Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvų taukai

QUOTE(Aistule @ 2005 01 07, 13:19)
Sveikute. Mes irgi geriam Mollerio zuvu taukus be priedu  thumbup.gif , jau gal nuo 3 men geriam, jei gerai pamenu (dabar 7 men). Pradejom nuo trecdalio saukstelio, dabar apie puse sausktelio kasdien duodu.

Ir stiprus showoff.gif esat? Nesergat? O ar pati maitinai? Gal ir mum pabandyt anksteliau. g.gif Nes 2.gif buvo susirges 3 su puse menesiuko.
Atsakyti
na, va as ir norejau duoti zuvu taukus, vietoje D3 ar kombinuojat, tai kai paklausiau savo seimos gydytojos tai ji mane apibliove, jus ka vaikam ngalima, nemotyvuodama is kur ji tai istrauke, vaikas juk ne senis, kad omegas rugstis jam butu reikalingos .
vis del to man mano seimos gydytoja, ne autoritetas, jau viena karta per jos ziopluma ar nekompetencija Santariskes pragulejom sad.gif
o kaip jus nusprendet duot zuvu taukus, ka jums jusu gydytojos patare. as dabar duodu 3 -4 laus D3, bet kaip ir sakaiu noreciau derinti su zuvu taukais?
Atsakyti
baigem duoti D3 ir dabar jau savaite duodam zuvu taukus Moller'io pradzioje po 5 lasus, ir jau dvi dienas kaip po arbatini sauksteli, t.y. 5ml. tiek kiek ir rekomenduotina.
Tema 'Galima ar negalima duoti zuvu taukus', pavirto i didele filosofine minti, t.y. kiek zmoniu, tiek nuomoniu, blogiausia tik, kad nepagristos visai nei viena nei kita, na gal tik siek tiek pagristos. Tiesa, pagristos praktiniais bandymais, kad galima buvo daugiau nei tu kur negalima.
Teko ir siame forume, kazkur skaityti mamyciu atsiliepimus apie tai, kad geriant D3 nors ir po 5 lasus, delnukai prakaituodavo, o pradejus zuvu taukus, greit isgaravo tos bedos. smile.gif
Eksperimentuoti istikruju nesinori, bet deja su musu medicina tvirtos nuomones irgi nera. Vaiko gydytojai poliklinikoje viskas gerai ir idealu, deja jos visos ten tokios, o pagal gyvenama vieta geriau pasirinkti negalim, todel papildomai konsultuojames dar su kita, kuri teigiamai ziuri i zuvu tauku naudojima, tik papildomai siulo prie to gerti ir kalci. (kaip zinia, vitaminas D be kalcio negerai).
Tiesa kalcio skysto jau nebera prekyboje. (Osteocare vadinasi).
Atsakyti
QUOTE(EPE @ 2005 01 11, 13:46)
EVaiko gydytojai poliklinikoje viskas gerai ir idealu, deja jos visos ten tokios, o pagal gyvenama vieta geriau pasirinkti negalim, todel papildomai konsultuojames dar su kita,

drinks_cheers.gif sunku oi sunku rasti gera gydytoja, tikrai kvalifikuota leliuku specialiste (mes dabar suradom ir pagal gyvenama vieta ir per pazistamus, sutapo thumbup.gif ) Manau sheimos gydytojos maziem leliukam gydyti ir patarti retai tinka mad.gif , nebent lankytu konferencijas, dometusi ir tt. Apie ka mes cia? poster_offtopic.gif
O jei nera to skysto kalcio? Tai zuvu taukai, kad ir maaaazas laselytis, 2.gif negerai? O gal tas kalcis laikinai ish prekybos ishnyko?
Atsakyti
Tikrai gal kas nors žinote daugiau apie sirupą "Osteocear". Mane vaistinėje apšvietė, kad lygtai jo nebegamina. Gal yra koks nors pakaitalas? Kadangi tabletėmis "Osteocear" 6 metukų vaikui netinka, šį kartą mums vietoj jo vaistinėje pasiūlė Teddy meškučių, tačiau ten į sudėti tik kalcis ir magnis įeina, o "Osteocear" be jų dar yra ir vitamino D ir cinko. Mano sūnui jį rekomendavo gerti kol išdygs visi nuolatiniai dantukai, nes su pieniniais daug problemų turėjome.

Be to kiek žinau ir žuvų taukai teigiamai veikia vaikų dantukus. smile.gif
Atsakyti
Pradejau duoti savo maziukui, jam 9.5men, zuvu taukus MOller. gal kuri girdejote, kada juos geriau duoti, kad geriau isisvaintu organizmas - ar tarp maitinimu, ar po valgio - ar is viso jokio skirtumo??? klausiu del to, kad pvz. mes gerem Ferum-lek, tai sakydavo geriau gerti su sultimis, kurios turi vit.C, tada geriau isisavina gelezi, ir stengtis kad butu didesni tarpai tarp maitinimu pienu, ne spuenas irgi sunkina gelezies isisavininma. gal taip yra ir su zuvu taukais????
Atsakyti
Ar niekas dar nebandėt žuvų taukus "Auksinė žuvelė" ?
Atsakyti
Aš savo dukrytei (6,5 mėn) dabar duodu po 2 lašiukus D3 vitamino, nors dažnai užmirštu ir visai neduodu, o rachito požymių nėra blush2.gif . Įdomu, ar galėčiau vietoj D3 duoti žuvų taukus? Ne papildomai, bet D3 išvis neduoti? Ar kas nors taip darė?
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 02 17, 14:40)
Ar niekas dar nebandėt  žuvų taukus "Auksinė žuvelė" ?

Tai kad as kelinta karta ju teiraujuosi Eurovaistinej-apie tokius nera girdeje. Gal Tu kokioj kitoj vaistinej juos pirkai? As irgi noreciau juos osbandyti. 4u.gif
Atsakyti
Jo kažkaip Eurovaistinėje dar nėra, bet "Gamtos namų "vaistinėje mačiau, po to dar "Gintarinėje vaistinėje" ar "Baltijos grupių vaistinėje". Nelabai paplitęs dar . nes brangokas. 150 ml - apie 30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 02 18, 10:49)
Jo kažkaip Eurovaistinėje dar nėra, bet "Gamtos namų "vaistinėje mačiau, po to dar "Gintarinėje vaistinėje" ar "Baltijos grupių vaistinėje". Nelabai paplitęs dar . nes brangokas. 150 ml - apie 30 Lt.

Nu tikrai nepigu cry.gif . O kiek kainuoja kiti zuvu taukai tokio pat kiekio?
Atsakyti
O jūs man kas nors galite pasakyti kaip jums 5 ml žuvų taukų telpa į arbatinį šaukštelį g.gif ? Man tokia dozė telpa tik į valgomąjį šaukštą.
Atsakyti