Mes irgi jau senokai zuvu taukus geriam+vit D+Osteocare(kalcis skystas).
Pirmus zuvu taukus pirkau Lysi berods, tai pati paragavus riaugejau dvi dienas tais zuvu taukais, o vaikas anei burnon daugiau patekdavo ant rubeliu ir sienu, nei burnyten
Poto pas pazystama paragavom Auksine Zuvele(beje Lietuvoje gaminta), ten zuvu taukai su oligosacharidais, palaikanciais zarnyno mikloflora, naturalus ir tt. o skonis,tai zinokit vietoj deserto galima vartoti, berods apelsinu skonio tai vaikas kai pamato, kad jau gersim tai issisiepia ligi ausu
Tik ju kaina, apie 46Lt kainuoja buteliukas, bet kai po sauksteli duodi, tai normaliai uztenka
Zinokit, tikrai patariu mamoms, kuriu mazyliai negeria paprastu
jei kam idomu, ant buteliuko radau nuoroda
www.gamtosnamai.lt
O mes tai geriam auksine zuvele,skanus jie mano vaikui.Bet zinau kitiems vaikams jie nepatinka.
QUOTE(Buzyte @ 2008 05 08, 17:58)
Mes irgi jau senokai zuvu taukus geriam+vit D+Osteocare(kalcis skystas).
Pirmus zuvu taukus pirkau Lysi berods, tai pati paragavus riaugejau dvi dienas tais zuvu taukais, o vaikas anei burnon daugiau patekdavo ant rubeliu ir sienu, nei burnyten
Poto pas pazystama paragavom Auksine Zuvele(beje Lietuvoje gaminta), ten zuvu taukai su oligosacharidais, palaikanciais zarnyno mikloflora, naturalus ir tt. o skonis,tai zinokit vietoj deserto galima vartoti, berods apelsinu skonio tai vaikas kai pamato, kad jau gersim tai issisiepia ligi ausu
Tik ju kaina, apie 46Lt kainuoja buteliukas, bet kai po sauksteli duodi, tai normaliai uztenka
www.gamtosnamai.lt
www.gamtosnamai.lt
O aš kaip tik šian nupirkau Lysi galvojau jie nieko, bet katik paragavau Bet bandysiu duoti maniškis labai strimėlę mėgstą kerta abu su tėtuku, tai mąstau gal nesibritkins baisiai o beje atsimenu aš, kai buvau mažiukė, nebūdavo senais laikais tų vit., D atskirai, tai mama mum ant batono gabalėlio lašindavo žuvų taukus ir mes ją suvalgydavome
Gaila, kad nepirkau tos auksinės žuvelės, nes kaina šiuo metu buvo nesvarbi Bus jaučiu taip, kaip su feroglobinu negėrė nė gurkšnelio, nes tokia šlykštynė, kad man paragavus supurtė, bet čia juk vaistai, tai manau teks į pagalba pasikviesti švirkštuką
QUOTE(wikonda @ 2008 05 16, 15:11)
O aš kaip tik šian nupirkau Lysi galvojau jie nieko, bet katik paragavau Bet bandysiu duoti maniškis labai strimėlę mėgstą kerta abu su tėtuku, tai mąstau gal nesibritkins baisiai o beje atsimenu aš, kai buvau mažiukė, nebūdavo senais laikais tų vit., D atskirai, tai mama mum ant batono gabalėlio lašindavo žuvų taukus ir mes ją suvalgydavome
Gaila, kad nepirkau tos auksinės žuvelės, nes kaina šiuo metu buvo nesvarbi Bus jaučiu taip, kaip su feroglobinu negėrė nė gurkšnelio, nes tokia šlykštynė, kad man paragavus supurtė, bet čia juk vaistai, tai manau teks į pagalba pasikviesti švirkštuką
patarimas is mano vaikystes vaikiukui duok gabaliuka juodos duonos uzkasti po tauku, ne taip britku buna
QUOTE(Buzyte @ 2008 05 16, 14:14)
patarimas is mano vaikystes vaikiukui duok gabaliuka juodos duonos uzkasti po tauku, ne taip britku buna
Mėgsta labai bulkyte gali vieną valgyti tai žiūrėsim bandysiu lašinti ant jos beje jų tik pusę arbatinio šaukštelio galima. Ką padarysi reik mum papildų, nes tokie nevalgiukai esam O dar dabar po ligoninės infekcinės
QUOTE(wikonda @ 2008 05 16, 15:17)
Mėgsta labai bulkyte gali vieną valgyti tai žiūrėsim bandysiu lašinti ant jos beje jų tik pusę arbatinio šaukštelio galima. Ką padarysi reik mum papildų, nes tokie nevalgiukai esam O dar dabar po ligoninės infekcinės
na stiprinkit organizma visais imanomais budais!Zinom ka tai reiskia Sekmes
QUOTE(Buzyte @ 2008 05 16, 14:20)
na stiprinkit organizma visais imanomais budais!Zinom ka tai reiskia Sekmes
Dėkui
QUOTE(wikonda @ 2008 05 16, 20:30)
Kuriuos
VisOlie50(36lt) mums israse del to,kad mazai svorio priauga.
Sveikutės dar kartelį, buvau rašius, kad nupirkau sunyčiui Lysi žuvų taukus ir jie man begalo bjaurūs pasirodė Bet sunytis juos geria su didžiausiu malonumu ir dar laukia Tad žinok tų vaikučių skonius
QUOTE(bimkutele @ 2008 05 16, 23:36)
VisOlie50(36lt) mums israse del to,kad mazai svorio priauga.
Kodėl išrašė žuvų taukus pagyvenusiems žmonėms , o ne vaikiškus? Vaikiški VisOlie Gold.
Aplamai - paskaičius įvairias nuomones apie žuvų taukus - duosiu savo vaikui ir draugė ką tik pagimdžiusi, duos žuvų taukų lašelius iš bional
Papildyta:
Beje, negirkite tų lietuviškų žuvies taukų vaikams. Kokie jie saldūs - bjauru. Mano dukrai, kuriai 6 metai tokią alerginę reakciją sukėlė. Žodžiu labai atsargiai dabar elgiuosi su visais vaistais, kurie pilni skonių gerintojų (apelsinų, braškių skonis...)