Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 25, 20:55)
aš kažką panašaus į pedagogiką lotuliukas.gif
uj, neperskaičiau tavo žinutės normaliai doh.gif  gėriau 2 iš karto. Bet pvz., kai geri tris tabletes reikia jas kas valandą suvartoti, nes skrandžiui gali blogai baigtis

aisku, aciukas 4u.gif Sekmes moksluose ir kad greiciau galetum panaudoti pedagogines zinias savo vaikiuko auklejime mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 26, 00:30)
As tai Dufastona ir bromokriptina geriu vakarais vienu metu smile.gif

Aciukas 4u.gif
Taip ir vakar isgeriau smile.gif
Papildyta:
Nebesuprantu as jau visai su tuo duphastonu. Tai ka jis issaukia mmm. As tai praejusi cikla geriau 15-24 c.d. ir net nesidariau testuko. Tai kaip supratau reikia butinai pasidaryti baiginejant ji gerti testuka ir jei ka nenutraukti jo gerimo g.gif Bet tai jeigu jau uzsikabino tai gal jis nebeissauks tu mmm? Paaiskinkit man zaliai dar sitam reikaliuke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 04 26, 11:43)
Nebesuprantu as jau visai su tuo duphastonu. Tai ka jis issaukia mmm. As tai praejusi cikla geriau 15-24 c.d. ir net nesidariau testuko. Tai kaip supratau reikia butinai pasidaryti baiginejant ji gerti testuka ir jei ka nenutraukti jo gerimo  g.gif Bet tai jeigu jau uzsikabino tai gal jis nebeissauks tu mmm? Paaiskinkit man zaliai dar sitam reikaliuke  blush2.gif

Jeigu yra nėštumas, tai Duphastonas jį palaiko, tikrai nepakenks, o jeigu nėštumo nėra, tai tuomet baigus gerti Duphastoną sulauksi mmm, bent jau turėtum sulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilaja: 26 balandžio 2007 - 10:52
4u.gif Labutis visoms!!
Senokai buvau pas jus (paskutini karta gal tik vasari?..) Bet uztat turiu dideliu naujienu!! Pagaliau pamaciau II thumbup.gif Ir jau visai nebetikejau, nes testai daugiau kaip po menesio po galimo pastojimo buvo neigiami g.gif mmm nera jau nuo sausio men. Pas gine nebejau, nes nebetikejau ja - ji echoskopu nustate ov, taciau kodel po 2 sav. nebuvo mmm, nors testai neigiami? Ka galvot? Nu kad nebuvo ov, ir jau tikrai nenescia. Nekreipiau demesio i rytinius pykinimus (maniau - nuo duphaston, nors po jo mmm taip ir neatejo), nebegalejau gerti alkoholio (buvo keista, nesupratau kodel). Ir tik si sekmadieni pastebejau, kad keistai pupso pilvas (visgi jau apie 13 sav. ax.gif ) Tada begom i vaistine (nelaukiau kito ryto, o buvo gerokai po pietu), ir testas labai ryskiai parode II bigsmile.gif
Tad prasau mane itraukti i laiminguju sarasa (pastojau po vienos stimuliacijos Clostilbegytu sausio pabaigoj), o visoms besistengianciom linkiu kuo greiciau pamatyt II 4u.gif Tik nenuleistit ranku ir nepraraskit vilties!!
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 04 26, 12:44)
4u.gif  Labutis visoms!!
Senokai buvau pas jus (paskutini karta gal tik vasari?..) Bet uztat turiu dideliu naujienu!! Pagaliau pamaciau II  thumbup.gif  Ir jau visai nebetikejau, nes testai daugiau kaip po menesio po galimo pastojimo buvo neigiami  g.gif  mmm nera jau nuo sausio men. Pas gine nebejau, nes nebetikejau ja - ji echoskopu nustate ov, taciau kodel po 2 sav. nebuvo mmm, nors testai neigiami? Ka galvot? Nu kad nebuvo ov, ir jau tikrai nenescia. Nekreipiau demesio i rytinius pykinimus (maniau - nuo duphaston, nors po jo mmm taip ir neatejo), nebegalejau gerti alkoholio (buvo keista, nesupratau kodel). Ir tik si sekmadieni pastebejau, kad keistai pupso pilvas (visgi jau apie 13 sav.  ax.gif ) Tada begom i vaistine (nelaukiau kito ryto, o buvo gerokai po pietu), ir testas labai ryskiai parode II  bigsmile.gif
Tad prasau mane itraukti i laiminguju sarasa (pastojau po vienos stimuliacijos Clostilbegytu sausio pabaigoj), o visoms besistengianciom linkiu kuo greiciau pamatyt II  4u.gif Tik nenuleistit ranku ir nepraraskit vilties!!

