Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(sivana @ 2007 04 27, 07:21)
Aš kai 10 tablečių išgeriu tada ateina mmm , o po 4 išgertų tablečių netgi nežinau ar ateitų  g.gif

aaa, nu supratau.... g.gif maniau gal begeriant ateis..... doh.gif Aišku, vadinasi nusiteikiu kad visas 10 išgerti teks....
Atsakyti
sveikos merginos hi.gif , nezinau ar cia pataikiau, bet noriu prisijungti prie kovojanciu su nevaisingumu gun_rifle.gif
Na gal trumpai papasakosiu savo situacija.
Su vyru jau 5 metai, apsivedem praeita liepa, o 2.gif gaminam apie metukus laiko. Gydytojai man nustate anovuliaciniu kiausidziu sindroma, na ten policistines ir kitokiu visokiu pavadinimu yra. Dare visus tyrimus kiek tik imanoma, viskas man yra gerai, tik FSH yra labai mazas, santykije su TSH 0,3, o turi buti 2. Kita savaitele darys laparaskopija, gal ka daugiau issiaiskins. Tiesa dare ir HSG - tai sitas geras buvo, kiausintakei praeinami. Jau keturis kartus is eiles mane stimuliavo su chlost., bet jokios reakcijos, dirbtini daryti atkalbineja, na bet ir paciai norisi naturaliai. Vakar buvau pas gydytoja po ketvirto skatinimo ir kai suzinojau kad nieko tai ziauriai liudna pasidare cry.gif Nezinau ka daryt atrodo lyg is virsaus kas ta vilti lietum uzpila.
Atsakyti
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 04 27, 12:47)
sveikos merginos hi.gif , nezinau ar  cia pataikiau, bet noriu prisijungti prie kovojanciu su nevaisingumu  gun_rifle.gif
Su vyru jau 5 metai, apsivedem praeita liepa, o 2.gif  gaminam apie metukus laiko. Gydytojai man nustate anovuliaciniu kiausidziu sindroma, na ten policistines ir kitokiu visokiu pavadinimu yra. Dare visus tyrimus kiek tik imanoma, viskas man yra gerai, tik FSH yra labai mazas, santykije su  TSH 0,3, o turi buti 2. Kita savaitele darys laparaskopija, gal ka daugiau issiaiskins. Tiesa dare ir HSG - tai sitas geras buvo, kiausintakei praeinami. Jau keturis kartus is eiles mane stimuliavo su chlost., bet jokios reakcijos, dirbtini daryti atkalbineja, na bet ir paciai norisi naturaliai. Vakar buvau pas gydytoja po ketvirto skatinimo ir kai suzinojau kad nieko tai ziauriai liudna pasidare  cry.gif Nezinau ka daryt atrodo lyg is virsaus kas ta vilti lietum uzpila.

Labas! Daugiau info rasi PKS sindromas - toje temeleje smile.gif Su tais sutrumpinimais gal kazka sumaisei... Pasiimk tyrimu lapeli, parasyk tiksliai, tai pakomentuos merginos.
O siaip jau su PKS tai cia gal visos ir pastojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 04 27, 13:47)
sveikos merginos hi.gif , nezinau ar  cia pataikiau, bet noriu prisijungti prie kovojanciu su nevaisingumu  gun_rifle.gif
Su vyru jau 5 metai, apsivedem praeita liepa, o 2.gif  gaminam apie metukus laiko. Gydytojai man nustate anovuliaciniu kiausidziu sindroma, na ten policistines ir kitokiu visokiu pavadinimu yra. Dare visus tyrimus kiek tik imanoma, viskas man yra gerai, tik FSH yra labai mazas, santykije su  TSH 0,3, o turi buti 2. Kita savaitele darys laparaskopija, gal ka daugiau issiaiskins. Tiesa dare ir HSG - tai sitas geras buvo, kiausintakei praeinami. Jau keturis kartus is eiles mane stimuliavo su chlost., bet jokios reakcijos, dirbtini daryti atkalbineja, na bet ir paciai norisi naturaliai. Vakar buvau pas gydytoja po ketvirto skatinimo ir kai suzinojau kad nieko tai ziauriai liudna pasidare  cry.gif Nezinau ka daryt atrodo lyg is virsaus kas ta vilti lietum uzpila.

