QUOTE(cooliuke @ 2007 04 25, 11:37)
o gimdos foto parodyti ja gali? mano gimdos foto gydytojas sake yra super. bet tos endometriozes simptomai tai vos ne visi man tinka
nu susinervinau, bet gal mano gydytojas pats turetu itarti tai?
Kiek zinau endimetrioze gali speti ir pagal echo, taciau tai budinga tik IV stadijos, tuomet mato pakitimus gimdoje. Pozymiai man ne visi yra. Taciau pagal juos gydytojas tik spelioja, o parodyti gali laparaskopija tik
QUOTE(agnesse @ 2007 04 25, 12:47)
Nu va, pas mane šitie požymiai yra
Tik tikrai neskausmingos ir normalios, tik šį ciklą tęsėsi 7 dienas, bet buvo normalios, dienai užtekdavo 1 paketo. Tai gal reikia savo giniui pasakyti apie tai
Kai jis paklausia, ką jautėt, sakiau, kad viskas gerai, tik ilgesnės mmm buvo, o apie rudas išskyras nieko nesakiau
, galvojau, kad čia normalu
Šį ciklą tik krešulių nebuvo, tai stebėjausi, nes beveik visada jie buvo. Tai kaip dabar suprasti
Knielita, žinok visas mano gyvenimas vien stresas
Aš mokytoja, tai gali įsivaizduoti, kokiomis sąlygomis dirbu
Ir dar namuose turiu būtybių, kurios mane pastoviai nervina, o aš labai jautri, vos ką, iškart į ašaras puolu
Aš jau seniai galvoju, kad gal aš niekaip ir netampu
, nes pastoviai dėl kažko nervinuosi
Bet kitaip negaliu
Mane kamuoja po mmm patepliojimai, taciau jie labai trumpi (diena ar pusdieni). Del ko kreipaisui i giniu tai buvo labai gausios mmm, jei net paketa pirmas dieas keiciau kas pora valandu bet ir tai nepadejo, teko kelis kart raudonuoti pakilus nuo kedes
ir kaskart atsirasdavo vis daugiau ir didesniu kresuliu. Net issigandau pamacius kumscio dydzio
Tiesa mmm trukdavo 2-3 dienas na + diena patepliojimu. Skausmingos, taciau normos ribose. Isties pozymiai kaip ir atitinka endimetrioze, taciau vis tik tik laparaskopija gali parodyti ar yra si liga. Paprastai ilgesni laika nepastojant ji yra atliekama. Man buvo siulyta, taciau veliau pakalbejus su gydytoju nusprendem pabandyti pirma stimuliuoti, veliau jei nepavyks tada...
Kas del streso, tai taip. Itampa darbe ir namuose tikrai prie gero neprives. Zinai, o jei pabandytum kasdien nors valanda kazkur atsipalaiduoti? Kokia veikla tau patinka? Baseinas, sporto sale, pasivaiksciojimas, paplepejimai su draugem? Gal tai nors kiek tau pades atgauti vidine ramybe. Siaip daugumai padeda butent joga. Nes mokytojas as uzjauciu visas, man uzteko to ka pamaciau per pertrauka...
Ir dar vienas patarimas, negalvok apie planavima, gyvenk lyg tai nebutu tau svarbu. Taip sako daug greiciau pavyksta. Man su pirmu taip nutiko