Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(cooliuke @ 2007 04 24, 13:50)
doviler, nuosirdziausi sveikinimai!!!!! Lengvo tau nesiojimo!!!
O kokie tavo vyro sp. tyrimo rezultatai?

ačiukas wub.gif
A+B buvo kažkur apie 30% lygtai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 24, 08:46)
Labas rytas,
aš norėčiau pas jus į būrį.... ax.gif
pirmą stimuliaciją pradėsim po mmm, kurių bandysiu sulaukti gerian dufastona....

Sveika prisijungus 4u.gif . Kai pradėsit stimuliacijas, parašyk, kada prasidėjo mmm šį ciklą ir įtrauksiu tave į sąrašiuką mirksiukas.gif
Ir dar atsakau, kad apie 5 c.d. mes einam pas ginius, kad mums pasakytų, ar cistų nėra po anos stimuliacijos. Aš pavyzdžiui šį ciklą eisiu 10 c.d. ir tik tą dieną man paskirs stimuliacijas. Tai čia šiandien blush2.gif Aš tavo vietoj ramiai sedėčiau ir pasirodyčiau pas ginę apie 13 c.d. , kiek supratau, tai tavo ciklas apie 30 dienų, ane ax.gif Tai tau kaiptik paskirtas vizitas, kad sužinotum, kaip užaugo folikulai mirksiukas.gif
QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 09:44)
Labas rytas merginos  4u.gif  aš taip pat apturėjau tris stimuliacijas. trečioji man buvo sėkminga  wub.gif  šiandien pamačiau išsvajotąsias II.
skatino mane clostibegytu ir paskui leidausi ovitrelle. šį mėnesiuką "augintinių" daug neturėjau - vienas vienintelis folikulas - 18mm, o be to ir sperma ne čempiono, bet visgi aš  nestuke.gif
Mergytės, aukščiau nosiukus ir tikrai sulauksite savo mažųjų angeliukų  wub.gif
Sėkmytės visoms  4u.gif

Na pagaliau geros žinios thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai didžiausi. Tikėkimės, kad viskas bus gerai, žirniukas įsitvirtins ten, kur reikia wub.gif . Gal gali pasidalinti, kokios pas tave problemytės buvo ax.gif , kiek supratau tai ir tavo MB grikiukai ne auksiniai buvo ax.gif O kas dar?
Tai saugok save ir savo žirniuką wub.gif Ar nesupyksi, kad įtrauksiu tave į mūsų nėštukių sąrašiuką blush2.gif Kažkaip balandis dar buvo neužimtas ax.gif
Dainiuke, ar buvo O, galima sužinoti keliais būdais: kai kurios jaučia, kada įvyksta O, nes po 36-48 val. po Ovitrelio susileidimo labai sudiegia reikiamam šone, jei nieko nejauti ir labai nori įsitikinti galima apie 22-23 c.d. pasidaryti progesterono tyrimą, kuris parodo, ar O buvo, ir trečias būdas - echo apie 17-18 c.d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 24, 14:18)
Sveika prisijungus 4u.gif . Kai pradėsit stimuliacijas, parašyk, kada prasidėjo mmm šį ciklą ir įtrauksiu tave į sąrašiuką mirksiukas.gif
Ir dar atsakau, kad apie 5 c.d. mes einam pas ginius, kad mums pasakytų, ar cistų nėra po anos stimuliacijos. Aš pavyzdžiui šį ciklą eisiu 10 c.d. ir tik tą dieną man paskirs stimuliacijas. Tai čia šiandien blush2.gif  Aš tavo vietoj ramiai sedėčiau ir pasirodyčiau pas ginę apie 13 c.d. , kiek supratau, tai tavo ciklas apie 30 dienų, ane ax.gif Tai tau kaiptik paskirtas vizitas, kad sužinotum, kaip užaugo folikulai mirksiukas.gif

Na pagaliau geros žinios thumbup.gif  thumbup.gif  Sveikinimai didžiausi. Tikėkimės, kad viskas bus gerai, žirniukas įsitvirtins ten, kur reikia wub.gif . Gal gali pasidalinti, kokios pas tave problemytės buvo ax.gif , kiek supratau tai ir tavo MB grikiukai ne auksiniai buvo ax.gif  O kas dar?
Tai saugok save ir savo žirniuką wub.gif  Ar nesupyksi, kad įtrauksiu tave į mūsų nėštukių sąrašiuką blush2.gif  Kažkaip balandis dar buvo neužimtas ax.gif
Dainiuke, ar buvo O, galima sužinoti keliais būdais: kai kurios jaučia, kada įvyksta O, nes po 36-48 val. po Ovitrelio susileidimo labai sudiegia reikiamam šone, jei nieko nejauti ir labai nori įsitikinti galima apie 22-23 c.d. pasidaryti progesterono tyrimą, kuris parodo, ar O buvo, ir trečias būdas - echo apie 17-18 c.d. mirksiukas.gif

irnesakyk.gif trauk trauk mirksiukas.gif stengsiuos iš visų jėgų saugoti save ir savo mažiuką wub.gif pas mane buvo PKS blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 14:31)
irnesakyk.gif trauk trauk  mirksiukas.gif  stengsiuos iš visų jėgų saugoti save ir savo mažiuką  wub.gif  pas mane buvo PKS  blush2.gif

Jau įtraukiau ax.gif . Žiūriu beveik visos mūsų nestuke.gif po PKS .
Ei, au, atsiliepkit tos nestuke.gif , kurios turėjo problemų su prolaktinu
friends.gif O tai žiūriu - šast ir atsiranda vis naujos nestuke.gif .
Atsakyti
Doliver, sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif Labai uz tave dziaugiuos 4u.gif

QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 24, 08:28)
ačiū biggrin.gif  4u.gif

Man beskaitant jūsų temą... kilo neaiškumas šioks toks..... unsure.gif
Man paskyrė  gydytoja po mmm clost nuo 5 cd pagerti, ir pas ja ateiti 12-15 cd.... O čia visos žiūriu einat dar ir  anskčiau  apie 5 cd,  kuomet  pažiūri ar visi karoliai sunykę.... O man iškart sakė ateiti 12-15 cd.... g.gif  Tai kaip čia dabar... ar aš ne taip suprantu kažką..... g.gif  doh.gif
Šiaip lankausi Kauno VK pas Tv.