console.gif man PKS, ir į clost kol kas nereaguoja irnesakyk.gif manau, skirs tau kitus vaistukus, kurie tikrau sureaguos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu merginos, bandysiu ieskoti to PKS, cia yra tokia tema ar kaip? g.gif O tau tarskaliuk, kelinta karta jau skatina? Nes kiek as zinau galima isvis tik 6 kartus su chlost. O man jokiu kitu neskirs, nes pas mane visai niekas nevyksta, na visiskai nereaguoja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, pedagogės ir joms prijaučiančios biggrin.gif
Žiūriu, kai manęs nebuvo, tiek prirašėt, vos spėjau viską perskatyti, nes artėja išeiginės, tai vėl neprisėsiu ax.gif
Pirmiausia, labai malonu, kad turim dar vieną nestuke.gif , Meril dideliausi sveikinimai thumbup.gif
Murauske, oi laukiam, laukiam, mes II juostelių laukiam biggrin.gif
Vakar buvau pas ginį ax.gif , tai mano kairysis folikulas auga, ale labai jau lėtai, vos po 1mm per parą ir čia su gonaliu doh.gif , gleivinė ir gi paaugo ax.gif , tai toliau leidžiuosi gonalį, geriu Br, Estrofemą...Sekmadienį Ovitrelį leisiuos. Tai visas išeigines, kai turėčiau ilsėtis, turėsiu darbuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kažko man labai gera nuotaika šiandien, kad tik nereikėtų vakare verkti doh.gif
QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 27, 08:59)
Mergaitės, gal galit pasakyti naujokei toje srityje  smile.gif  ,  maždaug kaip su dufastonu būna.... Aš pradėjau gerti  ciklo gale, kai gleivinė 9,4 mm buvo. Kada  maždaug laukti mmm.....? Ar šitie dalykai visoms individualiai, ir nėra vidurkio? Nes išgėriau 4  tablečikes, ir dar nėra  jų. O gydytoja sakė, kad ilgai mmm neužtruks  nes gleivinė jau didoka.... tai dabar nelabai susigaudau, ka reikšia greit g.gif .  Gal iš savo patirties galit pasakyti,  ciklo gale pradėjus gerti tenka visas 10 dufastono išgert, ar  ateina greičiau...?

Tai kad tokie skaičiukai tikrai nerodo, kad gleivinė didoka schmoll.gif Didoka ji būna,kai būna apie 14 mm, kiek žinau ax.gif O ar Duph ką nors bendra turi su gleivine g.gif . Šiaip Duph skiriamas po O, arba jei nėra mmm, tai tada jų pavartojus kelias dienas, mmm galima iššaukti, jei nėštumo nėra. O jei yra, tai tik palaiko nėštumą ir tikrai jo negalima nutraukti, kai tik pamatai II. Reik su giniu pasitarti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 04 27, 14:55)
Aciu merginos, bandysiu ieskoti to PKS, cia yra tokia tema ar kaip? g.gif O tau tarskaliuk, kelinta karta jau skatina? Nes kiek as zinau galima isvis tik 6 kartus su chlost. O man jokiu kitu neskirs, nes pas mane visai niekas nevyksta, na visiskai nereaguoja  verysad.gif

