Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(butvydiene @ 2007 05 25, 15:27)
o ar misinukas ar mamos pienas cia nera jokio skirtumo.
moterys tik ligu daugiau isivaro bemaitindamos.
vienu zodziu rupinkimes ne tik vaiko sveikata ,bet ir savo sveikata ir groziu. tongue.gif

o tu neįsivarei jokių ligų? Juk visą mėnesį o paskui 2*po dvi savaites maitinai? g.gif

o MP nuo mišinuko dar ir kaip skiriasi. Žinai kaip sako - karvės pienas veršiukui, mamos - vaikiukui. O mišinukai tai tik mažesnė blogybė

Žinoma, tai tik tavo apsiprendimas kuo maitinsi kūdikėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2007 05 25, 17:51)
o tu neįsivarei jokių ligų? Juk visą mėnesį o paskui 2*po dvi savaites maitinai? g.gif

o MP nuo mišinuko dar ir kaip skiriasi. Žinai kaip sako - karvės pienas veršiukui, mamos - vaikiukui. O mišinukai tai tik mažesnė blogybė

Žinoma, tai tik tavo apsiprendimas kuo maitinsi kūdikėlį  mirksiukas.gif

taigi bukime visos pieningomis karvemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 05 25, 22:48)
taigi bukime visos pieningomis karvemis thumbup.gif

Jei tau maitinimas krūtimi asocijuojasi su karvėmis, tai tau nei maitinti nereikėjo, kad ligų įsivarytum g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(little bear @ 2007 05 25, 19:02)
Jei tau maitinimas krūtimi asocijuojasi su karvėmis, tai tau nei maitinti nereikėjo, kad ligų įsivarytum g.gif  g.gif

o cia jau mazule ne tavo reikalas.
ir ner cia ko sakotis iskart jeigu kiti nedaro taip kaip tu kad darai.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif
As savo dukrytes nemaitinau visai,norejau labai,bet taip viskas isejo,kad ji visai neeme kruties prikista rekdavo muistydavosi,niekas nesuprato del ko taip...Tiesa ir pieno nebuvo per daugiausia,bet buvo,jai ji butu traukus manau butu prisigamine...
O kaip mane gasdino seseles ligonineje,kad vaikas sirgs,kad isgers tonas misinio ir pan. ...Buvau labai issigandus pirmas vaikelis,ka tik po gimdymo,o cia taip snekejo...
Praejus siam laikotarpiui galiu pasakyti,kad nieko baisaus tikrai nebuvo,nei ji sirgo daugiau nei kiti vaikai,nei ka...Aisku misinio tai nemazai reikdavo pirkti ir kiek islaidu buvo,tai baisu...
Aisku truko siek tiek to jausmo,norejau labai patirti,grazu man maitinancios mamos,tik ne per ilgai..
O del to pakeiciamumo,tai jau moksliskai nustatyta,kad svarbiausia yra tas intymus bendravimas,o ne pieno sudetis,misiniu dabar yra toks pasirinkimas ir tokios kokybes,kad jai del to nepakeiciamumo tai as nepritariu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 05 25, 19:59)
kartais jo isvis nebuna.paskui pradeda nervintis  prisiskaiciusi kad butinai reik maitinti kitaip vaikas bus ligotas ir dar daug visokiu begu vaikeliui bus.ir tada dar kitokiu ligu atsiranda pacioms mamytems-psihologiniu ir fiziniu. verysad.gif
gi buna visokiu nuomoniu apie maitinima.vienos mirsta kiek nori maitint,o kitos isvis nenori,o dar kitos negali.nereik nuteikti kad jei nemaitinsi tai cia labai blogas ir gedingas dalykas.
daug zmoniu-daug nuomoniu

