Pradejau duoti nuo metuku. Gaminu pati, gaunasi labai skaniai, ir mazytej patinka.
QUOTE(Chikipiki @ 2006 05 25, 12:38)
Pradejau duoti nuo metuku. Gaminu pati, gaunasi labai skaniai, ir mazytej patinka.
Nesupratau ka tu gamini pati?Zuvu taukus?
jurgyta, taip. O tave tai stebina? Idomiai tu cia paklausei
Chikipiki nezinau kaip tu tuos zuvu taukus gamini. Gal pasidalink savo patirtimi?
Nu ir man idomu pasidare kaip tuos zuvies taukus gamint?
Chikipiki nevark, jau radau tavo zuvu tauku recepta. Is tikruju tai net nezinojau, kad juos galima pasidaryti. Nu tu ir saunuole Gal ir as pabandyciau. O tu pasakyk, ar jie ne tokie slykstus kaip pirktiniai?
QUOTE(jurgytia @ 2006 05 26, 12:28)
Chikipiki nevark, jau radau tavo zuvu tauku recepta. Is tikruju tai net nezinojau, kad juos galima pasidaryti. Nu tu ir saunuole Gal ir as pabandyciau. O tu pasakyk, ar jie ne tokie slykstus kaip pirktiniai?
jurgytia, labai skaniai gaunasi. Man paciai mama taip daridavo nuo vaikistes. Tai buvo vienas is miegstamiausiu patekaliuku. Mano dukrite irgi labai megsta.
Pievute, vaiko sveikatos skyriuje parasiau receptuka.
Aciu ,pabandysim
QUOTE(Indre_G. @ 2006 04 10, 17:47)
sveikos mamytes mums 2 menesiukai, augam po truputi, nelabai mazyle valgo, stengiuosi buti kuo daugiau lauke, suvalgo apie 120ml., pieno sesele sako, kad turetu apie 150ml., gal galite patarti nuo kada duoti žuvų taukus ir po kiek? duodu vitamino d po 1 lasiuka (aliejinio), cia daktarai is vis jo neskiria, labai keista (mes gyvename airijoje). lauksiu
Žuvu taukus galima duoti jau ir 1 sav. 1 MEN. MERGAITEI TAI TIKRAI JAU DAVIAU IR GYDYTOJA NEPRIESTARAVO. Duokit po pora lasu. Mnau apetitas tikrai turetu atsirasti, nes mano vyresnelei (jai 2 metai ) labai padejo. o MAZIUKE IR TAIP GERAI VALGO, BET DUODU PROFILAKTISKAI.
mes isviso neragavom zuvu tauku, bet tikrai reiktu pameginti, daktare nieko neuzsimine apie zuvu taukus, o kiek galima zuvu tauku duoti 11men. vaikuciui ir kokius geriau pirkti ,speju kad nevienos rusies buna
QUOTE(Dowiliuke69 @ 2006 06 05, 17:02)
mes isviso neragavom zuvu tauku, bet tikrai reiktu pameginti, daktare nieko neuzsimine apie zuvu taukus, o kiek galima zuvu tauku duoti 11men. vaikuciui ir kokius geriau pirkti ,speju kad nevienos rusies buna
Nuo puses metuku po arbatini sauksteli mes bandom duoti O mums tai gydytoja patare pirkti paprasciausius Peter Moler be jokiu skoniu (citrinu ir pan.) Yra dar tokie Auksine Zuvele, bet jie brangoki. Tik kiek girdejau tai jie vaisiu skonio sirupas.Mes ir patys juos pabandysim greit, nes jie nuo metuku