Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(knielita @ 2007 04 25, 11:24)
Endimetrioze pasireiskia nereguliariu ciklu, gausiomis ir skausmingomis mmm, rudi tepliojimai pries ir po mmm. Dar budingi kresuliai. Siaip ji nustatoma laparaskopijos metu. Nestumas ja mazina, kai kurioms ji visiskai isnyksta, kitoms vel atsinaujina. Tiesa, esant endimetriozei sumazeja sansai  nestuke.gif kazkur lieka 50 % sekmes atveju.

o gimdos foto parodyti ja gali? mano gimdos foto gydytojas sake yra super. bet tos endometriozes simptomai tai vos ne visi man tinka sad.gif nu susinervinau, bet gal mano gydytojas pats turetu itarti tai?
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 25, 13:37)
o gimdos foto parodyti ja gali? mano gimdos foto gydytojas sake yra super. bet tos endometriozes simptomai tai vos ne visi man tinka sad.gif nu susinervinau, bet gal mano gydytojas pats turetu itarti tai?

kiek zinau, neparodo sad.gif man pries mm teplioja kokia savaitele. ir kazkoks keistas skausmas desiniam sone buna pastoviai... tai labai seniai padare C125 tai jis buvo pakiles. Tai ir itare, kad su endometrioze gali buti susije...bet tada dar net neplanavau leliuko, tai laporaskopijos ir nerekomendavo daryt...o dabar kai 2 metus nesigavo...tai padarem diagnostine laporaskopija...Bet tas zidinukas labai mazas, kad jo net nesalino...Tikiuosi, kad jis labai neuzbujos...
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 04 25, 12:24)
Endimetrioze pasireiskia nereguliariu ciklu, gausiomis ir skausmingomis mmm, rudi tepliojimai pries ir po mmm. Dar budingi kresuliai. Siaip ji nustatoma laparaskopijos metu...
Agnesse, o gal tu labai stresuoji? Jei nepaleisi sios minties is galvos tai gali ir nepvykti  ax.gif Man nuo pat pirmu menesius ginius liepe atsipalaiduotiir megautis, o ne planuoti ar dirbti. Gal tai tau ir maiso?

Nu va, pas mane šitie požymiai yra sad.gif Tik tikrai neskausmingos ir normalios, tik šį ciklą tęsėsi 7 dienas, bet buvo normalios, dienai užtekdavo 1 paketo. Tai gal reikia savo giniui pasakyti apie tai g.gif Kai jis paklausia, ką jautėt, sakiau, kad viskas gerai, tik ilgesnės mmm buvo, o apie rudas išskyras nieko nesakiau blush2.gif , galvojau, kad čia normalu blush2.gif Šį ciklą tik krešulių nebuvo, tai stebėjausi, nes beveik visada jie buvo. Tai kaip dabar suprasti g.gif
Knielita, žinok visas mano gyvenimas vien stresas doh.gif Aš mokytoja, tai gali įsivaizduoti, kokiomis sąlygomis dirbu biggrin.gif doh.gif Ir dar namuose turiu būtybių, kurios mane pastoviai nervina, o aš labai jautri, vos ką, iškart į ašaras puolu blush2.gif Aš jau seniai galvoju, kad gal aš niekaip ir netampu nestuke.gif , nes pastoviai dėl kažko nervinuosi ax.gif Bet kitaip negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 25, 14:47)
Nu va, pas mane šitie požymiai yra sad.gif  Tik tikrai neskausmingos ir normalios, tik šį ciklą tęsėsi 7 dienas, bet buvo normalios, dienai užtekdavo 1 paketo. Tai gal reikia savo giniui pasakyti apie tai g.gif Kai jis paklausia, ką jautėt, sakiau, kad viskas gerai, tik ilgesnės mmm buvo, o apie rudas išskyras nieko nesakiau blush2.gif , galvojau, kad čia normalu blush2.gif  Šį ciklą tik krešulių nebuvo, tai stebėjausi, nes beveik visada jie buvo. Tai kaip dabar suprasti g.gif
Knielita, žinok visas mano gyvenimas vien stresas doh.gif  Aš mokytoja, tai gali įsivaizduoti, kokiomis sąlygomis dirbu biggrin.gif  doh.gif  Ir dar namuose turiu būtybių, kurios mane pastoviai nervina, o aš labai jautri, vos ką, iškart į ašaras puolu blush2.gif  Aš jau seniai galvoju, kad gal aš niekaip ir netampu nestuke.gif , nes pastoviai dėl kažko nervinuosi ax.gif Bet kitaip negaliu doh.gif

