Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(dainiuke @ 2007 04 24, 15:39)
jo nekas kai taip toli iki gyd.  doh.gif o kada dabar doviliuk keliaujat pas gyd kad suzinotum keliu savaiciu jusu dziaugsmukas?  wub.gif zinok mes visos labai laukiam naujienu  bigsmile.gif

Agnesse aciuks uz patarimukus, galvoju pasinaudoti antruoju budu ir geguzes 2 kaip tik nukeliausiu pasidaryti progesterona  4u.gif nors pasiskambinsiu gydytojai del echo pasiklausiu.

Labas rytukas mergytės wub.gif ačiukas visoms už sveikinimus ir palinkėjimus mirksiukas.gif
pas daktarytę lekiu gegužės 3d, žiūrėsim kas ten pas mus gyvena blush2.gif

cl pradėjau gerti nuo 3c.d., ovitrelli leidausi 17c.d. pats "darbymetis" mums buvo per Šv. Velykas blush2.gif

Nepaliksiu, mergytės aš Jūsų, ateisiu pas jus paplepėti ir įžiebti Jums visoms kibirkštį vilties, padrąsinti Jūsų.
wub.gif
geros dienelės visoms wub.gif
Atsakyti
Na va as is giniaus. Naujienos nei siokios nei tokios. Man 11 cd, rastas vienas kaireje puseje 13 mm. folikulas. Penktadieni arba sestadieni einu pakartotinai apziurai. Nenoriu nei dziaugtis nei vilciu daug deti. Faktas tik tas, kad be stimuliuojanciu vaistu 11 cd. rastas folikulas buvo 8 mm. dydzio, zodziu matosi sioks toks progresas. Taciau kaip supratau is giniaus bei skaitytu istoriju man viltis naudojant CL. nestuke.gif labai menka. Tai labiau veikia policistiniu kiausidziu atveju, o pas mane nesuprasi kas yra. Folikulai neauga, endimetrioze itaria doh.gif
Atsakyti
sveikutes
blndz gaila labai verysad.gif laikykis ir pasistenk zvelgt i prieki 4u.gif

Murauske, tikrai kankini mus cia visas, mars darytis hcg wub.gif

agnesse, super folikulieriai tavo, dar be jokiu stimuliaciju uzauginti thumbup.gif sekmes tau tolimesnes! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 04 25, 10:03)
Na va as is giniaus. Naujienos nei siokios nei tokios. Man 11 cd, rastas vienas kaireje puseje 13 mm. folikulas. Penktadieni arba sestadieni einu pakartotinai apziurai. Nenoriu nei dziaugtis nei vilciu daug deti. Faktas tik tas, kad be stimuliuojanciu vaistu 11 cd. rastas folikulas buvo 8 mm. dydzio, zodziu matosi sioks toks progresas. Taciau kaip supratau is giniaus bei skaitytu istoriju man viltis naudojant CL.  nestuke.gif  labai menka. Tai labiau veikia policistiniu kiausidziu atveju, o pas mane nesuprasi kas yra. Folikulai neauga, endimetrioze itaria  doh.gif

Labas mergaites,

siaip dazniausiai buvau IUI skyrelyje...bet ilendu ir pas Jus... Pasiskaiciau knielitos laiskuti, kad itaria endometrioze...man jau patvirtinta endometriozes 1 stadija. ir esu stimuliuojama nes naturaliai neuzauga folikulai ir 1 buvo IUI...2 turejo but si menesi, bet pasigavau uzdegimuka...tai va vaistukus sugeriau...ir dabar nezinau ar bandyt natur produkt...kad sugertos clost neprapultu smile.gif ar nebandyt, kad uzdegimo vaistukai nepakenktu g.gif g.gif
Atsakyti
ačiū merginos už palaikymą 4u.gif
lauksiu sekančio mėn ir greičiausiai vartosiu gonalį. šeštadienį gydytoja pasakys tiksliau. priminkit prašau kas nors, su gonaliu tai jau čia ta brangioji dalis prasideda ar dar ne? g.gif
Atsakyti
Tikrai nenoriu jūsų kankinti blush2.gif ,nes aš jau ir pati kankinuosu mirksiukas.gif Bet man tooookie simptomai kaip prieš mmm g.gif Toks kvailokas įsitikinimas( daug kartų taip buvo),kad tik pasidariusi testuką sulaukdavau mmm,tai kažkaip ir dabar su tokia baime delsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 04 25, 09:10)
Labas mergaites,

