Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

sveikutes
Murauske, kol nera mmm dar ne viskas prarasta, gal jus dar labai maziukai wub.gif dar siulyciau keleta dieneliu luktelti ir po svenciu pasidaryti HCG. Tada jau viskas turetu buti aisku 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 04 26, 08:01)
Labas rytelis,nekantruolės wub.gif Na,rezultatas kaip ir tikėjausi- I juostelė, kol kas dar ir mmm neatėjo g.gif Esu sumišusi blink.gif

Murauske, o kelinta tau CD? g.gif Man buvo po Cl gėrimo užtruskusios mmm, gėriau po dvi tabletes ir jokių folikulų neužaugo, O neįvyko, ir tik su Duphastono pagalba sulaukiau jų, ciklas gavosi 55 dienos. doh.gif Kai jau buvo berods 47 CD, tai ginis nebenorėjo ilgiau tempti ir išrašė Duphastono.
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2007 04 26, 08:45)
Labukas  4u.gif
Murauske, o kelinta tau CD?  g.gif Man buvo po Cl gėrimo užtruskusios mmm, gėriau po dvi tabletes ir jokių folikulų neužaugo, O neįvyko, ir tik su Duphastono pagalba sulaukiau jų, ciklas gavosi 55 dienos. doh.gif  Kai jau buvo berods 47 CD, tai ginis nebenorėjo ilgiau tempti ir išrašė Duphastono.

Šiandien 38 cd, o dufastoną aš gėriau 11-18 cd,kiek jau laiko po jo,o mmm neateina g.gif Kiek merginos pasakojo,kad po jo bent jau po 4 dienų mmm pasirodydavo,o man jau nemažai dienų praėjo, vis tiek nieko g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 26, 08:57)
Šiandien 38 cd, o dufastoną aš gėriau 11-18 cd,kiek jau laiko po jo,o mmm neateina g.gif Kiek merginos pasakojo,kad po jo bent jau po 4 dienų mmm pasirodydavo,o man jau nemažai dienų praėjo, vis tiek nieko g.gif  blink.gif

o dabar dar vienas klausimukas - kodėl tu gėrei Duphastono tokiu laiku? g.gif

Iš tikrųjų tikrai keista situacija g.gif Aš tokiu atveju, tai pas ginį eičiau echo, garantuoju, kad jis pats lieptų ateit man ir pasižiūrėt norėtų...
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 25, 13:52)
Na ne, pas mane maži krešuliukai pirmas dvi dienas visada būna, po to tik šviesus kraujas kokias 2-3 dienas. O rudi patepliojimai būna puse dienos, jei mmm prasideda ryte, vakare jau normaliai kraujas varo blush2.gif , na, kartais iki dienos tai užsitesia.Tai kai pradeda tepliotis, jau žinau, kad mmm atėjo. O pabaigoj irgi kokią dieną pateplioja, bet galvoju, kad gal ten kraujas dar neišsivalė g.gif .
Knielita, o tu kartais neturi pedagoginio išsilavinimo, jau kaip tikra mokytoja man viską išaiškinai lotuliukas.gif Ačiū tau labai 4u.gif
Lankau aš aerobiką, ale tik 2 kartus per savaitę ax.gif , joga man nepatinka, nes nesu lanksti blush2.gif . Didžiausią atsipalaidavimą man suteikia bendravimas su jumis wub.gif , aš tada apie viską pamirštu mirksiukas.gif , va ir dabar turiu eiti namo, o aš dar SM biggrin.gif

Siaip kiek man teko dometis tai beveik kiekviena is musu vienus ar kitus pozymius galim pritaikyti sau. Liga dazna, taciau tai nereiskia kad tu ar as galiu ja sirgti. Man itare po to kai nuejau neapsikentusi del labai gausaus kraujavimo, kuomet norejosi prasmegti skradziai zeme, nes per imones pasitarima ant sviesios kedes liko trys kraujo laseliai. O kolektyvas tai pagrinde vyriskas. Tuomet buvo skirtas Duphastonas, kuris man sumazino mmm, is to gydytojas padare isvadas del galimos endimetriozes. Taip kad tau nerimauti manau neverta mirksiukas.gif
Gal tau trukdo pastoti labiau psichologine itampa. Nors jos atsikratyti labai sunku, as tai pati pries 4m. jau isgyvenau ir dabar su tuo ir vel bandau kovoti.
Nea, mano issilavinimas ne pedagoginis schmoll.gif As administatore galeciau buti, bet dirbu kitoj srity. Nors studiju laikais dirbau pardaveja-konsultante hihihi.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 25, 16:58)
knielita, man ir tie požymiai yra. blink.gif

Tarskaliuk, nebus tau tos ligos. Man ji atsirado del mediku aplaidumo. Gimdymo metu plyso visas kaklelis, ji susiuvo. Taciau praejus 16 d. po gimdymo as vel su vaiku atsiduriau ligoninej, kur teko daryti valyma, nes gimda po gimdymo nesusitrauke del joje likusiu placentos dalelyciu. Valymo metu vel plyso kaklelis, jo nesusiuvo. Sake reiks siuti po visu gimdymu. Na taip ir likau su plysusiu kakleliu. O dabar perskaiciau, kad butent tai ir priveda iki tokios ligos blink.gif Nes iki gimdymo tikrai tokiu pozymiu nebuvo, o po jo kuo tolyn tuo baisyn, o ir rezultatas negaliu jau virs metu nestuke.gif verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Gilaja @ 2007 04 26, 07:59)
o dabar dar vienas klausimukas - kodėl tu gėrei Duphastono tokiu laiku?  g.gif

Man sake kad duphastona po stimuliacijos reieks gerti nuo 15 iki 24 ciklo dienos. Ir tuomet pasidarius testa jei yra nestumas ji enutraukiant gerti iki 12 nestumo savaites g.gif O jei jis nuo 11 iki 18 c.dienos skiriamas tai net nezinau kokiu tikslu g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 26 balandžio 2007 - 08:28
QUOTE(knielita @ 2007 04 26, 09:26)
Man sake kad duphastona po stimuliacijos reieks gerti nuo 15 iki 24 ciklo dienos. Ir tuomet pasidarius testa jei yra nestumas ji enutraukiant gerti iki 12 nestumo savaites  g.gif  O jei jis nuo 11 iki 18 c.dienos skiriamas tai net nezinau kokiu tikslu  g.gif  g.gif

Tai va, man ir iškilo toks klausimas, kadangi Duphastonas skiriamas jau po O, nes kiek žinau, priešingu atveju jis O slopina. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2007 04 26, 08:59)
o dabar dar vienas klausimukas - kodėl tu gėrei Duphastono tokiu laiku?  g.gif

Iš tikrųjų tikrai keista situacija  g.gif Aš tokiu atveju, tai pas ginį eičiau echo, garantuoju, kad jis pats lieptų ateit man ir pasižiūrėt norėtų...

Visa bėda,kad mano ginė išvykusi į konferenciją schmoll.gif, o dufastoną soriux,apgavau,gėriau 23-30 cd blush2.gif -susimaišiau jau visai per tuos skaičius ir skaičiavimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 26, 09:39)
Visa bėda,kad mano ginė išvykusi į konferenciją schmoll.gif, o dufastoną soriux,apgavau,gėriau 23-30 cd blush2.gif -susimaišiau jau visai per tuos skaičius ir skaičiavimus blush2.gif

niu tada gerai mirksiukas.gif
žinai, matyt subludijo ciklas...žinau, būna, kad mmm ir po Duphastono gėrimo ateina po kokių 10 dienų...
jetus, vargšiuke tu console.gif kantrybės tau, nes pati puikiai žinau, ką reiškia tos užtrukusios mmm ir mažytė viltis, o gal tyrimai klydo, o gal visgi esu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2007 04 26, 09:46)
niu tada gerai  mirksiukas.gif
žinai, matyt subludijo ciklas...žinau, būna, kad mmm ir po Duphastono gėrimo ateina po kokių 10 dienų...
jetus, vargšiuke tu console.gif kantrybės tau, nes pati puikiai žinau, ką reiškia tos užtrukusios mmm ir mažytė viltis, o gal tyrimai klydo, o gal visgi esu  nestuke.gif  wub.gif

Tai taip- esu įsitikinusi,kad mano ciklas sublūdijo g.gif ,bet taaaaip nėra dar buvę lotuliukas.gif O ką reiškia kišimasis į tai kas turi vykti natūraliai irnesakyk.gif
Atsakyti
Murauske,
as vakar vakare pradejau gerti dufastona (po 2 tabl i diena), bet gydytoja liepe nutraukti kai pasirodys mmm. Gal tau reikejo nenutraukti jo gerti g.gif bet zinai, vistik geriau tau pasikonsultuoti su gydytoja, nes 38 dienos jau daug kaip ciklui. as isivaizduoju, kad dufastonas turetu kaip tik padeti sureguliuoti mmm. o gal klystu blush2.gif bet kuriuo atveju del taves si cikla dar palieku optimistiska daugtaski... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 26 balandžio 2007 - 09:17
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 26, 10:15)
Murauske,
as vakar vakare pradejau gerti dufastona (po 2 tabl i diena), bet gydytoja liepe nutraukti kai pasirodys mmm. Gal tau reikejo nenutraukti jo gerti  g.gif bet zinai, vistik geriau tau pasikonsultuoti su gydytoja, nes 38 dienos jau daug kaip ciklui. as isivaizduoju, kad dufastonas turetu kaip tik padeti sureguliuoti mmm. o gal klystu  blush2.gif bet kuriuo atveju del taves si cikla dar palieku optimistiska daugtaski... wub.gif

Turiu prieš akis pasidėjus memogramą,kurią nubraižė ginė ir joje aiškaiusiai matyti,kad dufastoną geriu iki 30 cd g.gif Jei tai nebūtų parašyta juodu ant balto,tai galėčiau sakyti,kad jau makaluojuosi(kaip pastaruoju metu būna ax.gif ),bet taip yra, o mano ginė,jau minėjau,yra konferencijoje g.gif Jei neateis mmm per šventes,tai net nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 26, 10:29)
Turiu prieš akis pasidėjus memogramą,kurią nubraižė ginė ir joje aiškaiusiai matyti,kad dufastoną geriu iki 30 cd g.gif Jei tai nebūtų parašyta juodu ant balto,tai galėčiau sakyti,kad jau makaluojuosi(kaip pastaruoju metu būna ax.gif ),bet taip yra, o mano ginė,jau minėjau,yra konferencijoje g.gif Jei neateis mmm per šventes,tai net nežinau g.gif

po svenciu nukeliauk butinai pas gydytoja, o per sias sventes pasistenk emociskai pailseti, zinau kad sunku, labai sunku...patariau ir pati nepatikejau... nors zinai, susimasciau dabar, man gyd israse recepta 30 tableciu dufastono, vadinas 15 dienu nuo 16 cd. gaunas gerti iki 31 c.d. jei nepasirodys mmm, galvoju pasidarysiu hcg ir klausiu gyd ar toliau gert dufastona... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 26 balandžio 2007 - 09:47