Ragnez
ačiū, dabar jau dėlioju viską į savo smegenėlių failus
Matyt padariau klaidą ir kuo toliau, tuo labiau lyg ją ir suprantu...kaip aš supratau, kad nėra pieno? dėl dviejų priežasčių, kurios man tada atrodė labaoi svarios:
- vaikas neramus, blaškosi, rėkia, kaukia (nors pirmą mėnesį priaugom 1300, kitą 800, abu maitinau tik MP, tačiau antrą mėnesį mane pediatras ėmė gasdinti, kad toks skirtumas 1300-800 = 500 yra nenormalus ir tai reiškia pieno mažėjimą, po tų žodžių parėjau kaip pritrenkta ir nuo tada abejonės ir blogos mintys apie MP mažėjimą manęs nepaliko.
-atitinkamai bandžiau tikrint, kiek turiu, bandžiau nusitraukinėt, tai svyruodavo visaip- nuo 50 iki 100-12 ml iš abiejų.... taigi pana išgerdavo maximum tik 12o ml, o SM skaičiau kitų bendraamžių pasiekimus- mėnesiuko ar dviejų išgerdavo jau net 150 ...tačiau galiu pasakyt, kad dabar- metukų- mes mišinio maximum išvalgom 140
tai va- dabar sakykit- tikriausiai padariau klaidą, ar ne?
dabar tai jau nebesvarbu, bet nenoriu kartoti jų kitą kartą
p.s pradėjusi duoti mišinį atitinkamai maniau, kad vaikas taps ramesnis, ilgiau naktį miegos, priaugs daugiau svorio- nieko panašaus- svoris panašiai 700-800 gr, naktį keldavomės po 8-10 kartų, ramybės nebuvo, taigi visos mano teorijos, kad vaikas neramus, nemiegantis, nes alkanas, nėra MP- subliūška
vaje, cikadele, gi viskas tavo leliai buvo gerai. kaip gaila, kad toks kvailas pediatras pasitaikė.
galėtum dabar džiaudtis žindymu, jei ne jo išvedžiojimai. na bet sekantį kart žinosi ir viskas bus