Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Labutis visoms, 4u.gif

Šiandien toks geros oras biggrin.gif , net nesitiki, kad pirmadienį vėl pranešamas lietus ir šaltas oras blink.gif schmoll.gif .

Aš rytoj keliauju pas gydytoją išsiaiškinti kur užtruko mano mmm. Gal ir man skirs Dufastoną, kad jos atsirastų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andora: 27 balandžio 2007 - 15:03
Labas, atsiradau tik siandien etery ax.gif Visas dienas labai baisiai dirbau, net kompo nemaciau blink.gif Net ir dabar neturiu laiko perzvelgt, ka priplepejot blush2.gif

O mano naujienos...

Vakar buvau pas gine. Naujienos ne kokios unsure.gif . tas nesproges folikulas ir toliau tupi, dar paauges, jau gal net ir cista ten unsure.gif ... ai, vienu zodziu, geguzes 30 darom laparaskopija. Nebijau, nepanikuoju, netgi laukiu. mirksiukas.gif

Tik tiek, kad buvau su drauge i Kroatija suplanavus lekt birzelio 7-19 d ir aisku niekur nebevarau. Bet uztat biuleteni keliom savaitem turesiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 27, 16:22)
Vakar buvau pas gine. Naujienos ne kokios unsure.gif .  tas nesproges folikulas ir toliau tupi, dar paauges, jau gal net ir cista ten unsure.gif ... ai, vienu zodziu, geguzes 30 darom laparaskopija. Nebijau, nepanikuoju, netgi laukiu. mirksiukas.gif 

Tik tiek, kad buvau su drauge i Kroatija suplanavus lekt birzelio 7-19 d ir aisku niekur nebevarau. Bet uztat biuleteni keliom savaitem turesiu  thumbup.gif  thumbup.gif

Amade kaip gaila... verysad.gif vat tos stimuliacijos, suteikiancios vilti ir paliekancios nekokius pedsakus...stiprybes tau ir sveikatytes 4u.gif

zinai, ka tik perziurejau tavo rankdarbius, superiniai thumbup.gif thumbup.gif o tu gal netycia uzsakymus kokiam maudimukui priimi ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 27 balandžio 2007 - 18:39
Amade console.gif lauksim iš tavęs gerų žinių, gal po operacijos stebūkliukas atsiras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 27, 18:32)
Amade kaip gaila... verysad.gif vat tos stimuliacijos, suteikiancios vilti ir paliekancios nekokius pedsakus...stiprybes tau ir sveikatytes  4u.gif

zinai, ka tik perziurejau tavo rankdarbius, superiniai  thumbup.gif  thumbup.gif o tu gal netycia uzsakymus kokiam maudimukui priimi ?  blush2.gif  4u.gif

irnesakyk.gif kazkaip nezinau, neliudziu visiskai. Na, jau neturiu jegu liudeti, nes reikia tiesiog eiti i prieki ir ieskoti problemu ir jas naikinti. ax.gif

aciu uz pagyras. Siaip tai narpalioju tik sau kol kas... na, bet jei po laparaskopijos kelias savaites busiu ant biuletenio, gel ir galeciau pabandyt koki maudymuka nunert, jei yra noras... blush2.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 27, 19:13)
Amade console.gif lauksim iš tavęs gerų žinių, gal po operacijos stebūkliukas atsiras wub.gif

na, parodys gyvenimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 04 26, 11:44)
4u.gif  Labutis visoms!!

Meril - yahoo.gif yahoo.gif nereali istorija bet svarbiausia, kad toookia laiminga thumbup.gif thumbup.gif Ir dar, gerai, kad ta baisuji perioda 12 sav praejai net nezinodama apie nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės. Šį ciklą kažkaip "nemirštu" hihihi.gif ramiai baigiu sugerti duphastoną, laukti mmm po to clost....be nervų, kažkokio laukimo. Gal dėl to, kad manau, jei su 2 tabletėm nesureagavo, tai 3 - schmoll.gif
Reiks kaip gyd. patarė drilingą daryt. Bet va čia baimės kiek. Kažin, jei operaciją vasarai atidėčiau, dabar galima būtų su kitais vaistais bandyti? g.gif Nes gaila laiko prarasti, iki liepos pradžios niekaip neišeitų operuotis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 28, 10:42)

Reiks kaip gyd. patarė drilingą daryt. Bet va čia baimės kiek. Kažin, jei operaciją vasarai atidėčiau, dabar galima būtų su kitais vaistais bandyti? g.gif Nes gaila laiko prarasti, iki liepos pradžios niekaip neišeitų operuotis. unsure.gif

