agnesse manes klause "... o nejautei, kai O buvo, nes aš tai jaučiu tokį sumaudimą, sudiegimą ten, kur būdavo folikulas.... šiaip kokia savijauta, ką jauti"
kur turejau pries tai tis stimuliacijas - tai palyginus su jomis tai labai daug pojuciu: ir
papukai jautrus nuo pat ovritelio susileidimo ir pilvo apacia pamaudzia (pirmas tris stimuliacijas is vis jokiu pojuciu). kiekviena diena pilvo apacioje suskausta taip kaip pries mmm bet as vat nezinau ar cia man gal paprasciausiai nuo maisto pilvuza paraizo ir tiek.... zodziu nesuprantu, dar plius kiek man drauge pasakojo kai ji patapo nescia tai prie krutines prisiliesti negalejo. man i tai niko panasaus
na ziuresim.
kaip sivana? kokie pas tave pojuciai? mes abi gi startavom. o gal tu ka ir rasei tik praleidau?
Papildyta:siandien buvo toks idomus dalykelis: darbe buvo patikrinimas ir patikrinimo metu pas mane rado pazeidima viena. tai tuo metu is streso ir baimes taip pilvo apacioje viena sona spaude.... po kokiu 20 min praejo.... bet kad uzspazmavo.... taip gyvenime ner buve
ai bet as gal cia jau sapnuoju, nes kai jau zinai savo apatines kuno dalies sandara nuo A iki Z tai jau paranoja prasidet gali
ar ne taip koleges?