Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(cooliuke @ 2007 04 23, 11:29)
nu, murauske, ir kantrybes pritvinkus smile.gif as tiek neiskesciau smile.gif tikiuosi ir linkiu kad butum  nestuke.gif

agnesse, ziuriu jau mane irasei i stimuliaciju sarasa. tai zinok as dar 5 stim. nepradejau. apie 10 c.d. varau pas K o tada ziuresim koki turta turiu ir ka gerti lieps.

Tai kadangi aš rašau pirmą mmm dieną, tai ir įrašiau tave ax.gif Aš taip pat tik 10 c.d. varau pas K., bet labai tikiuosi, kad kokia pradžia bus, o tada tik gonalis belieka. Tai jei tau vizitą paskelbė 10 c.d. tai tik gonalį paskirs. mirksiukas.gif
Atsakyti
Murauske, su praejusiu tortadieniu Tave!! 4u.gif linkiu didziosios svajones issipildymo ir kantriai kartu su Tavim laukiu didziojo treciadienio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2007 04 23, 13:01)
Murauske, su praejusiu tortadieniu Tave!!  4u.gif linkiu didziosios svajones issipildymo ir kantriai kartu su Tavim laukiu didziojo treciadienio  wub.gif

Ačiū, Dainiuke, už sveikinimus ir palaikymą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 23, 11:55)
Tai kadangi aš rašau pirmą mmm dieną, tai ir įrašiau tave ax.gif  Aš taip pat tik 10 c.d. varau pas K., bet labai tikiuosi, kad kokia pradžia bus, o tada tik gonalis belieka. Tai jei tau vizitą paskelbė 10 c.d. tai tik gonalį paskirs. mirksiukas.gif

del gonalio tai nezinau. man su clost viskas labai puikiai uzauga. praejusi karta K 30 c.d. skyre po 3 clost gerti 5 dienas, tai ta diena jam nelabai svarbi smile.gif svarbu kad nebutu per velai smile.gif. tik vat vyro grikiukai ne kokie, tai uzsimine apie IUI. tai jauciu stimuliuos su clost ir siulys IUI darytis. O kazin jei daremes vyro sp. tyrima pries men. ar dabar apsimoketu pasidaryt? nes pirma karta tyrimas buvo geresnis uz antra (pirmas tyrimas A+B 52 %, antras tyrimas A+B 17 %). antrasis kardinaliai skiriasi nuo pirmo. kazin ar galetu pasikeisti kas nors per dabartini menesi? labai idomu ar tikrai taip viskas blogai su vyro grikiukais sad.gif kazkaip vis dar nenoriu to IUI sad.gif
Papildyta:
Murauske, su praejusiu tortadieniu!!! Linkiu kad issipildytu tas pats didziausias noras smile.gif wub.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif raportuoju, kad siryt apsilanke mmm ax.gif nieko liudno, as gi zinojau mirksiukas.gif varau ketvirtadieni pas gine, ziuresim, ar nunyko tie folikulai-cistukes ir ar galim stimuliuotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 23, 14:02)
sveikutes  mirksiukas.gif raportuoju, kad siryt apsilanke mmm  ax.gif nieko liudno, as gi zinojau  mirksiukas.gif varau ketvirtadieni pas gine, ziuresim, ar nunyko tie folikulai-cistukes ir ar galim stimuliuotis  blush2.gif

Nu pagaliau thumbup.gif keista, ane, bet laukei šitų mmm labai biggrin.gif
Tai jau įrašiau tave į sąrašiuką ax.gif , tikrai jau bus ta cistukė sunykus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 23, 14:00)
del gonalio tai nezinau. man su clost viskas labai puikiai uzauga. praejusi karta K 30 c.d. skyre po 3 clost gerti 5 dienas, tai ta diena jam nelabai svarbi smile.gif svarbu kad nebutu per velai smile.gif. tik vat vyro grikiukai ne kokie, tai uzsimine apie IUI. tai jauciu stimuliuos su clost ir siulys IUI darytis. O kazin jei daremes vyro sp. tyrima pries men. ar dabar apsimoketu pasidaryt? nes pirma karta tyrimas buvo geresnis uz antra (pirmas tyrimas A+B 52 %, antras tyrimas A+B 17 %). antrasis kardinaliai skiriasi nuo pirmo. kazin ar galetu pasikeisti kas nors per dabartini menesi? labai idomu ar tikrai taip viskas blogai su vyro grikiukais sad.gif kazkaip vis dar nenoriu to IUI sad.gif
Papildyta:
Murauske, su praejusiu tortadieniu!!! Linkiu kad issipildytu tas pats didziausias noras smile.gif  wub.gif

Ačiū, Cooliuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 23, 13:31)
Nu pagaliau thumbup.gif  keista, ane, bet laukei šitų mmm labai biggrin.gif
Tai jau įrašiau tave į sąrašiuką ax.gif , tikrai jau bus ta cistukė sunykus mirksiukas.gif

zinai, nesidziaugiu, bet svarbiausia, kad nestresuoju mirksiukas.gif Aisku, buciau nieko pries, jei butu ''naturaliai'' pavyke, bet... kazkaip as ant savo naturaliu ciklu viltis palaidojus beveik, taigi bent jau mmm atejo kaip vis po Duph labai laiiku, uzsirasiau ramiai pas gine, kaip tik pataikiau 4 CD... viskas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Amade gaila, kad atejo mmm verysad.gif laikykis ir buk tokia pat stipri, tik tvirtas tikejimas ir zingsniai i prieki nesidairant atgal i nesekmes atveria kelia svajones issipildymui... mirksiukas.gif
nezinau mergickos, o kaip zinot ar man tie folikulai sprogo, ar ivyko O? diegia tai desinej tai kairej pusej nesuprasi. Negali buti kad dar jie vis auga... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 23, 14:52)
zinai, nesidziaugiu, bet svarbiausia, kad nestresuoju  mirksiukas.gif Aisku, buciau nieko pries, jei butu ''naturaliai'' pavyke, bet... kazkaip as ant savo naturaliu ciklu viltis palaidojus beveik, taigi bent jau mmm atejo kaip vis po Duph labai laiiku, uzsirasiau ramiai pas gine, kaip tik pataikiau 4 CD... viskas  thumbup.gif  thumbup.gif

Amade,o po kiek dienu kai baigei gerti dufastoną,pas tave atėjo mmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 04 23, 14:31)
Amade,o po kiek dienu kai baigei gerti dufastoną,pas tave atėjo mmm g.gif

man po Duph mmm ateina visada sekancia diena po paskutines mmm, mazdaug po 14 val po paskutines tabletes isgerimo. Nes paprastai ji gerdavau rytais apie 7 val, o mmm ateidavo sekancios dienos per pietus. Si karta geriau vakarais, taigi sestadieni vakare isgeriau, o sirikt (gal nakti) mmm atvare. unsure.gif Man neprireikia laukti keliu dienu blush2.gif
Atsakyti
agnesse...kenčiu aš tuos mokslus doh.gif lotuliukas.gif
Murasuke, su gimimo diena... 4u.gif o jau linkėti ir neverta nieko, pati žinai wub.gif
Amade wub.gif nieko tokio irnesakyk.gif trečias kartas nemeluoja, ar ne (įsitikinsim) ?

merginos, ar gali taip būti, kad folikulai užaugtų pas mane stebūklingai? Na, netikiu, bet man maudžia kiekvieną šoną nuolat? Gal kas negeri?
Atsakyti