Nemoku papasakot, kaip norėjau maitinti savo kūdikį savo pienu! Pagimdžiau, jau gimdykloj daviau kūdikėliui krūtį, bet išsigandus akušerės klausiau - gal ten nieko nėra, gal vaikutis neturi ką žįsti?
, ačiū dievui, "ten" viskas buvo tvarkoj ir priešpienis bėgo, apsidžiaugiau be proto , laiminga maitinau savo kūdikėlį 1,5 val., aišku didžiąją dalį jis tik džiaugėsi mama, bet nesvarbu... kitą dieną iš manęs vaikelį paėmė, nes prasidėjo didžiulė gelta, man liepė nusitraukinėti pieną - čia buvo baisiausia ką man teko patirti - nutraukti nieko nėjo, visos akušerės bandė, sumaigė krūtis iki mėlynių, krūtys sutino, pamėlynavo, o nutraukti nieko nėjo, pienas gaminosi kosminiu greičiu nors dvi paras negėriau nei lašpo tik skalavau burną, pagaliau sulašinus vaistų nusitraukiau pieną, prašviesėjo akyse, tada atidavė kūdikį, deja, jis krūties jau nepripažino. Prasikankinau tris paras ir trečioj paroj vaikelis vėl pradėjo imti krūtį, pienas tekėjo upeliais vos prisilietus. Ligoninėj dėl geltos prabuvom ilgai, gryžom namo tik 9 parą, maitinau dar savaitę be problemų - pienas bėgo, vaikas valgė, nors jau spėjau prasirgti mastitu. Po to vaikelis pradėjo darytis neramus, verkė, ištisai gulėjo prie krūties, man vėl mastitas, tik išgyju - ir vėl, vaikelis pradėjo nebeaugti, daug atpylinėti, pienas pradėjo mažėti, gulėjau su 40 temperatūra nejudėdama, taip 5 kartus prasirgau mastitu, sugėriau stipriausius antibiotikus, pieno žiauriai sumažėjo, maniau praeis mastitai, atsigausiu, deja. Vaikelį ištyrė klinikose ir nustatė - jis nemoka žysti, dėl to man ištisi mastitai, dėl to jam nebeaugo svoris ir iš vis jis tik palaikė gyvybę su pienu, kuris labai lengvai bėgdavo ir jo nereikėdavo traukti. Kadangi reikėjo , kad vaikas atsigautų, davėm mišinėlių, bandžiau nutraukinėti pieną ir girdyti buteliuku, kad matyčiau kiek suvalgo, deja nutraukinėjant pienas žvėriškais tempais mažėjo ir iš vis nutraukti neina, užsispazmuoja krūtis ir nenutrauksi, nors jauti, kad pieno dar būtų, bet nutraukti jau neina. Taip likau su keliais lašais pieno, bet dar stengiuosi nutraukinėti, kadangi kūdikis po buteliuko krūties iš vis nebeima ir sugirdau pieną, po to mišinuką.
Išverkiau upes ašarų - taip norėjau maitinti kūdikį, taip džiaugiaus kai turėjau pieno, o pasirodo, kūdikis padarė taip, kad jo neturėčiau, pasirodo jis jo netraukė, automatiškai mažėjo pieno gamyba, dar prisidėjo mastitai ir aišku nervai, nežinau ką atiduočiau, kad vėl atsirastų pieno - bet tai praktiškai neįmanoma, kūdikis vis dar nemoka žįsti ir maitinu tik iš buteliuko su didele pagalba, kad tik jis suvalgytų... jaučiuosi tokia kalta prieš jį, kad nesugebėjau išsaugoti pieno, kad nesupratau, jog jis tik žaidžia su mano krūtim, nors jis visada traukdavo, ir dabar traukia, deja, su tokiu traukimu net iš buteliuko nebėga
esu siaubingai nusiminus, deja, dar turiu neišgydytą mastitą ir nežinau ką daryti - ar traukti tuos pieno lašus, kol jie pasibaigs, ar nutraukti MP gamybą ir užbaigti su amžinais mastitais
kaip žiauriai pavydžiu toms, kurios gali maitinti kūdikius, suprantu, kad daugelis vaikų užauga su mišinukais, bet man tai yra tragedija ir aš taip save dėl to graužiu...