Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 04 29, 10:21)
Labs visoms, as pas tevus, tai uzlekiu internetu pasinaudoti  ax.gif

Murauske, bet tau jau ilgai mmm neateina  blink.gif ir tu tokia kantri, kad testuko negadini?...

As rami... nu taip, rami...  4u.gif KAzkaip noriu ir toliau judeti, na, apie laparaskopijos galimybe jau sakiau, kad su gine buvom snekeje... SM prisiskaitinejau merginu komentaru...  ax.gif Mano mama iskart klausinejo, kokia tikimybe, kad pades. Cia, as net ne tiek del nestumo tikiuosi (nes as jau viltis ir i Duph dejau, ir i clost, bet kol kas nieks nepadejo... verysad.gif ). As labiau noriu, suzinoti, gal yra dar kazkokia priezastis, kurios mes nezinom...

Nebetriznioju del to, ka tenka daryti, nebijau sustoreti nuo vaistu, nebijau operaciju, pinigu negaila. Mano gine tikrai gera spece, ja pasitikiu ir tikiuosi, kad ji isgelbes musu seimynele  wub.gif

Mano dieneliu dar nera g.gif ax.gif Jau gi viena testua sugadinau,bet,galvoju,gal po keleto dienu vel reiks bandyti-jau ilgai neateina mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 04 30, 19:32)
Meril!!!! sveikinu tave kuo nuosirdziausiai!!!! matai kaip buna, tavo pilvelis manaji gerokai lenkia!!!! bigsmile.gif

Nu kaip cia pasakius... ax.gif , teoriskai taip - lenkia, bet praktiskai as tik 8 dienos kaip nescia - tik tada suzinojau lotuliukas.gif kaip sakant, praziopsojau trecdali savo nestumo. Bet tai nera blogai - man, skirtingai nei kitom, leliuko reiks laukt 6, o ne 9 menesius tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 30, 20:41)
Mano dieneliu dar nera g.gif  ax.gif Jau gi viena testua sugadinau,bet,galvoju,gal po keleto dienu vel reiks bandyti-jau ilgai neateina mmm g.gif

Man testai net mazdaug po 2 men. nerode nestumo blink.gif (RapiPreg, siaip pasikliauju jais, visada parodydavo teisingai, tiesiog gal mano hormonai sudurniavo). O ir krutu visiskai neskaudejo, neskauda ir iki siol g.gif
Atsakyti
Pirma karta bandysiu ikelt nuoroda, tikiuosi, pavyks. Taigi mano istorija su laiminga pabaiga galite pasiskaityti http://www.supermama...?...4924&st=276
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 30, 22:41)
Mano dieneliu dar nera g.gif  ax.gif Jau gi viena testua sugadinau,bet,galvoju,gal po keleto dienu vel reiks bandyti-jau ilgai neateina mmm g.gif

O kodel ne HCG g.gif
Atsakyti
Godulia,dziaugiuosi uz tave ir tavo stebukliuka,aukit sveiki,grazus ir laimingi wub.gif
Dekui uz tokius grazius palinkejimus,taip norisi tokios pabaigos kaip tavo nestuke.gif , kad vos net neapsiverkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 30 balandžio 2007 - 22:29
Sveiki 4u.gif
rašau ir rankos dreba, nes esu šoke, pasirodo mmm sulauksiu po 9 mėn.
turbūt pagavom stebukliuką wub.gif wub.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 09:02)
Sveiki  4u.gif
turbūt pagavom stebukliuką  wub.gif  wub.gif  wub.gif  blush2.gif

Ne "turbut" Sivana, o 100 proc. 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif Man taip rode su pirma dukryte, ir su antru nestumu taip pat rode bigsmile.gif bigsmile.gif O va dabar abu bruksneliai buvo vienodo ryskumo, bet juk ir nestumui jau buvo 13 sav.
Dideliausi sveikinimai dar karta bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 11:02)
Sveiki  4u.gif

Ne turbut, o tiksliai sulauksi stebuklo, sveikinu 4u.gif 4u.gif
Dabar pasakok, kaip stimuliavo, kokios problemos, kelinta stimuliacija, ka jautei ir t.t. blink.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 10:02)
Sveiki  4u.gif

Kaip faina,kad tu nestuke.gif thumbup.gif Sveikinimai didziausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 05 01, 11:43)
Ne turbut, o tiksliai sulauksi stebuklo, sveikinu 4u.gif  4u.gif
Dabar pasakok, kaip stimuliavo, kokios problemos, kelinta stimuliacija, ka jautei ir t.t. blink.gif  tongue.gif

ačiū merginos už sveikinimus wub.gif wub.gif wub.gif

Turėjau problemų su pastojimų tik nutraukus KT, prieš 3 metus, bet tada leliuką dar rimtai neplanavom. Paskui kai pradėjom planuoti, po 3 nesekmingų ciklų nuėjau pas ginę, pasirodė turėjau PKS unsure.gif , buvo paskirtas gydymas,bet be rezultatų, ir vasario mėnesį turėjau laparaskopiją, po jos 1 stimuliaciją Clost. ir suveikė. Nors jau buvau nuleidusi rankas šį ciklą blush2.gif įtarimas kylo,kad pradėjo mausti skausmingai tai kairiam tai dešiniam šone,maniau kad pagavau kokį uždegimą doh.gif po testo viskas aišku tapo koks tai uždegimas blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 04 30, 23:28)
O kodel ne HCG g.gif

Na, po sventiniu dieneliu dar pasidarysiu testuka,o veliau,jei neateis mmm,tai darysiuos HCG g.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 05 01, 11:03)
ačiū merginos už sveikinimus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Turėjau problemų su pastojimų tik nutraukus KT, prieš 3 metus, bet tada leliuką dar rimtai neplanavom. Paskui kai pradėjom planuoti, po 3 nesekmingų ciklų nuėjau pas ginę, pasirodė turėjau PKS  unsure.gif , buvo paskirtas gydymas,bet be rezultatų, ir vasario mėnesį turėjau laparaskopiją, po jos  1 stimuliaciją Clost. ir suveikė. Nors jau buvau nuleidusi rankas šį ciklą  blush2.gif įtarimas kylo,kad pradėjo mausti skausmingai tai kairiam tai dešiniam šone,maniau kad pagavau kokį uždegimą  doh.gif po testo viskas aišku tapo koks tai uždegimas  blink.gif  lotuliukas.gif

Na, istorija ikvepianti, nes as pati dabar laukiu laparaskopijos... blush2.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 05 01, 11:04)
Na, po sventiniu dieneliu dar pasidarysiu testuka,o veliau,jei neateis mmm,tai darysiuos HCG g.gif

O tau, zuiki, tai linkiu II, nes tiek laiko mmm nera ax.gif As tai po 32 CD pas gine lekiau nesulaukus mmm, aisku, jos, parazites, po poros dienu po to atejo hihihi.gif
Atsakyti