wub.gif  wub.gif
Godulia, ačiū už palinkėjimus 4u.gif
Murauske, tikėkim, kad visas laukimas bus į gerą. wub.gif

Dabar lyg mažiau tos laparoskopijos bijau blush2.gif

Kaip faina,mielosios,kad esat mintimis su manimi ir palaikote mane bent jau virtualiai wub.gif Tikrai,kiekviena kart ilindus i SM zinau,kad sulauksiu patarimu arba bent jau palaikymo bet kurioje situacijoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 01, 17:15)
Kaip faina,mielosios,kad esat mintimis su manimi ir palaikote mane bent jau virtualiai wub.gif Tikrai,kiekviena kart ilindus i SM zinau,kad sulauksiu patarimu arba bent jau palaikymo bet kurioje situacijoje wub.gif

group.gif nugi reikia, kaip nors padedant viena kitai apneštėt hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 01, 18:15)
Jau kiek laiko pas mane mmm neateina tai net pameciau dienu skaiciu ax.gif ,ko gero greit bus ar jau yra 40 cd, o gal net ir daugiau ax.gif Nu jei siaip mano ciklas bus subludines,tai jau turbut musiu rekordus uztrukusiu mmm blush2.gif Keisciausia tai,kad pilva senokai pamaudzia ir labai daug isskyru g.gif
Papildyta:

Nu as tavo vietoje rytoj is ryto varyciau HCG g.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 05 01, 18:02)
Nu as tavo vietoje rytoj is ryto varyciau HCG g.gif

aš ir , manau, esu kantri, tačiau tokiu atveju pasidaryčiau ir HCG 4u.gif
Atsakyti
Sivana, naujienos super thumbup.gif Sveikinu is visos sirdies 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tik isisjungusi kompa po keliu dienu nebuvimo pagalvojau, kad klausiu kaip murauskei ir sivanai sekasi, o cia pasirodo jau geru naujienu yra. Valiooooo smile.gif
Pamatysi, murauske ir tu tokias pat naujienas mums greit pranesi, nes as tai kazkaip tikrai tikiu, kad tu nestuke.gif
Bus tau kaip meril situacija smile.gif
Papildyta:
Dzesika, tarskaliuk kaip laikotes
Dzesika jau kaip ir turetum naujienas pasakoti. Linkiu ir tau pamatyti du bruksnelius ir mums kuo greiciau pasigirti smile.gif
Atsakyti
Turbut penktadieni is ryto varysiu darytis HCG,jeidar niekas neateis blush2.gif ,nes kitaip nelabai gausis is darbo islekti-po tiek laisvu dienu darbelio bus sociai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 01, 20:24)
Turbut penktadieni is ryto varysiu darytis HCG,jeidar niekas neateis blush2.gif ,nes kitaip nelabai gausis is darbo islekti-po tiek laisvu dienu darbelio bus sociai blink.gif

Nu lukiam penktadienio smile.gif
O kada pasakys po tyrimo tas gerasias naujienas? Gal rytoj dar testuka sugadink, kad greiciau pasigirt galetum, kad jau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 10:02)
Sveiki  4u.gif
rašau ir rankos dreba, nes esu šoke, pasirodo mmm sulauksiu po 9 mėn.
turbūt pagavom stebukliuką  wub.gif  wub.gif  wub.gif  blush2.gif

SIVANAAAA!!!!! Sveikinu!!!! zinau ta jausma!!!1! sAUGOK SAVE IR SAVO MAZULYTI ZIRNIUKA!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dzesika, taip viena po kitos ir isbyresit is sito skyrelio!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2007 05 01, 17:15)
Papildyta:

Murauske, man pastojus buvo daug slapiu iskyru smile.gif
Papildyta:
Sivana, butinai parasyk savo istorija skyrelyje iveikiau nevaisinguma!!!! KAD MERGINOS ZINOTU, JO G PO TRUPUTI PO TRUPUTI IVEIKIAM NEVAISINGUMA!!!
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 05 01, 22:48)
Sivana, butinai parasyk savo istorija skyrelyje iveikiau nevaisinguma!!!! KAD MERGINOS ZINOTU, JO G PO TRUPUTI PO TRUPUTI IVEIKIAM NEVAISINGUMA!!!

ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif wub.gif parašysiu tik po apsilankymo pas ginę ,nenoriu skubėti blush2.gif

Murauskė tempsiu Tave kartu pas nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti