QUOTE(loncelotas @ 2007 05 29, 21:42)
Įžvelgiu prieštaravimą pačiai sau. Iš pradžių rašai kad oi kaip sunku paruošt mišinuką, o paskui postringauji, kad tik maitinačios neišsimiega, o tu pati turėjai daugiau laisvės....
O į temos klausimą kodėl negalėjai maitinti taip ir neatsakei
As parasiau, kad darbelio yra, bet gali pasikeisti su vyru, kuris mielai tau padeda.
Nemaitinau, nes niekas aiskios priezasties nenurode, tiesiog nebuvo pieno, maige visas personalas, bet nieko. Nebuvau pasiruosusi tam, tai is ligonines su vaiku i parduotuve: buteliuku, misinuku ir pan.
Papildyta:
Papildyta:
jei jau nusprendet tureti kudiki,tai turejot suprasti,kad nebus taip kaip anksciau.kai kas gyvenime keisis, reiks kazko kartais atsisakyti del vaikucio. O kad galetum bet kada iseiti, tureti tiek pat daug laisves, tai nepyk brangioji, man cia savanaudiskumas. Nemanau,kad sunku kelis men pakenteti ir be to
O jei sunku-nereikejo gimdyt vaiku
[/quote]
Pirmas, kai nusprendi tureti kudiki, taip pat supranti, kad gyvenimas nesustoja. Auginau savo vaikuti iki 3m, buvau kartu, nevedziau i jokius lopselius ir aukliu nesamdziau, savanaudiskumo cia jokio nera, tiesiog nepavargusi ir neissekus mama, visada linksmas tetis - gera seimos atmosfera, vaikui tikrai pliusas.
Antra cia yra diskusija, kurioje bendraujame, ir as issakiau savo nuomone, bet nepasakiau, kad jei esi kitokio poziurio tai negimdyk vaiku
, as pagimdziau vaika, nes mes labai jo laukeme ir norejome, dziaugemes - ir tikrai nevaiksciojau budama nescia galvodama apie kazkokias kancias
Papildyta:
tu tikriausii vaikeli augini su savo mama.na kazkaip kvepia gilia senove.
gal gali paaiskinti :kodel mes-moterys turim kenteti?
tau nori pasakyti kartais sunku nebuna?
as tai einu uz tokias moteris kurios gyvena,o ne egzistuoja.
[/quote]
kentek ir papulsi i dangu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 29, 22:46)
Nu kad ne su mama
As ir nesakau,kad reikia atsisakyti visko, o tik kai ko ir ne toki jau ilga laika. Beto,nesuprantu,kodel turi buti kancia savo mazajam skirti demesi,kad ir atsisakius savo laisvo laiko
Juk nemaitinsi 10 metu savo vaiko,o koki pusmeti. As netik maitinu savo pienu,bet ir nusitraukineju,tai dvigubas darbas,bet man negaila savo laiko ir laisves,nes zinau,kam jis skirtas, ir visai nevaziuoja stogas
Nu sakyciau, tu net super tolerantiskai pasiulei man negimdyti, jei mano supratimas apie seima ir vaiko auginima kitoks
Papildyta:
QUOTE(june1 @ 2007 05 29, 22:38)
Nu bet ir piktos,jus,mamytes
siaubas kazkoks.Jei kuri nors paraso savo nuomone ir patirti,kuri kuriai nors nepatinka,ir prasideda...
Jo net nebandyk geriau pasakyti savo nuomones, nes sugriaus
, geriausia tai turi sakyti: gimdau tik naturaliai, neskiepiju, maitinu pati (net ir viesoje vietoje) ilgai, neturiu jokiu blogu savybiu, nestumo nenutrauksiu niekada ir t.t. Kitaip jei sakysi bus liudna
Toks jausmas, kad visos sventos