Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 23, 20:57)
tikėkim tikimybių teorija biggrin.gif  4u.gif

Tikimybių teorija netikiu. Tikiu sėkme, kuri būtinai kada nors turi mus visas aplankyti 4u.gif . To visoms ir linkiu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Andora @ 2007 04 23, 21:00)
Tikimybių teorija netikiu. Tikiu sėkme, kuri būtinai kada nors turi mus visas aplankyti  4u.gif . To visoms ir linkiu  4u.gif .

aciuks.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos. 4u.gif kaip dienelė? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif tarškaliuk, ale tu ankstyva lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos wub.gif Mūsų Tarškaliukas visad labai ankstyva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andora @ 2007 04 23, 20:55)
Pagal tikimybių teoriją  biggrin.gif , šį ciklą folikulai turi būti teisingoje pusėje, t.y. kairėje  biggrin.gif .

sveikute, o kodel kaire - teisinga puse ? biggrin.gif bigsmile.gif

beje, mergickos, man irgi kazkaip atrodo geriau jau neveluotu mmm, jei joms lemta ateiti, nes viltis mirsta ciklo pirma diena, o antra c.d. jau atsiranda nauju jegu tolimesniems zygiams. antra ciklo puse visa tokia itempta, sunku labai islikt ramiai. va galvoju ir nezinau ar ivyko O, kaip bus ir pan. protu suvokiu, kad vistiek bus kaip lemta, bet vistiek neramu ko tais... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
aš norėčiau pas jus į būrį.... ax.gif
pirmą stimuliaciją pradėsim po mmm, kurių bandysiu sulaukti gerian dufastona.... Dabar visokių minčių ir klausimų pilna galvelė... tai jei kas man neaišku bus, tikiuosi apšviesit..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cvietočik @ 2007 04 24, 08:46)
Labas rytas,
aš norėčiau pas jus į būrį.... ax.gif
pirmą stimuliaciją pradėsim po mmm, kurių bandysiu sulaukti gerian dufastona.... Dabar visokių minčių ir klausimų pilna galvelė... tai jei kas man neaišku bus, tikiuosi apšviesit..... smile.gif

sveiki prisijungus Cvietočik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2007 04 24, 06:53)
sveiki prisijungus Cvietočik  4u.gif

ačiū biggrin.gif 4u.gif

Man beskaitant jūsų temą... kilo neaiškumas šioks toks..... unsure.gif
Man paskyrė gydytoja po mmm clost nuo 5 cd pagerti, ir pas ja ateiti 12-15 cd.... O čia visos žiūriu einat dar ir anskčiau apie 5 cd, kuomet pažiūri ar visi karoliai sunykę.... O man iškart sakė ateiti 12-15 cd.... g.gif Tai kaip čia dabar... ar aš ne taip suprantu kažką..... g.gif doh.gif
Šiaip lankausi Kauno VK pas Tv.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cvietočik: 24 balandžio 2007 - 08:28
Labas rytas merginos 4u.gif aš taip pat apturėjau tris stimuliacijas. trečioji man buvo sėkminga wub.gif šiandien pamačiau išsvajotąsias II.
skatino mane clostibegytu ir paskui leidausi ovitrelle. šį mėnesiuką "augintinių" daug neturėjau - vienas vienintelis folikulas - 18mm, o be to ir sperma ne čempiono, bet visgi aš nestuke.gif
Mergytės, aukščiau nosiukus ir tikrai sulauksite savo mažųjų angeliukų wub.gif
Sėkmytės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 09:44)
Labas rytas merginos  4u.gif  aš taip pat apturėjau tris stimuliacijas. trečioji man buvo sėkminga  wub.gif  šiandien pamačiau išsvajotąsias II.

oi bigsmile.gif labai sveikinu...... wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzzile: 24 balandžio 2007 - 08:53
QUOTE(doviler @ 2007 04 24, 09:44)
Labas rytas merginos  4u.gif  aš taip pat apturėjau tris stimuliacijas. trečioji man buvo sėkminga  wub.gif  šiandien pamačiau išsvajotąsias II.

sveikinimai dideliausi pamačius II wub.gif wub.gif wub.gif superinė naujiena thumbup.gif
Atsakyti