Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

na ką, ilgasis savaitgalis ir nieko nėra čia rolleyes.gif ir aš bėgu iki antradienio atsisveikinu mirksiukas.gif 4u.gif iki. Sėkmės mergytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 28, 20:12)
Laukciau ir as tu juosteliu  wub.gif ,bet jauciu,kad artinasi mmm,nes krutine patapo jautri, o jau kiek isskyru kokia antra savaitele jau blink.gif
Papildyta:

Oi, Amade,tu rami kaip belgas biggrin.gif Kai mano gine uzsimine apie laporoskopine operacija,tai jau emiau triznoti,o jei ir bus,tai dar negreit ax.gif O tusau, ramiausia,pavyzdziu tau wub.gif

Labs visoms, as pas tevus, tai uzlekiu internetu pasinaudoti ax.gif

Murauske, bet tau jau ilgai mmm neateina blink.gif ir tu tokia kantri, kad testuko negadini?...

As rami... nu taip, rami... 4u.gif KAzkaip noriu ir toliau judeti, na, apie laparaskopijos galimybe jau sakiau, kad su gine buvom snekeje... SM prisiskaitinejau merginu komentaru... ax.gif Mano mama iskart klausinejo, kokia tikimybe, kad pades. Cia, as net ne tiek del nestumo tikiuosi (nes as jau viltis ir i Duph dejau, ir i clost, bet kol kas nieks nepadejo... verysad.gif ). As labiau noriu, suzinoti, gal yra dar kazkokia priezastis, kurios mes nezinom...

Nebetriznioju del to, ka tenka daryti, nebijau sustoreti nuo vaistu, nebijau operaciju, pinigu negaila. Mano gine tikrai gera spece, ja pasitikiu ir tikiuosi, kad ji isgelbes musu seimynele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 29, 10:21)
Labs visoms, as pas tevus, tai uzlekiu internetu pasinaudoti  ax.gif

Murauske, bet tau jau ilgai mmm neateina  blink.gif ir tu tokia kantri, kad testuko negadini?...

As rami... nu taip, rami...  4u.gif KAzkaip noriu ir toliau judeti, na, apie laparaskopijos galimybe jau sakiau, kad su gine buvom snekeje... SM prisiskaitinejau merginu komentaru...  ax.gif Mano mama iskart klausinejo, kokia tikimybe, kad pades. Cia, as net ne tiek del nestumo tikiuosi (nes as jau viltis ir i Duph dejau, ir i clost, bet kol kas nieks nepadejo... verysad.gif ). As labiau noriu, suzinoti, gal yra dar kazkokia priezastis, kurios mes nezinom...

Nebetriznioju del to, ka tenka daryti, nebijau sustoreti nuo vaistu, nebijau operaciju, pinigu negaila. Mano gine tikrai gera spece, ja pasitikiu ir tikiuosi, kad ji isgelbes musu seimynele  wub.gif

wub.gif pasiseks jums. 4u.gif
o aš bijau tos operacijos kažkodėl labai doh.gif verysad.gif
dabar tikrai dingstu iš eterio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 29 balandžio 2007 - 09:55
QUOTE(Amade @ 2007 04 29, 10:21)
Labs visoms, as pas tevus, tai uzlekiu internetu pasinaudoti  ax.gif

Murauske, bet tau jau ilgai mmm neateina  blink.gif ir tu tokia kantri, kad testuko negadini?...

As rami... nu taip, rami...  4u.gif KAzkaip noriu ir toliau judeti, na, apie laparaskopijos galimybe jau sakiau, kad su gine buvom snekeje... SM prisiskaitinejau merginu komentaru...  ax.gif Mano mama iskart klausinejo, kokia tikimybe, kad pades. Cia, as net ne tiek del nestumo tikiuosi (nes as jau viltis ir i Duph dejau, ir i clost, bet kol kas nieks nepadejo... verysad.gif ). As labiau noriu, suzinoti, gal yra dar kazkokia priezastis, kurios mes nezinom...

Nebetriznioju del to, ka tenka daryti, nebijau sustoreti nuo vaistu, nebijau operaciju, pinigu negaila. Mano gine tikrai gera spece, ja pasitikiu ir tikiuosi, kad ji isgelbes musu seimynele  wub.gif

sveikos, mergytes, gal dar pamenat mane smile.gif dabar neatseku jus su policistinem ar ne, bet man padejo laparoskopija ir clostilbegytas...
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 04 30, 19:06)
sveikos, mergytes, gal dar pamenat mane smile.gif dabar neatseku jus su policistinem ar ne, bet man padejo laparoskopija ir clostilbegytas...