Man sis ciklas taip pat pirmas kai pradejau gerti CL. Ginius liepe ateiti pries mmm kad paziuretu ar nera cistu ir tada sulaukusi mmm po 5 dienu pradejau gerti Cl. Dabar man 11 cd, siandien vakare einu paziureti kaip sekesi ir ar nors kiek padejo vaistukai. Manau ir tau taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 13:15)
žinojau, kad O vyksta tik iš skausmiukų šonuose, nes nuo daktarytės mane skiria 150km. O testukas man parodė 18DPO  mirksiukas.gif prieš tai 10 ir 12 nerodė nieko  schmoll.gif
Smalsauk - smalsauk irnesakyk.gif kas dar domina - klausk  mirksiukas.gif

jo nekas kai taip toli iki gyd. doh.gif o kada dabar doviliuk keliaujat pas gyd kad suzinotum keliu savaiciu jusu dziaugsmukas? wub.gif zinok mes visos labai laukiam naujienu bigsmile.gif

Agnesse aciuks uz patarimukus, galvoju pasinaudoti antruoju budu ir geguzes 2 kaip tik nukeliausiu pasidaryti progesterona 4u.gif nors pasiskambinsiu gydytojai del echo pasiklausiu.

Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 24, 12:18)
Ir dar atsakau, kad apie 5 c.d.

aha, kai mmm dufastonas prišauks, parašysiu.... mirksiukas.gif
QUOTE(knielita @ 2007 04 24, 12:58)
Man sis ciklas taip pat pirmas kai pradejau gerti CL. Ginius liepe ateiti pries mmm kad paziuretu ar nera cistu ir tada sulaukusi mmm po 5 dienu pradejau gerti Cl. Dabar man 11 cd, siandien vakare einu paziureti kaip sekesi ir ar nors kiek padejo vaistukai. Manau ir tau taip pat  mirksiukas.gif

ačiū merginos už paaiškinimus.... 4u.gif
tik man nelabai aišku ar tos cistos tai nesunyke praėjusio ciklo folikulai, ar čia ne tas pats.... doh.gif Nes pas mane dabar tai karoliai matėsi, o va 5 cd gersiu clost, o einu pas ginę tik 12-15 cd. Todėl man ir neaišku kad clost gersiu prieš tai nepamačius ar neliko tu folikulu..... doh.gif
Šiaip tai aš rami, nes ginė tikrai puiki, ir viskas gerai, tik va pačiai idomu kaip čia viskas yra.... biggrin.gif Ir kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių..... blink.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
doliver wub.gif sveikinu, gero nešiojimo savo džiaugsmelio. wub.gif Būtinai nepabėk dabar iš šio skyrelio, užsik, nes labai smagu tokios naujienos. Papasakosi kaip sekasi ir toliau 4u.gif wub.gif

Cvietočik, aš taip pat lankausi pas TV., todėl nusiramink, ji viską puikiai žino thumbup.gif Man ir liepė apie 13 c.d. atvažiuoti, mat man nei vienas folikulas neužauga, per pirmąjį tyrimą nusprendė, kad 13 c.d. nebus per vėlu - ir ji buvo teisi, šį kartą paskirtas vizitas ir apie 13 c.d.

Agnesse, gero starto thumbup.gif mirksiukas.gif

merginos, man ir maudžia pirmą kartą šonuose, tačiau kai tikrai žinau, kad O net nekvepia, matyt kažkas šiaip ten dedasi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 09:44)
Labas rytas merginos  4u.gif  aš taip pat apturėjau tris stimuliacijas. trečioji man buvo sėkminga  wub.gif  šiandien pamačiau išsvajotąsias II.
skatino mane clostibegytu ir paskui leidausi ovitrelle. šį mėnesiuką "augintinių" daug neturėjau - vienas vienintelis folikulas - 18mm, o be to ir sperma ne čempiono, bet visgi aš  nestuke.gif
Mergytės, aukščiau nosiukus ir tikrai sulauksite savo mažųjų angeliukų  wub.gif
Sėkmytės visoms  4u.gif

Na tu mus pradziuginai ir ikvepei vilties biggrin.gif Dideliausi sveikinimai sulaukus savo stebuklo,lengvo ir sklandaus tau nesiojimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
DOVILER 4u.gif didziausi sveikinimai thumbup.gif wub.gif O kelinta c.d. leidaisi ovitrli ir kokiom c.d. gerei clostyl. ax.gif Sekmes bigsmile.gif
Tikrai labai ikvepia ir gerai nuteikia tokios istorijos. smile.gif
Agnesse, kaip tavo reikaliukai?
Murauske, manau, kad jau tikrai esi nestuke.gif
Atsakyti
Paneles ka jus vadinate DPO? issifruokite a blush2.gif
Atsakyti
Murauske, ryt trečiadienis? bigsmile.gif žadi mus nudžiuginti? 4u.gif ax.gif

Agnesse, kaip sekėsi?

DPO - diena po ovuliacijos (atrodo taip blush2.gif ) hihihi.gif
Atsakyti