Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Dzesika @ 2007 04 18, 17:31)
Aha nemazai cia musu su tuo prolaktinu varkstanciu,tai kaip supratau as su tuo prolaktinu apsizanijau  mega_shok.gif

verysad.gif ir aš turėjau bėdų su prolaktinų, iš kairės krūtinės paspaudus išeidavo keli lašai pienuko doh.gif
Atsakyti
agnesse manes klause "... o nejautei, kai O buvo, nes aš tai jaučiu tokį sumaudimą, sudiegimą ten, kur būdavo folikulas.... šiaip kokia savijauta, ką jauti"

kur turejau pries tai tis stimuliacijas - tai palyginus su jomis tai labai daug pojuciu: ir papukai jautrus nuo pat ovritelio susileidimo ir pilvo apacia pamaudzia (pirmas tris stimuliacijas is vis jokiu pojuciu). kiekviena diena pilvo apacioje suskausta taip kaip pries mmm bet as vat nezinau ar cia man gal paprasciausiai nuo maisto pilvuza paraizo ir tiek.... zodziu nesuprantu, dar plius kiek man drauge pasakojo kai ji patapo nescia tai prie krutines prisiliesti negalejo. man i tai niko panasaus smile.gif
na ziuresim.
kaip sivana? kokie pas tave pojuciai? mes abi gi startavom. o gal tu ka ir rasei tik praleidau? doh.gif
Papildyta:
siandien buvo toks idomus dalykelis: darbe buvo patikrinimas ir patikrinimo metu pas mane rado pazeidima viena. tai tuo metu is streso ir baimes taip pilvo apacioje viena sona spaude.... po kokiu 20 min praejo.... bet kad uzspazmavo.... taip gyvenime ner buve smile.gif ai bet as gal cia jau sapnuoju, nes kai jau zinai savo apatines kuno dalies sandara nuo A iki Z tai jau paranoja prasidet gali smile.gif ar ne taip koleges? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 18, 20:01)
kaip sivana? kokie pas tave pojuciai? mes abi gi startavom. o gal tu ka ir rasei tik praleidau?  doh.gif

doh.gif pas mane nesąmonės, na man taip atrodo
krūtinė neskausminga ,bet spėneliai skausmingi g.gif kada O turėjo būti dešinėj (kur 10 c.d. ginė matė 2 paaugusius folikulus) pusėj maudė labai, bet BT nesąmonės pg.fertilį rodo doh.gif ir ginė nežiūrės kokie reikalai ten, nes tik mėnesio gale bus, į komandiruotę išvažiavo doh.gif vienu žodžiu turbūt nieko gero doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 04 18, 19:31)
verysad.gif ir aš turėjau bėdų su prolaktinų, iš kairės krūtinės paspaudus išeidavo keli lašai pienuko  doh.gif

Bet as nesuprantu g.gif man taip pat paspaudus krutines keli laseliai iseina ir taip yra nuo pat mano paauglystes,sakiau ne vienai gyditojai,o jos tik mane nuramindavo kad cia nieko tokio,sako jau blogai butu jai eitu su kraujingom isskyrom blink.gif , dabar pas mane prolaktinas geriant Br good.gif o tas pienelis vistiek taip pat istryksta tai kodel taip yra doh.gif ? nes esu skaiciusi kad kitom panelem sureguliavus prolaktina niekas nebebega schmoll.gif tai leidziu sau galvoti kad tai kiekvienai individualiai buna,vienom prapuola,kitom lieka tie simtomai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 04 18, 19:21)
doh.gif pas mane nesąmonės, na man taip atrodo
krūtinė neskausminga ,bet spėneliai skausmingi  g.gif kada O turėjo būti dešinėj (kur 10 c.d. ginė matė 2 paaugusius folikulus) pusėj maudė labai, bet  BT nesąmonės pg.fertilį rodo  doh.gif  ir ginė nežiūrės kokie reikalai ten, nes tik mėnesio gale bus, į komandiruotę išvažiavo  doh.gif vienu žodžiu turbūt nieko gero  doh.gif

