Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Meril @ 2007 04 26, 16:19)
wub.gif  aciu uz sveikinimus
Tai tik dalis istorijos, ja visa ryt aprasysiu skyrelyje, kurioms gydymas baigesi sekme. Ir kur tik as neprisigyriau, bet ten parasysiu viska - tai tikrai neitiketina. Tikiuosi, mano istorija jums suteiks dideles vilties, nes as pati skaitydavau tokias istorijas, nors nelabai tikedavau, kad man kadanors pasiseks. Ir visai be reikalo!!  mirksiukas.gif Visada reikia tiketi.

butinai imesk nuorodele i tavo istorija wub.gif as taip pat pasikraunu optimizmo is laimingu istoriju, aciukas Tau uz vilti, kuria inesei visoms mums cia svajukems wub.gif
Atsakyti
Meril, didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Valiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
merginos, kas gali stipriai mausti kairį šoną? blink.gif atkrenta O ir apskritai kas su tuo susiję. Bet maudžia jau kelias dienas, o šiandie taip skaudžiai. Dabar su baime stimuliuosiuos, o jei ten kas nors negerai? g.gif
Atsakyti
Labas rytas mergytės 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 26, 23:18)
merginos, kas gali stipriai mausti kairį šoną? blink.gif atkrenta O ir apskritai kas su tuo susiję. Bet maudžia jau kelias dienas, o šiandie taip skaudžiai. Dabar su baime stimuliuosiuos, o jei ten kas nors negerai? g.gif

g.gif man vakar panašiai buvo, tik atsikelus taip pradėjo mausti kairiam šone, kad paeiti negalėjau, galvojau vsio į darbą neeisiu, bet paskui po truputi praėjo, ir per pietus vėl pasikartojo, ir taip skaudžiai, baisu pasidarė,kad galbūt su kiaušide negerai. Ir nusiramino šie skausmingi dilgčiojimai. Nesuprantu kas tai buvo , g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Man visus ciklus kai stimuliavausi maudė beveik vien tik kairįjį šoną ir,kai paklausiau ginės, pasakė,kad čia nieko blogo mirksiukas.gif Iš tikro,tai tas maudimas nėra malonus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 27, 07:59)
Man visus ciklus kai stimuliavausi maudė beveik vien tik kairįjį šoną ir,kai paklausiau ginės, pasakė,kad čia nieko blogo mirksiukas.gif Iš tikro,tai tas maudimas nėra malonus drinks_cheers.gif

o Tau maudė skausmingai ciklo pabaigoj ?
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 04 27, 08:12)
o Tau maudė skausmingai ciklo pabaigoj ?

Žinok,dar ir dabar sumaudžia,bet praktiškai man visą ciklą maudė,kartais net labai įkyriai blink.gif O dabar kai vėluoja mmm,tai jau maudžia pilvą kelinta diena ir skauda nugarą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 27, 08:40)
Žinok,dar ir dabar sumaudžia,bet praktiškai man visą ciklą maudė,kartais net labai įkyriai blink.gif O dabar kai vėluoja mmm,tai jau maudžia pilvą kelinta diena ir skauda nugarą verysad.gif

nes man dabar ciklo pabaiga ir todėl galvoju kad galbūt prieš mmm tokie skausmingi maudimai buvo užėję g.gif
Atsakyti
Sveikos.....
Meril dideliausi sveikinimai...... wub.gif wub.gif wub.gif
Lauksim ilgosios istorijos..... ax.gif

Mergaitės, gal galit pasakyti naujokei toje srityje smile.gif , maždaug kaip su dufastonu būna.... Aš pradėjau gerti ciklo gale, kai gleivinė 9,4 mm buvo. Kada maždaug laukti mmm.....? Ar šitie dalykai visoms individualiai, ir nėra vidurkio? Nes išgėriau 4 tablečikes, ir dar nėra jų. O gydytoja sakė, kad ilgai mmm neužtruks nes gleivinė jau didoka.... tai dabar nelabai susigaudau, ka reikšia greit g.gif . Gal iš savo patirties galit pasakyti, ciklo gale pradėjus gerti tenka visas 10 dufastono išgert, ar ateina greičiau...?
Atsakyti
Meril, sveikinu wub.gif Va tokiu istoriju mums labai reikia ir kuo daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 27, 08:59)
Mergaitės, gal galit pasakyti naujokei toje srityje  smile.gif  ,  maždaug kaip su dufastonu būna.... Aš pradėjau gerti  ciklo gale, kai gleivinė 9,4 mm buvo. Kada  maždaug laukti mmm.....? Ar šitie dalykai visoms individualiai, ir nėra vidurkio? Nes išgėriau 4  tablečikes, ir dar nėra  jų. O gydytoja sakė, kad ilgai mmm neužtruks  nes gleivinė jau didoka.... tai dabar nelabai susigaudau, ka reikšia greit g.gif .  Gal iš savo patirties galit pasakyti,  ciklo gale pradėjus gerti tenka visas 10 dufastono išgert, ar  ateina greičiau...?

Aš kai 10 tablečių išgeriu tada ateina mmm , o po 4 išgertų tablečių netgi nežinau ar ateitų g.gif
Atsakyti