QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 24, 08:46)
Labas rytas,
aš norėčiau pas jus į būrį....
pirmą stimuliaciją pradėsim po mmm, kurių bandysiu sulaukti gerian dufastona....
Sveika prisijungus
. Kai pradėsit stimuliacijas, parašyk, kada prasidėjo mmm šį ciklą ir įtrauksiu tave į sąrašiuką
Ir dar atsakau, kad apie 5 c.d. mes einam pas ginius, kad mums pasakytų, ar cistų nėra po anos stimuliacijos. Aš pavyzdžiui šį ciklą eisiu 10 c.d. ir tik tą dieną man paskirs stimuliacijas. Tai čia šiandien
Aš tavo vietoj ramiai sedėčiau ir pasirodyčiau pas ginę apie 13 c.d. , kiek supratau, tai tavo ciklas apie 30 dienų, ane
Tai tau kaiptik paskirtas vizitas, kad sužinotum, kaip užaugo folikulai
QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 09:44)
Labas rytas merginos
aš taip pat apturėjau tris stimuliacijas. trečioji man buvo sėkminga
šiandien pamačiau išsvajotąsias II.
skatino mane clostibegytu ir paskui leidausi ovitrelle. šį mėnesiuką "augintinių" daug neturėjau - vienas vienintelis folikulas - 18mm, o be to ir sperma ne čempiono, bet visgi aš
Mergytės, aukščiau nosiukus ir tikrai sulauksite savo mažųjų angeliukų
Sėkmytės visoms
Na pagaliau geros žinios
Sveikinimai didžiausi. Tikėkimės, kad viskas bus gerai, žirniukas įsitvirtins ten, kur reikia
. Gal gali pasidalinti, kokios pas tave problemytės buvo
, kiek supratau tai ir tavo MB grikiukai ne auksiniai buvo
O kas dar?
Tai saugok save ir savo žirniuką
Ar nesupyksi, kad įtrauksiu tave į mūsų nėštukių sąrašiuką
Kažkaip balandis dar buvo neužimtas
Dainiuke, ar buvo O, galima sužinoti keliais būdais: kai kurios jaučia, kada įvyksta O, nes po 36-48 val. po Ovitrelio susileidimo labai sudiegia reikiamam šone, jei nieko nejauti ir labai nori įsitikinti galima apie 22-23 c.d. pasidaryti progesterono tyrimą, kuris parodo, ar O buvo, ir trečias būdas - echo apie 17-18 c.d.
Svajonė išsipildė po 5 metųGimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm