Sveikos, pedagogės ir joms prijaučiančios
Žiūriu, kai manęs nebuvo, tiek prirašėt, vos spėjau viską perskatyti, nes artėja išeiginės, tai vėl neprisėsiu
Pirmiausia, labai malonu, kad turim dar vieną
,
Meril dideliausi sveikinimai
Murauske, oi laukiam, laukiam, mes
II juostelių laukiam
Vakar buvau pas ginį
, tai mano kairysis folikulas auga, ale labai jau lėtai, vos po 1mm per parą ir čia su gonaliu
, gleivinė ir gi paaugo
, tai toliau leidžiuosi gonalį, geriu Br, Estrofemą...Sekmadienį Ovitrelį leisiuos. Tai visas išeigines, kai turėčiau ilsėtis, turėsiu darbuotis
Kažko man labai gera nuotaika šiandien, kad tik nereikėtų vakare verkti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 27, 08:59)
Mergaitės, gal galit pasakyti naujokei toje srityje
, maždaug kaip su dufastonu būna.... Aš pradėjau gerti ciklo gale, kai
gleivinė 9,4 mm buvo. Kada maždaug laukti mmm.....? Ar šitie dalykai visoms individualiai, ir nėra vidurkio? Nes išgėriau 4 tablečikes, ir dar nėra jų. O gydytoja sakė, kad ilgai mmm neužtruks nes gleivinė
jau didoka.... tai dabar nelabai susigaudau, ka reikšia greit
. Gal iš savo patirties galit pasakyti, ciklo gale pradėjus gerti tenka visas 10 dufastono išgert, ar ateina greičiau...?
Tai kad tokie skaičiukai tikrai nerodo, kad gleivinė didoka
Didoka ji būna,kai būna apie 14 mm, kiek žinau
O ar Duph ką nors bendra turi su gleivine
. Šiaip Duph skiriamas po O, arba jei nėra mmm, tai tada jų pavartojus kelias dienas, mmm galima iššaukti, jei nėštumo nėra. O jei yra, tai tik palaiko nėštumą ir tikrai jo negalima nutraukti, kai tik pamatai II. Reik su giniu pasitarti
Papildyta:
QUOTE(Ridisiukas @ 2007 04 27, 14:55)
Aciu merginos, bandysiu ieskoti to PKS, cia yra tokia tema ar kaip?
O tau tarskaliuk, kelinta karta jau skatina? Nes kiek as zinau galima isvis tik 6 kartus su chlost. O man jokiu kitu neskirs, nes pas mane visai niekas nevyksta, na visiskai nereaguoja
Tai kad sako iki 12 ciklų jau galima
. O be clost. yra gonalis, puregonas, taip pat galimos kombinacijos clost+gonalis, bei dienų kaitaliojimas. Taip kad, dar tik pradėjai stimuliuotis, dar viskas neišbandyta, taip kad apie dirbtinį apvaisinimą dar tikrai nėra ko galvoti
Linkiu, kad kuo greičiau taptum
Svajonė išsipildė po 5 metųGimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm