Nuo 3 mėn. girdau Moller citrinų skonio žuvies taukus, geria labai gerai, dabar kai didesnis, jei pamirštu rodo į šaldytuvą ,,mama nepamiršk taukų"
QUOTE(Gėlėta @ 2008 06 26, 21:54)
Nuo 3 mėn. girdau Moller citrinų skonio žuvies taukus, geria labai gerai, dabar kai didesnis, jei pamirštu rodo į šaldytuvą ,,mama nepamiršk taukų"
Mes irgi nuo 3mėnesių duodame. Tai dabar jau pati išsitraukia iš šaldytuvo ir kai išgeria šaukštelį, tai sako: mmm..
Ech, net nezinau mergaites cia tiek skirtingos informacijos
Mums gydytoja rekomendavo pradeti zuvu taukus naudoti tik nuo pirmojo jubiliejaus
Bet as taip pat manau duoti Mollers, kakaip rimciau atrodo
Mums gydytoja rekomendavo pradeti zuvu taukus naudoti tik nuo pirmojo jubiliejaus
QUOTE(Alisra @ 2008 09 10, 19:49)
Ech, net nezinau mergaites cia tiek skirtingos informacijos
Ir mums nuo 1 metuku rekomendavo.Geriam Mollers,be problemu
QUOTE(amam @ 2008 09 21, 12:15)
mums rekomendavo nuo 1 metu vietoj D vitamino. bet dar nelabai pavyksta isiulyti. o dickei tai kapsulem perkam.
Mums daktare sake gerti it vit.D ir zuvu taukus
Prisiminiau,kai kartą vaikam labai siūlau žuvų taukus ir aiškinau kokie jie skanūs,dičkė man sako:
-Išgerk Rūtele.
Aš kai geriu kapsulėm,tai nieko nenujausdama susipyliau šaukštą burnon... Ir klausia:
-Skanu?
Žinokit vos sugebėjau atsakyt,nes tiesiog sutraukė gerklę visą...
Siaubinga.
O geriam Mioler žuvų taukus.
-Išgerk Rūtele.
Aš kai geriu kapsulėm,tai nieko nenujausdama susipyliau šaukštą burnon... Ir klausia:
-Skanu?
Žinokit vos sugebėjau atsakyt,nes tiesiog sutraukė gerklę visą...
Siaubinga.
O geriam Mioler žuvų taukus.
mes tai nuo 6 men geriam zuvu taukus Moler citrinu skonio ir mano mazajai labai patinka