man irgi krutine neskausminga tik speniukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 18, 20:43)
Bet as nesuprantu g.gif man taip pat paspaudus krutines keli laseliai iseina ir taip yra nuo pat mano paauglystes,sakiau ne vienai gyditojai,o jos tik mane nuramindavo kad cia nieko tokio,sako jau blogai butu jai eitu su kraujingom isskyrom  blink.gif , dabar pas mane prolaktinas geriant Br  good.gif o tas pienelis vistiek taip pat istryksta  tai kodel taip yra doh.gif ? nes esu skaiciusi kad kitom panelem sureguliavus prolaktina niekas nebebega schmoll.gif  tai leidziu sau galvoti kad tai kiekvienai individualiai buna,vienom prapuola,kitom lieka tie simtomai g.gif

o man po KT nutraukimo atsirado mad.gif bliamba ir dabar paspaudžiau keli lašeliai išėjo verysad.gif maniau kad viskas susitvarkė unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ar priimsit mane i savo saunu bureli? blush2.gif

daznai pas jus pasiskaitineju blush2.gif

Mes jau nuo vasaros planuojam leliuka. Tyrimai, dupfastonas ir nieko. Po viso sito seke laparaskopija. Be jos sake ne 1 % nebuciau pastojus, nes turejau vadinamu karoliuku sindroma t.y. polic. k. ir pilna saaugu. Po operacijos buvau uztikrinta, kad dabar jokiu kliuciu nebeturesim, deja verysad.gif
Jau praejo 3 men po operacijos ir pirmas men kai stimuliuoju O su Ovitreliu, bet ir per niek, nes pilva taip maudzia, kad sienom noris laipiot, testai ir neigiami. Tai manau kita sav nesim jo sp tyrti.

Jau pradeda visokiausi velniukai galvon lysti. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2007 04 18, 21:36)
Sveikutes 4u.gif

daznai pas jus pasiskaitineju  blush2.gif

Mes jau nuo vasaros planuojam leliuka. Tyrimai, dupfastonas ir nieko. Po viso sito seke laparaskopija. Be jos sake ne 1 % nebuciau pastojus, nes turejau vadinamu karoliuku sindroma t.y. polic. k. ir pilna saaugu. Po operacijos buvau uztikrinta, kad dabar jokiu kliuciu nebeturesim, deja verysad.gif
Jau praejo 3 men po operacijos ir pirmas men kai stimuliuoju O su Ovitreliu, bet ir per niek, nes pilva taip maudzia, kad sienom noris laipiot, testai ir neigiami. Tai manau kita sav nesim jo sp tyrti.

sveika 4u.gif smagu, kas prisijungei bigsmile.gif
O kodėl tau pilvą taip maudžia?
Atsakyti
QUOTE(cicciolina @ 2007 04 18, 21:36)
Sveikutes 4u.gif

daznai pas jus pasiskaitineju  blush2.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif bye1.gif saunu kad jungiesi prie musu,kartu group.gif mes esam stipresnes siekiant savo stebuklo soske.gif ir linkiu kuo greiciau nestuke.gif .
Atsakyti
Gerai, labos mergytės 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
ar priimsite i savo gretas? blush2.gif sis ciklas pirmas kaip stimuliuojames. nuo 3 c.d penkias dienas geriau clost. siandien 9 c.d gyd mate du folikulus 14 mm kairej kiausidej ir kelis desinej 12 mm. dabar eisiu poryt ziureti ir pasakys kada leistis ovitreli, o beje, gal zinote kiek kainuoja ovitrelis? kokio dydzio jusu folikulai buna 9 c.d.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 18 balandžio 2007 - 22:32
Labas rytas 4u.gif

dainiuke, cicciolina sveiki prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti