Mano mažius geria apelsinų skonio LYSI. Atrodo, kad patinka, nes pamatęs šaukštelį plačiai išsižioja ir apsilaižo
QUOTE(linaj @ 2005 09 05, 12:40)
mes gerem taip pat miolerio. Dukrele noriai juos geria, tik duok , o man tai jie ne prie sirdies
Maniškė irgi geria Miolerio, natūralaus skonio Ir kaip nebūtų keista, jai skanu , tik pasakai , kad duosi, iškart atbėga ir žiojasi Kai pradėjau pratinti, aš ir pati juos bandžiau gerti, bet net nupurto prisiminus , negalėjau priprasti Tad jeigu pati kada sugalvosiu, gersiu kapsulėmis. O vaikai mat kažkodėl vistik pripranta prie to skonio, tad nebijokit išanksto dar net nepabandę
QUOTE(kotiki @ 2006 01 05, 23:08)
Na ir maniske pradejo ziotys! tik vat man idomu mamytes jus taip ir duodat saltus,iskart isemus is saldytuvo
Aš darau taip: šaukštą perlieju karštu, geriau net verdančiu vandeniu ir tada pilu iškart į jį žuvų taukus. Tik aš naudoju vaikišką melamininį šaukštą. Nes bandžiau su metaliniu taip, tai vos nenudeginau burnytės
Gal galit patarti kaip apskritai juos sugirdyti? Mažė nei skystų, nei citrinų skonio, nei kapsulėm, nei tų skanių "Auksinė žuvelė" negeria. Purtosi, bėga šalin ir nors tu ką. O gydytoja rekomendavo. Tikra bėda.
QUOTE(Paja @ 2006 01 06, 19:01)
Gal galit patarti kaip apskritai juos sugirdyti? Mažė nei skystų, nei citrinų skonio, nei kapsulėm, nei tų skanių "Auksinė žuvelė" negeria. Purtosi, bėga šalin ir nors tu ką. O gydytoja rekomendavo. Tikra bėda.
pilk i maista,aisku jei nevalgys tai
Pyliau, bet tada nevalgė. Nu, niekaip nesugalvojam kaip sumaitinti. Įsideda kapsulytę į burnytę, pavolioja ir išspjauna. Rodau, kad užsigertų kaip ir sesė, netinka. Įtariu, kad taip ir negersim žuvų taukų. Arba dar palauksim, kol paaugs, gal tada bus galima susitarti.
Auksine zuvele-kapsules ar skysta?
Sian norejau nupirkti ,kad 15% nuolaida,bet neturejo pasiule skystu,bet dukra negerdavo,tai dabar galvoju ar verta pirkti Auksine zuvele?
Sian norejau nupirkti ,kad 15% nuolaida,bet neturejo pasiule skystu,bet dukra negerdavo,tai dabar galvoju ar verta pirkti Auksine zuvele?
Mano dukros geria, pačios primena, kad reikia išgerti
QUOTE(peledziuke @ 2005 10 16, 10:49)
Sakykit, mamytes, ar duodant zuvu taukus reikia duoti papildomai vit.D?
gydytojas turi nustatyt, maniskei paskyre ir zuvu taukus, ir vitamina D po tris lasus.
siaip tetis nupirko Lysi, spec. vaikams, nu ka as zinau, as tai zuvu tauku ne uz ka negerciau, dukruze gera, aisku ziotis labai nesizioja, bet geria, vadinas galima gerti