o kiek dienu tau pries mmm teplioja? Man kazkur savaite ir prasideda nuo sviesiai rudu iki tamsiai rudu kaskar gausejant iki paciu mmm.
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 25, 13:47)
Nu va, pas mane šitie požymiai yra sad.gif  Tik tikrai neskausmingos ir normalios, tik šį ciklą tęsėsi 7 dienas, bet buvo normalios, dienai užtekdavo 1 paketo. Tai gal reikia savo giniui pasakyti apie tai g.gif Kai jis paklausia, ką jautėt, sakiau, kad viskas gerai, tik ilgesnės mmm buvo, o apie rudas išskyras nieko nesakiau blush2.gif , galvojau, kad čia normalu blush2.gif  Šį ciklą tik krešulių nebuvo, tai stebėjausi, nes beveik visada jie buvo. Tai kaip dabar suprasti g.gif

g.gif keista ir man tepliojimai būdavo rudi prieš ir po mmm, jau ginė buvo 100 proc. įsitikinusi kad turiu endometriozę, bet padarus laparaskopiją, jos nerado karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 25, 11:37)

Kiek zinau endimetrioze gali speti ir pagal echo, taciau tai budinga tik IV stadijos, tuomet mato pakitimus gimdoje. Pozymiai man ne visi yra. Taciau pagal juos gydytojas tik spelioja, o parodyti gali laparaskopija tik doh.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 04 25, 12:47)
Knielita, žinok visas mano gyvenimas vien stresas doh.gif  Aš mokytoja, tai gali įsivaizduoti, kokiomis sąlygomis dirbu biggrin.gif  doh.gif  Ir dar namuose turiu būtybių, kurios mane pastoviai nervina, o aš labai jautri, vos ką, iškart į ašaras puolu blush2.gif  Aš jau seniai galvoju, kad gal aš niekaip ir netampu nestuke.gif , nes pastoviai dėl kažko nervinuosi ax.gif Bet kitaip negaliu doh.gif

Mane kamuoja po mmm patepliojimai, taciau jie labai trumpi (diena ar pusdieni). Del ko kreipaisui i giniu tai buvo labai gausios mmm, jei net paketa pirmas dieas keiciau kas pora valandu bet ir tai nepadejo, teko kelis kart raudonuoti pakilus nuo kedes doh.gif ir kaskart atsirasdavo vis daugiau ir didesniu kresuliu. Net issigandau pamacius kumscio dydzio ax.gif Tiesa mmm trukdavo 2-3 dienas na + diena patepliojimu. Skausmingos, taciau normos ribose. Isties pozymiai kaip ir atitinka endimetrioze, taciau vis tik tik laparaskopija gali parodyti ar yra si liga. Paprastai ilgesni laika nepastojant ji yra atliekama. Man buvo siulyta, taciau veliau pakalbejus su gydytoju nusprendem pabandyti pirma stimuliuoti, veliau jei nepavyks tada...
Kas del streso, tai taip. Itampa darbe ir namuose tikrai prie gero neprives. Zinai, o jei pabandytum kasdien nors valanda kazkur atsipalaiduoti? Kokia veikla tau patinka? Baseinas, sporto sale, pasivaiksciojimas, paplepejimai su draugem? Gal tai nors kiek tau pades atgauti vidine ramybe. Siaip daugumai padeda butent joga. Nes mokytojas as uzjauciu visas, man uzteko to ka pamaciau per pertrauka...
Ir dar vienas patarimas, negalvok apie planavima, gyvenk lyg tai nebutu tau svarbu. Taip sako daug greiciau pavyksta. Man su pirmu taip nutiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 04 25, 14:20)
Kiek zinau endimetrioze gali speti ir pagal echo, taciau tai budinga tik IV stadijos, tuomet mato pakitimus gimdoje. Pozymiai man ne visi yra. Taciau pagal juos gydytojas tik spelioja, o parodyti gali laparaskopija tik  doh.gif
Mane kamuoja po mmm patepliojimai, taciau jie labai trumpi (diena ar pusdieni). Del ko kreipaisui i giniu tai buvo labai gausios mmm, jei net paketa pirmas dieas keiciau kas pora valandu bet ir tai nepadejo, teko kelis kart raudonuoti pakilus nuo kedes  doh.gif ir kaskart atsirasdavo vis daugiau ir didesniu kresuliu. Net issigandau pamacius kumscio dydzio  ax.gif Tiesa mmm trukdavo 2-3 dienas na + diena patepliojimu. Skausmingos, taciau normos ribose. Isties pozymiai kaip ir atitinka endimetrioze, taciau vis tik tik laparaskopija gali parodyti ar yra si liga. Paprastai ilgesni laika nepastojant ji yra atliekama. Man buvo siulyta, taciau veliau pakalbejus su gydytoju nusprendem pabandyti pirma stimuliuoti, veliau jei nepavyks tada...
Kas del streso, tai taip. Itampa darbe ir namuose tikrai prie gero neprives. Zinai, o jei pabandytum kasdien nors valanda kazkur atsipalaiduoti? Kokia veikla tau patinka? Baseinas, sporto sale, pasivaiksciojimas, paplepejimai su draugem? Gal tai nors kiek tau pades atgauti vidine ramybe. Siaip daugumai padeda butent joga. Nes mokytojas as uzjauciu visas, man uzteko to ka pamaciau per pertrauka...
Ir dar vienas patarimas, negalvok apie planavima, gyvenk lyg tai nebutu tau svarbu. Taip sako daug greiciau pavyksta. Man su pirmu taip nutiko  smile.gif

