Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto lopšelių darželiu sąrašas

QUOTE(Monikad @ 2011 03 22, 12:51)
Renatulcikas, aciu tau uz atsakymus smile.gif  Taip pat buciau labai dekinga jeigu sulaukciau ir daugiau mamyciu komentaru  :)Pakartoju klausimus mirksiukas.gif
1. Vietovės, kurioje Jūsų manymu trūksta lopšelių-darželių pavadinimas.
2. Kiek Jūsų ikimokyklinio amžiaus vaikų nelanko darželio?
3. Kokios nelankymo priežastys
4. Ar pageidaujate ir kokio amžiaus vaikus leisti į nevalstybinę ikimokyklinę įstaigą?
5. Kiek lėšų galėtumėte skirti Jūsų ikimokyklinio amžiaus vaiko priežiūrai bei auklėjimui?
6. Ar sutiktumėte mokėti 1300 Lt į mėnesį už Jūsų ikimokyklinio amžiaus vaiko ugdymą?

1. Pasikartosiu - naujuose rajonuose. Nors ir pakeliui centrą, manau, irgi būtų paklausūs.
2. 1
3. Dar visai mažiukas lotuliukas.gif
4. Dukrytė sėkmingai lanko valstybinį darželį, o sūneliui iki darželio dar augti ir augti...
5. 500-700 Lt
6. Asmeniškai mūsų šeimai dviejų vaikų ikimokykliniam ugdymui skirti 2600 Lt būtų per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimante Mazute: 22 kovo 2011 - 17:19
Gal kas zinote neblogu darzeliu salia Bajoru kalvu, Visoriu, Santariskiu? Domina ir privatus...
Atsakyti
QUOTE(Monikad @ 2011 03 22, 12:51)
Taip pat buciau labai dekinga jeigu sulaukciau ir daugiau mamyciu komentaru  :)Pakartoju klausimus mirksiukas.gif
4. Ar pageidaujate ir kokio amžiaus vaikus leisti į nevalstybinę ikimokyklinę įstaigą?
5. Kiek lėšų galėtumėte skirti Jūsų ikimokyklinio amžiaus vaiko priežiūrai bei auklėjimui?
6. Ar sutiktumėte mokėti 1300 Lt į mėnesį už Jūsų ikimokyklinio amžiaus vaiko ugdymą?

1. Senamiestis ar kur kitur apie miesto centra.
2. Vienas.
3. Prisibijau valstybiniu darzeliu su didelemis grupemis blush2.gif, o ir pati siuo metu nedirbu.
4. 2,5m vaika noreciau leisti.
5. 500Lt.
6. Ne, visiskai neikandama suma, tuo labiau, kad vaikai greit bus du.
Atsakyti
QUOTE(Monikad @ 2011 03 02, 15:52)
Laba diena mergaites,

Esu sekmingai dirbanti verslininke bei mama.smile.gif Siuo metu galvoju apie vaiku darzelio steigima.Todel nusprendziau ivykdyti apklausa apie ikimokyklinio amziaus vaiku ugdymo istaigu poreiki.Manau kad siuo metu tai labai aktuali tema.Tikiuosi, kad man padesite. smile.gif Buciau labai dekinga ,jeigu atsakytumete i sekancius klausimus:

1. Lazdynai Karoliniskes ( bent privaciu)
2.0
3. Kol kas laukiuosi pirmo
4. Taip noretume, nuo 2 metu
5. 400-500
6. ne, tikrai lb daug...
Atsakyti
Sveikutes,mamytes! smile.gif bukit eros,labai prasau,parasykit,kokie valstybiniai darzeliai yra Antakalnyje,Sauletekyje ar Siaures miestelyje?gal yra,kur nors sarasa butent valstybiniu darzeliu?is anksto labai dekoju!
Atsakyti
QUOTE(Monikad @ 2011 03 02, 14:52)
Laba diena mergaites,

Esu sekmingai dirbanti verslininke bei mama.smile.gif Siuo metu galvoju apie vaiku darzelio steigima.Todel nusprendziau ivykdyti apklausa apie ikimokyklinio amziaus vaiku ugdymo istaigu poreiki.Manau kad siuo metu tai labai aktuali tema.Tikiuosi, kad man padesite. smile.gif Buciau labai dekinga ,jeigu atsakytumete i sekancius klausimus:

1. Pilaite
2. Vienas
3. Dar nera 2 metuku, buna su mama smile.gif
4. Galvoju, nuo beveik 1 m. 10 men.
5. Iki 1200 Lt/men.
6. Ieskociau pigiau, nebent tai butu laaaabai gera istaiga ir mano rajone smile.gif
Atsakyti
Kokie privatus darzeliai yra Pilaites ir Karoliniskiu, Lazdynu mikrorajonuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katren @ 2011 04 06, 15:48)
Kokie privatus darzeliai yra Pilaites ir Karoliniskiu, Lazdynu mikrorajonuose? g.gif

Gal ne i klausima atsakysiu, bet Karoliniskese ir Lazdynuose yra tikrai vietu valstybiniuose darzeliuose 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikad @ 2011 03 02, 14:52)
Laba diena mergaites,

1. Fabijoniskes, Perkunkiemis
2. Lankom. Mano 2,3 metu dukryte lanko privatu darzeli (bet jei atsiras vieta valstybiniame, turbut lankysim:);
3. ---------------------------
Nelankymas buna tik uzsitesusios ligos blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif
4. taip pageidauju, 2.3 m.;
5. iki 800 lt;
6. Ne

P.S. dabartiniu darzeliu esu labai patenkinta, fainos auklytes ir maistelis geras, tik per kisene kerta blush2.gif ax.gif doh.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaide: 06 balandžio 2011 - 20:30
Mergytes,gal kas zino ar yra kur nors lopseliuose siuo metu vietos? Reikia mazyli iki vasaros pavedzioti,o siandien pora apvaziavau ir nenori mus priimti. Aisku gyvenam mes Gineitiskiuose,gal del to. doh.gif
Bet as pasirengusi vezioti,tai man butu gerai visi lopsiukai nuo BIGo iki Centro.
Gal kas pagelbetu?
Arba bent kam skambinti siuo klausymu,nes per kiek viena darziuka klaidzioti neturiu laiko verysad.gif
Atsakyti
Kazin ar nera internetinio tinklapio, kuriame butu surasyti visi privatus Vilniaus darzeliai-lopseliai?
Jei ne, tai gal kas zinote privacius darzelius-lopselius Filaretu-Olandu gatves rajone? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2011 05 07, 13:17)
Kazin ar nera internetinio tinklapio, kuriame butu surasyti visi privatus Vilniaus darzeliai-lopseliai?
Jei ne, tai gal kas zinote privacius darzelius-lopselius Filaretu-Olandu gatves rajone?  blush2.gif

http://www.aikos.smm...nstitucijos.htm
http://www.aikos.smm...nstitucijos.htm

Tik žiūrėkite atidžiau, nes ten daugumoje įmonių registracijos adresai surašyti. Darželiai įsikūrę kitur 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nezinau net kur klausti. Vakar buvau darzelyje, kuris mums priklauso pagal gyvenama vieta, nors uzsirasem jau senai, bet pasake, kad vietu nera ir nebus. Tai ka daryt? Daug darzeliu apziurejau, bet............ Gyvenam Seskinej.
Atsakyti