Istorija kaip iš serialo mirksiukas.gif Sveikinu 4u.gif Faina wub.gif
Atsakyti
4u.gif  Labutis visoms!!
Senokai buvau pas jus (paskutini karta gal tik vasari?..) Bet uztat turiu dideliu naujienu!! Pagaliau pamaciau II  thumbup.gif  Ir jau visai nebetikejau, nes testai daugiau kaip po menesio po galimo pastojimo buvo neigiami  g.gif  mmm nera jau nuo sausio men. Pas gine nebejau, nes nebetikejau ja - ji echoskopu nustate ov, taciau kodel po 2 sav. nebuvo mmm, nors testai neigiami? Ka galvot? Nu kad nebuvo ov, ir jau tikrai nenescia. Nekreipiau demesio i rytinius pykinimus (maniau - nuo duphaston, nors po jo mmm taip ir neatejo), nebegalejau gerti alkoholio (buvo keista, nesupratau kodel). Ir tik si sekmadieni pastebejau, kad keistai pupso pilvas (visgi jau apie 13 sav.  ax.gif ) Tada begom i vaistine (nelaukiau kito ryto, o buvo gerokai po pietu), ir testas labai ryskiai parode II  bigsmile.gif
Tad prasau mane itraukti i laiminguju sarasa (pastojau po vienos stimuliacijos Clostilbegytu sausio pabaigoj), o visoms besistengianciom linkiu kuo greiciau pamatyt II  4u.gif Tik nenuleistit ranku ir nepraraskit vilties!!

vau nereali istorija wub.gif wub.gif wub.gif Sveikinuuuuuuu!!!!!! 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

wub.gif wub.gif nuostabu bigsmile.gif sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
Bet uztat turiu dideliu naujienu!!

thumbup.gif clap.gif kuo didžiausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 04 26, 07:50)
Labas rytas  4u.gif

o koks tai vaistas ?  blush2.gif paaiškink žaliai  blush2.gif

Murauske kokios naujienos ?  blush2.gif

doh.gif nelabai susigaudau. Kaip pasakojo, kad hormonų piką vakarinį numuštų blink.gif
Papildyta:
Murauske, laikykis wub.gif jei ne šį, tai kitą kartą mirksiukas.gif vis viena kada pamatysim II mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 26, 15:29)
doh.gif nelabai susigaudau. Kaip pasakojo, kad hormonų piką vakarinį numuštų blink.gif
Papildyta:
Murauske, laikykis wub.gif jei ne šį, tai kitą kartą mirksiukas.gif vis viena kada pamatysim II mirksiukas.gif  4u.gif

Kiekvieną karta ta nelemta juostelė labai užgrūdina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 26, 15:29)

aišku ax.gif
Atsakyti
wub.gif aciu uz sveikinimus
Tai tik dalis istorijos, ja visa ryt aprasysiu skyrelyje, kurioms gydymas baigesi sekme. Ir kur tik as neprisigyriau, bet ten parasysiu viska - tai tikrai neitiketina. Tikiuosi, mano istorija jums suteiks dideles vilties, nes as pati skaitydavau tokias istorijas, nors nelabai tikedavau, kad man kadanors pasiseks. Ir visai be reikalo!! mirksiukas.gif Visada reikia tiketi.
Atsakyti
QUOTE(Meril @ 2007 04 26, 16:19)
wub.gif  aciu uz sveikinimus
Tai tik dalis istorijos, ja visa ryt aprasysiu skyrelyje, kurioms gydymas baigesi sekme. Ir kur tik as neprisigyriau, bet ten parasysiu viska - tai tikrai neitiketina. Tikiuosi, mano istorija jums suteiks dideles vilties, nes as pati skaitydavau tokias istorijas, nors nelabai tikedavau, kad man kadanors pasiseks. Ir visai be reikalo!!  mirksiukas.gif Visada reikia tiketi.

bigsmile.gif tada lauksiu visos istorijos aprašymo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 26 balandžio 2007 - 15:32