Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvų taukai

Mano merginos 5 m. geria Mollers žuvų taukus citrinos skonio. Kai buvo mažesnės 3 m., negėrė, purtėsi, kad neskanu, o dabar tik duok.
Atsakyti
QUOTE(Failas @ 2010 02 12, 00:08)
Labai jau neviliojanti ta akcija  g.gif Trims vaikams dešimčiai dinų už 90 Lt, per mėnesį 270 Lt, jei dar gerti ir tėveliams  blink.gif 450  doh.gif

Nu aš tai jų duodu po vieną kapsulę per dieną vaikams ir su vyru karts nuo karto išgeriam - tokia kaina mėnesiui nesigauna smile.gif
Bet čia kiekvieno pasirinkimas wink.gif Kiek domėjausi internete tai ten labiausia reikia žiūrėti į EPR ir DHR kiekį tuose žuvų taukuose, nes jie yra reikalingiausi...
Atsakyti
Aš mėginui duoti kai buvo 1m5mėn doh.gif tik susižiaugčiojo vaikas, vos neapsivėmė... daugiau nė artyn neprisilaidžia kai pamato... Bandysiu dar po kokių pusės metų jau kramtomas kapsules duoti, gal jos geriau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2010 04 01, 22:22)
Mano merginos 5 m. geria Mollers žuvų taukus citrinos skonio. Kai buvo mažesnės 3 m., negėrė, purtėsi, kad neskanu, o dabar tik duok.

Mūsų vaikai irgi nuo 4 mėn geria šituos ir labai patinka. Mažoji kol kas dar spyriojasi, o vyresnėlei tik duok ax.gif
Atsakyti
Maniškiui nuo 1,5 metukų patinka žuvų taukai, paprasti be jokių skonių... matyt tinka jam kažkaip jie ir tiek...
Atsakyti
O gal bandete mazyliams duoti kramtomu zuvu tauku Moller's Junior? Gavau ceki Camelia vaistineje 15 Lt nuolaidai, bet nezinau ar vaikui patiks, bijau pirkti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaC @ 2010 06 01, 16:04)
O gal bandete mazyliams duoti kramtomu zuvu tauku Moller's Junior? Gavau ceki Camelia vaistineje 15 Lt nuolaidai, bet nezinau ar vaikui patiks, bijau pirkti...  4u.gif

Sveiki, oooo sitie zuvu taukai super..mano abu vaikai kramto juos kuo puikiausiai, kartais net atimti sunku, tikrai patariu.... bigsmile.gif Net nezinojau kad akcija yra...lekiu pirkti 4u.gif

Bet ir skystus mano vaikuciai gerai gere....
Atsakyti
As pradejau duoti nuo 6 men ir labai noriai geria, paprastus moler be skonio jokio. Geria abu, kasdien pries pietus ir vyresnelis vis dar praso zuveliuku thumbup.gif
Atsakyti
Nupirkau vaikui Moller's Junior. Is pradziu pati paragavau - na nepalyginsi su skystais zuvu taukais biggrin.gif Panasus i saldainius. Mazajam labai patiko. Dabar aiskinu, kad cia ne saldainiai ir visu iskart valgyti negalima biggrin.gif Maciau Camelia vaistinej akcijos, reiks daugiau nupirkti! O ir drauges dukrytei dovana bus smile.gif
Atsakyti
Geriam nuo 6men maziukui, didysis kazkur nuo metu gerti pradejo. Didysis ilga laiko Moler kapsulytes kramtydavo ir labai noriai. Dabar abiem duodu GNLD zuvu taukus. Didydis ta kapsule puikiai sukramto. Maziukui jos turiny istresku i saukstuka (kapsulytes rema didysis suvalgo biggrin.gif ) irgi noriai sugeria. Smarve tu zuvu tauku nereali, smirdi lasisa, nes parasta kad isgauta is lasisiniu zuvu. Bet kazkaip tai abiem patinka ir tinka biggrin.gif
Atsakyti
maniske negalejo gerti zuvu tauku pastoviai atpildavo
Papildyta:
o mums jis labai padeda
Atsakyti
QUOTE(Dior's @ 2010 07 06, 20:42)
o mums jis labai padeda

O kaip jūs tai jaučiate, kad padeda? g.gif
Atsakyti