Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 24, 09:28)
ačiū biggrin.gif  4u.gif

Man beskaitant jūsų temą... kilo neaiškumas šioks toks..... unsure.gif
Man paskyrė  gydytoja po mmm clost nuo 5 cd pagerti, ir pas ja ateiti 12-15 cd.... O čia visos žiūriu einat dar ir  anskčiau  apie 5 cd,  kuomet  pažiūri ar visi karoliai sunykę.... O man iškart sakė ateiti 12-15 cd.... g.gif  Tai kaip čia dabar... ar aš ne taip suprantu kažką..... g.gif  doh.gif
Šiaip lankausi Kauno VK pas Tv.

Na manau TV. puiki gydytoja ir žino tavo situaciją, bet jei neramu, gali jai paskambinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 24, 09:28)
ačiū biggrin.gif  4u.gif

Man beskaitant jūsų temą... kilo neaiškumas šioks toks..... unsure.gif
Man paskyrė  gydytoja po mmm clost nuo 5 cd pagerti, ir pas ja ateiti 12-15 cd.... O čia visos žiūriu einat dar ir  anskčiau  apie 5 cd,  kuomet  pažiūri ar visi karoliai sunykę.... O man iškart sakė ateiti 12-15 cd.... g.gif  Tai kaip čia dabar... ar aš ne taip suprantu kažką..... g.gif  doh.gif
Šiaip lankausi Kauno VK pas Tv.

aš irgi lankausi pas gyd Tv, patikėk ji puikiai išmano savo darbą - ir tik jai galiu dėkoti dėl savo nestuke.gif wub.gif
Sivana, širdingai dėkoju už sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviler: 24 balandžio 2007 - 09:21
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 04 24, 08:01)
Na manau TV. puiki gydytoja ir žino tavo situaciją, bet jei neramu, gali jai paskambinti  4u.gif

Nu ir aš taip manau, kad gydytoja profas savo srityje, tai kažkaip ir nesuku galvos... tik kaip naujokė šioje srityje, nelabai dar susigaudau..... smile.gif

QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 08:20)
aš irgi lankausi pas gyd Tv, patikėk ji puikiai išmano savo darbą - ir tik jai galiu dėkoti dėl savo  nestuke.gif  wub.gif

labai sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif ... tokios nuostabios naujienos tokiuose skyreliuose manau labai teikia vilties..... wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 24 balandžio 2007 - 09:51
QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 24, 10:35)
Nu ir aš taip manau, kad gydytoja profas savo srityje, tai kažkaip ir nesuku galvos... tik kaip naujokė šioje srityje, nelabai dar susigaudau..... smile.gif
labai sveikinu  wub.gif  doh.gif wub.gif  ... tokios nuostabios naujienos tokiuose skyreliuose manau labai teikia vilties..... wub.gif  wub.gif

ačiukas wub.gif
dėl to ir atėjau Jums pasakyti, kad suteikti stiprybės ir, kad neprarastumėt tikėjimo wub.gif
Atsakyti
Doviler, neisivaizduoji, kiek daug vilties cia mums visoms atnesei wub.gif wub.gif wub.gif sveikinu Tave ir siame skyrelyje 4u.gif wub.gif
dabar pasipasakok apie meiles grafika, pozas, ar reik kojas iskelus buti po to puse valandos ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 24, 10:59)
Doviler, neisivaizduoji, kiek daug vilties cia mums visoms atnesei  wub.gif  wub.gif  wub.gif sveikinu Tave ir siame skyrelyje  4u.gif  wub.gif
dabar pasipasakok apie meiles grafika, pozas, ar reik kojas iskelus buti po to puse valandos ? blush2.gif

kas keisčiausia - į šį mėnesiuką nedėjau jokių didelių vilčių, praėjus beveik dviem dienom po ovitrelle pasimėgavom meile tris dieneles. ir tiesiog po visų tų malonumų nekildavau iš lovos apie gerą valandžiukę. kojų aukštyn nekilnojau ir jokia kitokia gimtasika neužsiminėjau schmoll.gif
sėkmytės Jums mergytės visoms, kuo didžiausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 11:09)
kas keisčiausia - į šį mėnesiuką nedėjau jokių didelių vilčių, praėjus beveik dviem dienom po ovitrelle pasimėgavom meile tris dieneles. ir tiesiog po visų tų malonumų nekildavau iš lovos apie gerą valandžiukę. kojų aukštyn nekilnojau ir jokia kitokia gimtasika neužsiminėjau  schmoll.gif
sėkmytės Jums mergytės visoms, kuo didžiausios  wub.gif

bigsmile.gif ir nereikėjo jokios gimnastikos irnesakyk.gif hihihi.gif ir taip suveikė, aš irgi niekad nedarau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivana: 24 balandžio 2007 - 10:32
doviler thumbup.gif wub.gif o po ovitrelio suleidimo tu suzinojai ar tau ivyko ovuliacija? ir kelinta c.d. testuka dareisi? atsiprasau kad taip smalsauju, bet semiuos info blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 24, 13:03)
doviler thumbup.gif  wub.gif o po ovitrelio suleidimo tu suzinojai ar tau ivyko ovuliacija? ir kelinta c.d. testuka dareisi? atsiprasau kad taip smalsauju, bet semiuos info  blush2.gif  drinks_cheers.gif

žinojau, kad O vyksta tik iš skausmiukų šonuose, nes nuo daktarytės mane skiria 150km. O testukas man parodė 18DPO mirksiukas.gif prieš tai 10 ir 12 nerodė nieko schmoll.gif
Smalsauk - smalsauk irnesakyk.gif kas dar domina - klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 13:15)
žinojau, kad O vyksta tik iš skausmiukų šonuose, nes nuo daktarytės mane skiria 150km. O testukas man parodė 18DPO  mirksiukas.gif prieš tai 10 ir 12 nerodė nieko  schmoll.gif
Smalsauk - smalsauk irnesakyk.gif kas dar domina - klausk  mirksiukas.gif

Skausmukai šonuose buvo ir man,bet kaip parodė progesterono tyrimas-O nebuvo, o dr net mmm nesulaukiu g.gif
Atsakyti
doviler, nuosirdziausi sveikinimai!!!!! Lengvo tau nesiojimo!!!
O kokie tavo vyro sp. tyrimo rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 24 balandžio 2007 - 12:51
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 24, 13:36)
Skausmukai šonuose buvo ir man,bet kaip parodė progesterono tyrimas-O nebuvo, o dr net mmm nesulaukiu g.gif

g.gif keista, man kada O turi būti šonuose maudžia , o ši cikla labai maudė kairėj pusėj kur išvis folikulų nebuvo doh.gif nes tik dešinėj pusėj 2 užaugo ax.gif
Atsakyti