QUOTE(agnesse @ 2007 04 23, 08:35)
Sveikutės
kaip žiūriu, naujienos nekokios
Cooliuke, laikykis, dar turi rezervą stimuliacijų
Mykolina, tai ne taip blogai, vieną folikulą garantuotai turi juk vienam leliukui kaip tik tik vieno ir reikia , man su gonaliu tik vieną išstimuliavo . Vsio, kitą ciklą prašysiu, kad skirtų clost.+gonalį .
Einu ryt pas ginį, žiūrėsim, ką rasim Šiaip gaunasi, kad šis ciklas bus natur produkt pažiūrėsim, ar mano kiaušidės dar ką pačios gamina. Jei ką išstenės, tai tada joms padėsim brandinti kiaušinėlius
Tarškaliuk, a tai tau jau sesija ant nosies, tai į mokslus kibai Sekmės
Sivana, laikyk kojytes suspaudus
Murauske, prašom prisiduoti, kokios naujienos man rodos, kad tu jau , nesąmonė, kad taip ilgai mmm nėra Gal vis dėlto testuką padarei
kaip žiūriu, naujienos nekokios
Cooliuke, laikykis, dar turi rezervą stimuliacijų
Mykolina, tai ne taip blogai, vieną folikulą garantuotai turi juk vienam leliukui kaip tik tik vieno ir reikia , man su gonaliu tik vieną išstimuliavo . Vsio, kitą ciklą prašysiu, kad skirtų clost.+gonalį .
Einu ryt pas ginį, žiūrėsim, ką rasim Šiaip gaunasi, kad šis ciklas bus natur produkt pažiūrėsim, ar mano kiaušidės dar ką pačios gamina. Jei ką išstenės, tai tada joms padėsim brandinti kiaušinėlius
Tarškaliuk, a tai tau jau sesija ant nosies, tai į mokslus kibai Sekmės
Sivana, laikyk kojytes suspaudus
Murauske, prašom prisiduoti, kokios naujienos man rodos, kad tu jau , nesąmonė, kad taip ilgai mmm nėra Gal vis dėlto testuką padarei
Na esu įsitikinus,kad nesu nors tu ką Nuojauta,kad taip mmm sukvailiojo. Testuko nedariau ir kokią savaitėlę nedarysiu. Bijau nusivilti.Labai įdomiai-atsirado labai daug išskyrų,bet,kaip jau kažkas minėjo,kad tai gali būti nevykusios O pasekmės Tai kad merginos,kantrybės