Labas mamytes, o ka zinote apie Rokainiuose esama darzeli? Aciu
Papildyta:
O kur čia tie Rokainiai?
ci a Vilniaus raj. Rokainiai. As cia dar tik atsikraustysiu gal net Rukainiai. Ne Ro nezįnau. Vyro reikia paklaust tiksliai
QUOTE(vdc @ 2011 10 24, 19:34)
Sveiki, kam įdomu - Vilniuje atsidarė dvi naujos nevalstybinės Valdorfo darželio grupės Čiurlionio gatvėje, centre, prie Vingio parko. Priima vaikus nuo 2,5 metų. Galite kreiptis valdorfodarzelisc@yahoo.com
super !Reikes pasidometi
QUOTE(nektarinas360 @ 2012 02 23, 21:31)
Gal zinote kokiu geru darzeliu Pilaiteje? Ieskojau www.vilniusvaikams.lt, vilnius.lt, bet nerandu atsiliepimu. Ka galite parekomenduoti?
Pilaitėj du darželiai yra: Gilužis ir Pilaitukas, bet papulti į juos šansai ne kokie
QUOTE(budvista @ 2012 02 24, 11:48)
Pilaitėj du darželiai yra: Gilužis ir Pilaitukas, bet papulti į juos šansai ne kokie
Yra skelbimas internete, kad balandį atsidarys privatus Vydūno g. Skambinau, kaina kaip visur, bet kadangi man auklė kainuoja brangiau, o dukrytei labai reikia draugų, aš užsirašiau. Jei kam įdomu www.abadele.lt dabar remontuojasi, bus Vydūno 19, vietoj buvusios "Pilantos" vaistinės
QUOTE(daugiavaikė4 @ 2012 03 09, 08:41)
Yra skelbimas internete, kad balandį atsidarys privatus Vydūno g. Skambinau, kaina kaip visur, bet kadangi man auklė kainuoja brangiau, o dukrytei labai reikia draugų, aš užsirašiau. Jei kam įdomu www.abadele.lt dabar remontuojasi, bus Vydūno 19, vietoj buvusios "Pilantos" vaistinės
Labai atidžiai stebėkit ir aiškinkitės jų veiklą, nes abadėlė buvo uždaryta dėl labai grubių pažeidimų (na nenoretumet kad jusu vaika migdytų rūsyje prie +16)
Sustabdyta abadėlės veikla
QUOTE(madumuazelka @ 2012 03 15, 10:21)
Kur galima perziureti privaciu darzeliu sarasa. Ar imanoma?
Daug ka cia galit rasti
Nuo keliu metu priimamas vaikas i darzeli-mokykla?
Vedeja priima prasyma tik nuo 2013 metu o mazei jau tada bus virs 3,5 metu, ar gali tokio tipo darzelis priimti vaika nuo 2,5 metuku?
Aciu.
Vedeja priima prasyma tik nuo 2013 metu o mazei jau tada bus virs 3,5 metu, ar gali tokio tipo darzelis priimti vaika nuo 2,5 metuku?
Aciu.