siaip dazniausiai buvau IUI skyrelyje...bet ilendu ir pas Jus... Pasiskaiciau knielitos laiskuti, kad itaria endometrioze...man jau patvirtinta endometriozes 1 stadija. ir esu stimuliuojama nes naturaliai neuzauga folikulai ir 1 buvo IUI...2 turejo but si menesi, bet pasigavau uzdegimuka...tai va vaistukus sugeriau...ir dabar nezinau ar bandyt natur produkt...kad sugertos clost neprapultu smile.gif ar nebandyt, kad uzdegimo vaistukai nepakenktu g.gif  g.gif

O kaip tau patvirtino? Darei laparaskopija? Man tik itaria del tam tikru pozymiu, echo metu nieko nesimato.
Del vaistu tai as patarciau issigydyti pilnai o tada vel pradeti IUI. Nes jei uzdegimas tai ir sansu maziau ir lieka siokia tokia rizika nestuke.gif
Atsakyti
kuom ta endometrioze pasireiskia? ir kuom ji pavojinga ir ar pagydoma?
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2007 04 25, 11:18)
O kaip tau patvirtino? Darei laparaskopija? Man tik itaria del tam tikru pozymiu, echo metu nieko nesimato.
Del vaistu tai as patarciau issigydyti pilnai o tada vel pradeti IUI. Nes jei uzdegimas tai ir sansu maziau ir lieka siokia tokia rizika  nestuke.gif

taip vasario menesi dare laporaskopija. surado 1 maza zidineli, kazkur prie zarnyno uz gimdos...echo ir man nerode...o dare laporaskopija, nes darant nuotrauka, uzspazmavo kiausintakius ir abu pasirode nepratekantys...o po operacijos vienas puikiai, o kitas neaisku, nes jokiu saugu nera, galvojam, kad vel spazmas:)...taiva
ir as galvoju, kad gal geriau palaukt....dar eisiu penkt pas gyd...
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 04 25, 10:13)
ačiū merginos už palaikymą  4u.gif
lauksiu sekančio mėn ir greičiausiai vartosiu gonalį. šeštadienį gydytoja pasakys tiksliau. priminkit prašau kas nors, su gonaliu tai jau čia ta brangioji dalis prasideda ar dar ne?  g.gif

biggrin.gif , aha, čia jau reikės piniginę pakratyti biggrin.gif . Viena dozė apie 100 Lt, praita ciklą man 5 skyrė, šį dar nežinau, jau 2 skirtos, bet man rodos, kad dar 2 tai tikrai reikės ax.gif
Apie endometriozę nieko nenusimanau doh.gif . Ir pas mane vienas kiaušintakis buvo užspazmavęs, bet sakė, kad viskas g.gif , nes kažkaip iš vieno kiaušintakio ištekėjęs kontrastas įtekėjo į kitą kiaušintakį iš kitos pusės g.gif . Pas mane spazmas buvo prie pat gimdos, ar tai galėtų ką nors reikšti g.gif . Ir dar, Laukiu, pas jus ten skyrelyje skaičiau, kad viena mergina persileido, nes pas ją kiaušintakis nefunkcionavo,nors buvo praeinamas, ar gimdos fotkė to tikrai neparodo?

Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2007 04 25, 09:03)
Na va as is giniaus. Naujienos nei siokios nei tokios. Man 11 cd, rastas vienas kaireje puseje 13 mm. folikulas. Penktadieni arba sestadieni einu pakartotinai apziurai. Nenoriu nei dziaugtis nei vilciu daug deti. Faktas tik tas, kad be stimuliuojanciu vaistu 11 cd. rastas folikulas buvo 8 mm. dydzio, zodziu matosi sioks toks progresas. Taciau kaip supratau is giniaus bei skaitytu istoriju man viltis naudojant CL.  nestuke.gif  labai menka. Tai labiau veikia policistiniu kiausidziu atveju, o pas mane nesuprasi kas yra. Folikulai neauga, endimetrioze itaria  doh.gif

Tai folikulas visai neblogas, ir pas mane toks ax.gif O gleivinė kaip? ax.gif
O pas mane ir patys folikulai auga, ir dar pastimuliuojam, ir progesterono užtenka, ir sperma superinė, o gaunasi šnipštas unsure.gif
Dainiuke, ačiū už palaikymą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 25, 12:18)
biggrin.gif , aha, čia jau reikės piniginę pakratyti biggrin.gif . Viena dozė apie 100 Lt, praita ciklą man 5 skyrė, šį dar nežinau, jau 2 skirtos, bet man rodos, kad dar 2 tai tikrai reikės ax.gif
Apie endometriozę nieko nenusimanau doh.gif . Ir pas mane vienas kiaušintakis buvo užspazmavęs, bet sakė, kad viskas g.gif , nes kažkaip iš vieno kiaušintakio ištekėjęs kontrastas įtekėjo į kitą kiaušintakį iš kitos pusės g.gif . Pas mane spazmas buvo prie pat gimdos, ar tai galėtų ką nors reikšti g.gif . Ir dar, Laukiu, pas jus ten skyrelyje skaičiau, kad viena mergina persileido, nes pas ją kiaušintakis nefunkcionavo,nors buvo praeinamas, ar gimdos fotkė to tikrai neparodo?

man gyd sake, kad ta nuotrauka isvis seseliu mokslas...nors as ja kai dariau, man ziauriai skaudejo, ir pats skystis visai is gimdos neistekejo...tai gyd sake, kad taip dar niekada nemate...buvau labai isigandus...O del saaugu tai nezinau, ar nuotraukose kas nors matosi...TAi as iskart puoliau laporoskopija daryt...na dabar bet jau zinau, kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 25, 09:25)
kuom ta endometrioze pasireiskia? ir kuom ji pavojinga ir ar pagydoma?

Endimetrioze pasireiskia nereguliariu ciklu, gausiomis ir skausmingomis mmm, rudi tepliojimai pries ir po mmm. Dar budingi kresuliai. Siaip ji nustatoma laparaskopijos metu. Nestumas ja mazina, kai kurioms ji visiskai isnyksta, kitoms vel atsinaujina. Tiesa, esant endimetriozei sumazeja sansai nestuke.gif kazkur lieka 50 % sekmes atveju.

QUOTE(Laukiu @ 2007 04 25, 09:27)
taip vasario menesi dare laporaskopija. surado 1 maza zidineli, kazkur prie zarnyno uz gimdos...echo ir man nerode...o dare laporaskopija, nes darant nuotrauka, uzspazmavo kiausintakius ir abu pasirode nepratekantys...o po operacijos vienas puikiai, o kitas neaisku, nes jokiu saugu nera, galvojam, kad vel spazmas:)...taiva
ir as galvoju, kad gal geriau palaukt....dar eisiu penkt pas gyd...

Kiek zinau po laparaskopijos pirmi 6 men. dazniausiai buna sekmingi. Nuosirdziai tikiuos, kad ir tau taip pat nutiks nestuke.gif mirksiukas.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 04 25, 10:23)
toks ax.gif O gleivinė kaip? ax.gif
O pas mane ir patys folikulai auga, ir dar pastimuliuojam, ir progesterono užtenka, ir sperma superinė, o gaunasi šnipštas unsure.gif
Dainiuke, ačiū už palaikymą wub.gif

Folikulas neblogas, o va gleivine kokia net nezinau blink.gif Na bet dar eisiu apziurai penktadieni ar sestadieni tada daugiau suzinosiu, gal jau bus kazkas labiau apciuopiama.
Agnesse, o gal tu labai stresuoji? Jei nepaleisi sios minties is galvos tai gali ir nepvykti ax.gif Man nuo pat pirmu menesius ginius liepe atsipalaiduotiir megautis, o ne planuoti ar dirbti. Gal tai tau ir maiso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 25 balandžio 2007 - 11:25