Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Dzesika @ 2007 04 24, 20:49)
Paneles ka jus vadinate DPO? issifruokite a  blush2.gif

teisingai tarškaliukas parašė 4u.gif ,tai dienos po O ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 04 24, 21:01)
teisingai tarškaliukas parašė  4u.gif ,tai dienos po O  ax.gif

yahoo.gif
Atsakyti
notworthy.gif
Atsakyti
o aš štai iš gydytojos, nieko neužaugo verysad.gif
dar liepė ateit šeštadienį pasižiūrėt, bet jau sakė, kad greičiausiai š gavosi. brrrrrr.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 04 24, 21:51)
o aš štai iš gydytojos, nieko neužaugo  verysad.gif
dar liepė ateit šeštadienį pasižiūrėt, bet jau sakė, kad greičiausiai š gavosi. brrrrrr.

console.gif nemalonus jausmas, žinau. Bet nieko, saulyt, pamatysi, kaip mes juos išauginsim. 4u.gif Ir kokius tris iškart wub.gif wub.gif wub.gif o taip va bus biggrin.gif
Atsakyti
tai matyt, nedings jie niekur, turės vienaip ar kitaip užaugt. bet nemalonu, kad tik pradžių pradžia, o jau nesiseka.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 04 24, 21:51)
o aš štai iš gydytojos, nieko neužaugo  verysad.gif

O bliamba, o aš per savo naujenas ir nesupratau verysad.gif

Nieko, bus kitas kartas ir bus viskas gerai. Gal daugiau tablečių teks išgert, bet išaugs, tikrai išaugs.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2007 04 24, 22:42)
O bliamba, o aš per savo naujenas ir nesupratau  verysad.gif

Nieko, bus kitas kartas ir bus viskas gerai. Gal daugiau tablečių teks išgert, bet išaugs, tikrai išaugs.

tai kad tavo naujienos gerokai svarbesnės negu mano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 04 24, 22:21)
tai matyt, nedings jie niekur, turės vienaip ar kitaip užaugt. bet nemalonu, kad tik pradžių pradžia, o jau nesiseka.

man jau stimuliuos su trimis clost., nes su 2 ir neaugo. Bet mane labai ramina tai, jog Gyd. Tv. užtikrino, kad su kitos rūšies vaistais 100% užaugins, tik nori nuo šio vaisto pradėti. mirksiukas.gif Užauginsim... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas oro_buckis.gif
Atsakyti
Labas rytelis, mielosios 4u.gif Na taip, šiandien trečiadienis blush2.gif ,bet dar nedariau testuko-jaučiu kad gal ateis mmm g.gif ,nes vakar taip nugarą skaudėjo ir pilvą maudė,kad,galvoju,net neverta testuko gadinti,bet šiandien dar kol kas nieko g.gif Dar vis laukiu,nes kad esu nestuke.gif yra tik labai mažytė viltis,apie kurią net nedrįstu pagalvoti-juk progesteronas parodė kad O nevyko,tai kaip galiu būti nestuke.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutės, na žiūriu labai laukiat mano naujienų ax.gif
Tai va, prisiduodu biggrin.gif
Be jokių stimuliacijų išaugo 13-14mm folikulas KAIRĖJ pusėj thumbup.gif . Pas mane dirbo tik dešinė 3 ciklus, o kairė snaudė, tai dabar labai džiaugiuosi, nes žinau, kad kairysis kiaušintakis 100 proc. pratekamas thumbup.gif Gleivinė šiek tiek mažoka - 0,72 cm, bet tai pataisoma ax.gif
Taigi gavau vartoti 5 rūšių vaistus blink.gif , kad tik tas folikulas išaugtų ir ovuliuotų: Br, Estrofemą, Gonalį, Trombo (čia kaip aspirinas lygtai g.gif ), ir vėliau Ovitrelį. Tai dabar kaip bobutė susidėliojau visus, vienus ryte, kitus per pietus, trečius - vakare lotuliukas.gif
Einu dar ryt pažiūrėsim, ar gleivinė ir folikulas paaugo ax.gif
Blnz, tikrai labai liūdna, kad pirma stimuliacija nepavyko, mes juk su tavim kartu pradėjom šį ciklą sad.gif , na nieko kitą ciklą skirs didesnę dozę ir tikrai išstimuliuosit ir ne vieną folikulą blush2.gif O gal dar ir šį ciklą kas užaugs ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 25, 08:37)
Labas rytelis, mielosios 4u.gif Na taip, šiandien trečiadienis blush2.gif ,bet dar nedariau testuko-jaučiu kad gal ateis mmm g.gif ,nes vakar taip nugarą skaudėjo ir pilvą maudė,kad,galvoju,net neverta testuko gadinti,bet šiandien dar kol kas nieko g.gif Dar vis laukiu,nes kad esu  nestuke.gif yra tik labai mažytė viltis,apie kurią net nedrįstu pagalvoti-juk progesteronas parodė kad O nevyko,tai kaip galiu būti nestuke.gif  g.gif

Ale tu mus žudai doh.gif , juk pažadėjai padaryti testuką dėl mūsų blush2.gif biggrin.gif . Nu kažkokia nesąmonė, beveik 100 proc. esu įsitikinus, kad tu nestuke.gif . Žinai, kažkaip tik dabar pagalvojau, gal pas tave O buvo vėliau, ir kai tu dareisi tą tyrimą, gal O kaip tik tomis dienomis ir buvo, todėl ir nieko nerodė, ką manai ax.gif . Man rodos, tu ne testuką daryk, o lėk HCG pasidaryti ax.gif
Atsakyti