Tai kad sako iki 12 ciklų jau galima ax.gif . O be clost. yra gonalis, puregonas, taip pat galimos kombinacijos clost+gonalis, bei dienų kaitaliojimas. Taip kad, dar tik pradėjai stimuliuotis, dar viskas neišbandyta, taip kad apie dirbtinį apvaisinimą dar tikrai nėra ko galvoti mirksiukas.gif Linkiu, kad kuo greičiau taptum nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 27, 12:59)
Tai kad tokie skaičiukai tikrai nerodo, kad gleivinė didoka schmoll.gif  Didoka ji būna,kai būna apie 14 mm, kiek žinau ax.gif O ar Duph ką nors bendra turi su gleivine g.gif . Šiaip Duph skiriamas po O, arba jei nėra mmm, tai tada jų pavartojus kelias dienas, mmm galima iššaukti, jei nėštumo nėra. O jei yra, tai tik palaiko nėštumą ir tikrai jo negalima nutraukti, kai tik pamatai II. Reik su giniu pasitarti ax.gif

Suprantu, kad prieš pat mmm gleivinė būna apie 14 mm smile.gif , tiesiog gydytoja taip išsireiškė, kad mmm neturėtų po dufastono užtrukti, nes gleivinė jau 9.
O pas mane O nebuvo (35 CD jau), todėl ir skyrė dufastona, kad iškart po mmm pradėti stimuliuotis....
Ai žodžiu geriu ir kai baigsiu tada ir lauksiu mmm irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 27 balandžio 2007 - 14:13
QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 27, 15:12)
Suprantu, kad  prieš pat mmm gleivinė būna apie 14 mm  smile.gif , tiesiog gydytoja taip išsireiškė, kad mmm neturėtų po dufastono užtrukti, nes gleivinė jau 9.
O pas mane O nebuvo (35 CD jau), todėl ir skyrė dufastona, kad iškart po mmm pradėti stimuliuotis....
Ai žodžiu geriu ir kai baigsiu tada ir lauksiu mmm irnesakyk.gif

Aha, taip ir daryk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergytes mirksiukas.gif Na stai pasidariau PRL tyrima,tai jis pas mane 7,95 tai thumbup.gif ,o P-31,43 tai kaip suprantu kad O buvo 50ant 50,nes mano gine sako kad noretu didesni skaiciuka matyti,tada butu uztikrintai kad O vyksta,o jis pas mane visus ciklus plius,minus toks pats doh.gif jau pradeda ta O nervuoti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 04 27, 14:55)
Aciu merginos, bandysiu ieskoti to PKS, cia yra tokia tema ar kaip? g.gif O tau tarskaliuk, kelinta karta jau skatina? Nes kiek as zinau galima isvis tik 6 kartus su chlost. O man jokiu kitu neskirs, nes pas mane visai niekas nevyksta, na visiskai nereaguoja  verysad.gif

skirs skirs, man ir nereaguoja, jau turėjau 2 stimuliacijas, o jokio folokulo neužaugo. dar trečią su clost. bandys, vėliau kiti vaistai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 27, 15:25)
Labas mergytes  mirksiukas.gif  Na stai pasidariau PRL tyrima,tai jis pas mane 7,95 tai thumbup.gif  ,o P-31,43 tai kaip suprantu kad O buvo 50ant 50,nes mano gine sako kad noretu didesni skaiciuka matyti,tada butu uztikrintai kad O vyksta,o jis pas mane visus ciklus plius,minus toks pats doh.gif  jau pradeda ta O nervuoti bash.gif

Nepergyvenk, įvyko pas tave O, pas mane buvo 29,9, tai kai pažiūrėjo echo, O tikrai buvo įvykus, bet geltonkūnis per mažai gamina progesterono, todėl skyrė Duph. O tau skyrė Duph? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 27, 15:31)
Nepergyvenk, įvyko pas tave O, pas mane buvo 29,9, tai kai pažiūrėjo echo, O tikrai buvo įvykus, bet geltonkūnis per mažai gamina progesterono, todėl skyrė Duph. O tau skyrė Duph? mirksiukas.gif

Dekui nuraminai biggrin.gif aha geriu Dufastona po 1 tablete.
Atsakyti