4u.gif prisimenu. Man irgi padejo Clostilbegytas bigsmile.gif
Atsakyti
na ka, merguzeles, sveikinuos dar karta 4u.gif

labai dziugu, kad per ta menesiuka, kol manes cia nebuvo, prie nestukiu prirasyti dar keli vardeliai! laai labai sveikinu ir likusioms linkiu nenukabinti nosiu, nes lygiai tokie pat stebuklai aplankys ir jus! reikia tik sulaukti savo laiko! as tuo isitikinus!!!! mirksiukas.gif

o mes augam graziai, kleckiukas jau 3 centimetriuku DYDZIO biggrin.gif
dar mazutelis... buvau vyra i laparoskopija nusivedus, tai toks laimingas buvo... jau maciau miniatiurines rankytes ir kojytes, sirdute... keista, kad jis toks mazulytius, bet jau viska turi, ir plauciukus ir skranduka... neitiketina bigsmile.gif

kuo greiciau linkiu ir jums tuos jausmus isgyventi! noriu padrasinti tas, kuriu laukia operacijos 4u.gif as sau sakiau, kad mazutis turbut nori, jog as irodyciau, kaip labai as jo laukiu, todel tos operacijos viswai nebijojau! apie ja dabar primena tik siaurutis baltas randelis bambuteje ax.gif o ir operacija nebuvo baisi, labai pasitikejau savo gydytoja, o paskui labai greitai vel gerai jauciausi. i darba isejau tikriausiai po savaites, nors gydytoja dar butu tesusi nedarbinguma, bet as pries naujus tiesiog nebegalejau neiti i darba. smile.gif
kai mums buvo 7 savaiteles, pamaciau truputi kraujo blink.gif tada labai issigandau, nulekem i ligonine, bet pasirodo viskas gerai, mazytis nenorejo pabegti smile.gif geras jausmas buti nestuke.gif ir svajoti, koks bus tavo vaikelis.. todel noriu apkresti juo jus visas! meldziu ir prasau savo mazutelio, kad pakviestu savo draugus i jusu pilvelius!
Su nuosirdziausiais linkejimais,
Goda 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Meril @ 2007 04 30, 20:29)
4u.gif  prisimenu. Man irgi padejo Clostilbegytas  bigsmile.gif

Meril!!!! sveikinu tave kuo nuosirdziausiai!!!! matai kaip buna, tavo pilvelis manaji gerokai lenkia!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos,
o kam naudojamas duphastonas?
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2007 04 30, 19:35)
Merginos,
o kam naudojamas duphastonas?

Man ji skyre, kad atsirastu mmm, kitom skiria, kad sustabdytu gausu kraujavima, dar kitom - nestumui palaikyti.
Atsakyti
oho blink.gif Vienas vaistas ir tiek daug ir skirtingų funkcijų atlieka. Kažkur skaičiau, kad jei vėluoja mėnesinės, rekomenduojama pradėti panaudoti šį vaistą. Ar aš nusikalbu, ar taip tikrai gali būti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 30 balandžio 2007 - 19:47
QUOTE(godulia @ 2007 04 30, 20:32)
na ka, merguzeles, sveikinuos dar karta 4u.gif

o mes augam graziai, kleckiukas jau 3 centimetriuku DYDZIO  biggrin.gif
dar mazutelis... buvau vyra i laparoskopija nusivedus, tai toks laimingas buvo...  jau maciau miniatiurines rankytes ir kojytes, sirdute... keista, kad jis toks mazulytius, bet jau viska turi, ir plauciukus ir skranduka... neitiketina  bigsmile.gif

Gal turejai, Goda, omeny "i echoskopija nusivedus", nes pastojus laparoskopija nelabai darys...
Vienaip ar kitaip - dziaugiuosi 4u.gif ...
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurylia: 30 balandžio 2007 - 20:16
QUOTE(ralija @ 2007 04 30, 19:44)
oho  blink.gif  Vienas vaistas ir tiek daug ir skirtingų funkcijų atlieka. Kažkur skaičiau, kad jei vėluoja mėnesinės, rekomenduojama pradėti panaudoti šį vaistą. Ar aš nusikalbu, ar taip tikrai gali būti?  g.gif

Ne, nenusikalbi. Kaip jau sakiau, man ji butent tam ir skyre kelis kartus - labai velavo mmm. Bet manau, ji turetu skirti gydytojas.
Atsakyti