tai man gi irgi tas kiausides subadyt planuoja, sunaikint ta folikula, apziuret siaip viska is vidaus, ar nera endometriozes, saaugu ar panasiu dalyku, ko paprastai nepamatysi. ax.gif Ir as neatidelioju velesniems laikams, nors buvau suplanavus kelione i Kroatija nuo birzelio 7 su drauge. Bet mano 2.gif: reikalai numero uno blush2.gif Ir dar dziaugiuosi, kad sau sekmingai vasara ''paatostogausiu''. Tik kolektyvas labai sunerimes, kas cia per operacija manes laukia, nes as vakar is anksto ispejau, kad ruostusi moraliskai mano darbus dirbti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 28, 11:55)
tai man gi irgi tas kiausides subadyt planuoja, sunaikint ta folikula, apziuret siaip viska is vidaus, ar nera endometriozes, saaugu ar panasiu dalyku, ko paprastai nepamatysi. ax.gif Ir as neatidelioju velesniems laikams, nors buvau suplanavus kelione i Kroatija nuo birzelio 7 su drauge. Bet mano 2.gif: reikalai numero uno  blush2.gif  Ir dar dziaugiuosi, kad sau sekmingai vasara ''paatostogausiu''. Tik kolektyvas labai sunerimes, kas cia per operacija manes laukia, nes as vakar is anksto ispejau, kad ruostusi moraliskai mano darbus dirbti hihihi.gif

matai man egzaminai, kursinis ir pan., kur nelabai norėčiau problemų, juolabiau visi kursiokkai pradėtų klausinėti kas kur kaip kada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 27, 14:59)
Sveikos, pedagogės ir joms prijaučiančios biggrin.gif
Žiūriu, kai manęs nebuvo, tiek prirašėt, vos spėjau viską perskatyti, nes artėja išeiginės, tai vėl neprisėsiu ax.gif
Pirmiausia, labai malonu, kad turim dar vieną  nestuke.gif , Meril dideliausi sveikinimai  thumbup.gif 
Murauske, oi laukiam, laukiam, mes II juostelių laukiam biggrin.gif
Vakar buvau pas ginį ax.gif , tai mano kairysis folikulas auga, ale labai jau lėtai, vos po 1mm per parą ir čia su gonaliu doh.gif , gleivinė ir gi paaugo ax.gif , tai toliau leidžiuosi gonalį, geriu Br, Estrofemą...Sekmadienį Ovitrelį leisiuos. Tai visas išeigines, kai turėčiau ilsėtis, turėsiu darbuotis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kažko man labai gera nuotaika šiandien, kad tik nereikėtų vakare verkti doh.gif

Tai kad tokie skaičiukai tikrai nerodo, kad gleivinė didoka schmoll.gif  Didoka ji būna,kai būna apie 14 mm, kiek žinau ax.gif O ar Duph ką nors bendra turi su gleivine g.gif . Šiaip Duph skiriamas po O, arba jei nėra mmm, tai tada jų pavartojus kelias dienas, mmm galima iššaukti, jei nėštumo nėra. O jei yra, tai tik palaiko nėštumą ir tikrai jo negalima nutraukti, kai tik pamatai II. Reik su giniu pasitarti ax.gif

Papildyta:

Tai kad sako iki 12 ciklų jau galima ax.gif . O be clost. yra gonalis, puregonas, taip pat galimos kombinacijos clost+gonalis, bei dienų kaitaliojimas. Taip kad, dar tik pradėjai stimuliuotis, dar viskas neišbandyta, taip kad apie dirbtinį apvaisinimą dar tikrai nėra ko galvoti mirksiukas.gif Linkiu, kad kuo greičiau taptum  nestuke.gif

Laukciau ir as tu juosteliu wub.gif ,bet jauciu,kad artinasi mmm,nes krutine patapo jautri, o jau kiek isskyru kokia antra savaitele jau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 04 27, 16:22)
Labas, atsiradau tik siandien etery  ax.gif Visas dienas labai baisiai dirbau, net kompo nemaciau  blink.gif Net ir dabar neturiu laiko perzvelgt, ka priplepejot  blush2.gif

O mano naujienos...

Vakar buvau pas gine. Naujienos ne kokios unsure.gif .  tas nesproges folikulas ir toliau tupi, dar paauges, jau gal net ir cista ten unsure.gif ... ai, vienu zodziu, geguzes 30 darom laparaskopija. Nebijau, nepanikuoju, netgi laukdziu. mirksiukas.gif 

Tik tiek, kad buvau su drauge i Kroatija suplanavus lekt birzelio 7-19 d ir aisku niekur nebevarau. Bet uztat biuleteni keliom savaitem turesiu  thumbup.gif  thumbup.gif

Oi, Amade,tu rami kaip belgas biggrin.gif Kai mano gine uzsimine apie laporoskopine operacija,tai jau emiau triznoti,o jei ir bus,tai dar negreit ax.gif O tusau, ramiausia,pavyzdziu tau wub.gif
Atsakyti
Na as visai nuprotejau wacko.gif net savaitgali vis lendu ir lendu i skyreli paziureti gal vel kam nusisypsojo laime ir patapo nestuke.gif nu kaip mane tokios zinios ikvepia tikejimo ir vilties,tai vis ilindus tikiuosi rasti geru ziniu,bet kad ziuriu cia taip ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 28, 22:33)
Na as visai nuprotejau wacko.gif net savaitgali vis lendu ir lendu  i skyreli paziureti gal vel kam nusisypsojo laime ir patapo nestuke.gif  nu kaip mane tokios zinios ikvepia tikejimo ir vilties,tai vis ilindus tikiuosi rasti geru ziniu,bet kad ziuriu cia taip ramu ax.gif

tikėkimės ramu prieš audrą mirksiukas.gif
Atsakyti