Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Sveikutes 4u.gif
Agnesse thumbup.gif Skaitau cia vis ir nesuprantu kaip tu mokytoja dirbdama prie kompo gali sedeti. As siaip irgi tavo kolege, bet darbe tai be sansu butu SM skaityti ir su jumis plepeti. Vienu zodziu, sekmes agnesse tau si cikla tikrai pasiseks, jei tokius jau pati uzsiauginai, tik darbuokis dabar su MB, netingek lotuliukas.gif
Murauske nebebandyk musu kantrybes. Greiciau rasyk geras naujienas smile.gif
Gal galit pasakyti kuri nors, kokiu laiku geriat clostyl. kurioms po 2 tabl. paskyre g.gif Ar abi is karto, ar atskirai?
Ir dar del vaistuku. Siandien duph. pradedu, kazin nieko jei tuo paciu laiku ji geriu su bromkryptinu. Agnesse, zinok is manes MB irgi juokiasi kad kaip bobute vaistais apsidejusi. Bet nieko nieko mes savo vistiek pasieksim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 25, 19:34)
Oi,Tarškaliuk,ak taip ir būtų kaip tu pranašauji wub.gif Pasižadu,ryt darau testuką-tikrai blush2.gif Kad tik mmm neateitų pirmiau mad.gif

vsio, ryt 6 keliuos ir skaitau bigsmile.gif kada daryti žadi? tongue.gif kad nepraleisčiau biggrin.gif 4u.gif wub.gif (linkiu, kas pamatytum tai ką reikia wub.gif )

tai ką ir čia savą pedagoginį turim? blink.gif lotuliukas.gif kiek mokytojų?a? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 25, 19:42)
vsio, ryt 6 keliuos ir skaitau bigsmile.gif kada daryti žadi? tongue.gif kad nepraleisčiau biggrin.gif  4u.gif  wub.gif (linkiu, kas pamatytum tai ką reikia wub.gif )
tai ką ir čia savą pedagoginį turim? blink.gif  lotuliukas.gif kiek mokytojų?a? biggrin.gif

O tu gal irgi pedagoge mokaisi?
Gal zinai del clostyl. kaip ji gerti klausiau g.gif
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 25, 18:42)
vsio, ryt 6 keliuos ir skaitau bigsmile.gif kada daryti žadi? tongue.gif kad nepraleisčiau biggrin.gif  4u.gif  wub.gif (linkiu, kas pamatytum tai ką reikia wub.gif )
tai ką ir čia savą pedagoginį turim? blink.gif  lotuliukas.gif kiek mokytojų?a? biggrin.gif

as irgi turiu pedagoges kvalifikacija bet nemokytojauju smile.gif

nu murauske, jei ryt vel mus apmeluosi kaip siandien tau amen bus lotuliukas.gif juokauju, laikysiu kumstelius kad tik nestuke.gif butum ir ryt butu patvirtinimas II
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 04 25, 19:53)
O tu gal irgi pedagoge mokaisi?
Gal zinai del clostyl. kaip ji gerti klausiau  g.gif
Aciukas  4u.gif

aš kažką panašaus į pedagogiką lotuliukas.gif
uj, neperskaičiau tavo žinutės normaliai doh.gif gėriau 2 iš karto. Bet pvz., kai geri tris tabletes reikia jas kas valandą suvartoti, nes skrandžiui gali blogai baigtis
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 04 25, 19:36)
Sveikutes  4u.gif
Gal galit pasakyti kuri nors, kokiu laiku geriat clostyl. kurioms po 2 tabl. paskyre  g.gif Ar abi is karto, ar atskirai?

Aš per pirmą stimuliaciją gėriau po dvi tabletes, abi iš karto, vakarais prieš miegą. rolleyes.gif .

Merginos, ar jums nebuvo taip, kad po stimuliacijos niekaip neateina mmm? Jeigu taip, tai kiek maždaug dienų vėluodavo? Žodžiu, kaip "prisišaukti" mmm, nes laukiu kitos stimuliacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andora: 25 balandžio 2007 - 20:15
QUOTE(Andora @ 2007 04 25, 20:13)
Aš per pirmą stimuliaciją gėriau po dvi tabletes, abi iš karto, vakarais prieš miegą. rolleyes.gif .

Merginos, ar jums nebuvo taip, kad po stimuliacijos niekaip neateina mmm? Jeigu taip, tai kiek maždaug dienų vėluodavo? Žodžiu, kaip "prisišaukti" mmm, nes laukiu kitos stimuliacijos.

o testuko nedarei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andora @ 2007 04 25, 21:13)

man visą laik kai patikrindavo, kad nereaguoja organizmas į clost. skirdavo duphastoną. Tik taip mmm iššaukdavo, kitaip įtariu nebūtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2007 04 25, 19:36)
Sveikutes  4u.gif
Agnesse  thumbup.gif  Skaitau cia vis ir nesuprantu kaip tu mokytoja dirbdama prie kompo gali sedeti. As siaip irgi tavo kolege, bet darbe tai be sansu butu SM skaityti ir su jumis plepeti. Vienu zodziu, sekmes agnesse tau si cikla tikrai pasiseks, jei tokius jau pati uzsiauginai, tik darbuokis dabar su MB, netingek  lotuliukas.gif
Murauske nebebandyk musu kantrybes. Greiciau rasyk geras naujienas  smile.gif
Gal galit pasakyti kuri nors, kokiu laiku geriat clostyl. kurioms po 2 tabl. paskyre  g.gif Ar abi is karto, ar atskirai?
Ir dar del vaistuku. Siandien duph. pradedu, kazin nieko jei tuo paciu laiku ji geriu su bromkryptinu. Agnesse, zinok is manes MB irgi juokiasi kad kaip bobute vaistais apsidejusi. Bet nieko nieko mes savo vistiek pasieksim  mirksiukas.gif

As tai Dufastona ir bromokriptina geriu vakarais vienu metu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas oro_buckis.gif kaip šauniausios būsimos ir esamos mamytės laikosi? bigsmile.gif

Murauske bigsmile.gif 4u.gif wub.gif ?

O aš nuo pirmos c.d. geriu dexamehason (atrodo nesuklydau blush2.gif ) iki kol pasako nieko neužaugo doh.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 26, 06:48)
O aš nuo pirmos c.d. geriu dexamehason (atrodo nesuklydau blush2.gif ) iki kol pasako nieko neužaugo doh.gif  smile.gif

o koks tai vaistas ? blush2.gif paaiškink žaliai blush2.gif

Murauske kokios naujienos ? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis,nekantruolės wub.gif Na,rezultatas kaip ir tikėjausi- I juostelė, kol kas dar ir mmm neatėjo g.gif Esu sumišusi blink.gif
Atsakyti