Na ne, pas mane maži krešuliukai pirmas dvi dienas visada būna, po to tik šviesus kraujas kokias 2-3 dienas. O rudi patepliojimai būna puse dienos, jei mmm prasideda ryte, vakare jau normaliai kraujas varo blush2.gif , na, kartais iki dienos tai užsitesia.Tai kai pradeda tepliotis, jau žinau, kad mmm atėjo. O pabaigoj irgi kokią dieną pateplioja, bet galvoju, kad gal ten kraujas dar neišsivalė g.gif .
Knielita, o tu kartais neturi pedagoginio išsilavinimo, jau kaip tikra mokytoja man viską išaiškinai lotuliukas.gif Ačiū tau labai 4u.gif
Lankau aš aerobiką, ale tik 2 kartus per savaitę ax.gif , joga man nepatinka, nes nesu lanksti blush2.gif . Didžiausią atsipalaidavimą man suteikia bendravimas su jumis wub.gif , aš tada apie viską pamirštu mirksiukas.gif , va ir dabar turiu eiti namo, o aš dar SM biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif jeigu turi omeny vaistu kaina, tai pasiruoshk pilnesne finigine... biggrin.gif sekmes..viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(blndz @ 2007 04 25, 10:13)
ačiū merginos už palaikymą  4u.gif
..... su gonaliu tai jau čia ta brangioji dalis prasideda ar dar ne?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 04 25, 09:13)
su gonaliu tai jau čia ta brangioji dalis prasideda ar dar ne?  g.gif

na taip, brangioji, bet ir manau sėkmingoji mirksiukas.gif
Man su clostylbegytu irgi visiškai nieko neišstimuliuodavo, net po tris tabletes geriant.
O perėjus prie gonalio, net mažiausiomis dozėmis stimuliavosi puikiai, gleivinė gera būdavo, netgi hiperstimuliaciją turėjau.
Pamatysi, dabar pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2007 04 25, 17:10)
na taip, brangioji, bet ir manau sėkmingoji  mirksiukas.gif
Man su clostylbegytu irgi visiškai nieko neišstimuliuodavo, net po tris tabletes geriant.
O perėjus prie gonalio, net mažiausiomis dozėmis stimuliavosi puikiai, gleivinė gera būdavo, netgi hiperstimuliaciją turėjau.
Pamatysi, dabar pavyks.

na man prieš keičiant clost. siūlė laparoskopija (atrodo taip parašiau blush2.gif ) kažin, gal iškarto kitus vaistus imti? g.gif

Murauske, linkiu, kad mmm neateitų bent 9 mėn wub.gif

Agnesse thumbup.gif smagios naujienos.

knielita, man ir tie požymiai yra. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 25, 16:58)
na man prieš keičiant clost. siūlė laparoskopija (atrodo taip parašiau blush2.gif ) kažin, gal iškarto kitus vaistus imti? g.gif

Daroma ir taip. Vieni gydytojai siūlo laparoskopiją, kiti turi kitą nuomonę, maniškė siūlė pereit prie gonalio, ir tas pasiteisino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 25, 17:58)
Murauske, linkiu, kad mmm neateitų bent 9 mėn wub.gif

Agnesse thumbup.gif smagios naujienos.

knielita, man ir tie požymiai yra. blink.gif

Oi,Tarškaliuk,ak taip ir būtų kaip tu pranašauji wub.gif Pasižadu,ryt darau testuką-tikrai blush2.gif Kad tik mmm neateitų pirmiau mad.gif
Atsakyti