Nemanau,kad viska darant teisingai nuo pirmu dienu gali pieno nebut.O vat nervintis mamytems negalima, cia reikia save jau nuteikt optimistiskai. nei per nestuma nervuotis negalima, nei po gimdymo nono.gif
Gal ir nera tai labai gedinga,bet juk taip gamta sukure, kad mama turi maitinti savo pienu. Kam is vaiko tai atimti? Aisku,jei mama nenori,tai ir to pieno nebus, o kai nera,tai mama galbut nervinasi,kad nera,ir nuo tu nervu nekiek negeriau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(jovitah @ 2007 05 26, 23:30)
Sveikos, 4u.gif
As savo dukrytes nemaitinau visai,norejau labai,bet taip viskas isejo,kad ji visai neeme kruties prikista rekdavo muistydavosi,niekas nesuprato del ko taip...Tiesa ir pieno nebuvo per daugiausia,bet buvo,jai ji butu traukus manau butu prisigamine...
O kaip mane gasdino seseles ligonineje,kad vaikas sirgs,kad isgers tonas misinio ir pan. ...Buvau labai issigandus pirmas vaikelis,ka tik po gimdymo,o cia taip  snekejo...
Praejus siam laikotarpiui galiu pasakyti,kad nieko baisaus tikrai nebuvo,nei ji sirgo daugiau nei kiti vaikai,nei ka...Aisku misinio tai nemazai reikdavo pirkti ir kiek islaidu buvo,tai baisu...
Aisku truko siek tiek to jausmo,norejau labai patirti,grazu man maitinancios mamos,tik ne per ilgai..
O del to pakeiciamumo,tai jau moksliskai nustatyta,kad svarbiausia yra tas intymus bendravimas,o ne pieno sudetis,misiniu dabar yra toks pasirinkimas ir tokios kokybes,kad jai del to nepakeiciamumo tai as nepritariu... mirksiukas.gif

Ne vienas vaikas uzaugo tik ant misinuku,bet nemanau,kad imanoma sukurt toki pati kaip mamos pienukas schmoll.gif

O tos seseles tai tikros karves buvo,kad prigasdino bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 28 gegužės 2007 - 09:37
Sveikos mamytes,

Su maitinimu gaunasi uzburtas ratas. Reikia nesinervuoti, optimistiskai nusiteikti, kad to pieno atsirastu, o kaip nesinervuoti jei vaikelis klykia, nes traukia, traukia, bet pieno mazai. Man jau ligoninej iki krauju spenelius nugrauze, o kaip zinote skausmas, stresas tikrai pieno negamina schmoll.gif . Nupirko vyras atspenius, per kuriuos lelius traukdavo, pavargdavo ir uzmigdavo nepavalges, atejusi gydytoja "patare" nusipirkti placiai isreklamuota avent pientauki kuris visiskai nieko neistaukdavo. Kiek pati nusitraukdavau, tiek duodavau is buteliuko , o pagrinde beliko misinukas. verysad.gif Jauciuosi labai kalta...
Atsakyti
Man po gimdymo buvo rimtu komplikaciju, tad buvau atskirta nuo savo dukrytes ir patalpinta i intensyvios terapijos skyriu. Aisku paciai maitinti nebuvo sansu, seseles misinukus dave. Bet taip pat man atnese pientrauki ir liepe nusitraukinet kas kelias valandas. Ir tik ligonines personalo deka (cia UK) issaugojau pienuka. Mano nusitraukta piena sugirdydavo dukrytei ir misinukais primaitindavo. Bijojau, kad po buteliuko maze kruties nebepripazins, bet taip nebuvo. Man net ja kelis kartus kartus buvo atveze i palata, kad as ja matyciau, jausciau, apkabinciau. Taip matant kudiki pienukas ir gaminasi. Paskui jau vien apie ja pagalvojus jausdavau, kaip pienas suplusdavo. Siule net kudikio nuotrauka padaryti, kad visada matyciau, nes tai irgi padeda pieno gaminimuisi. O kai jau pati pasveikau, maze pradejo normaliai MP valgyt ir iki siol valgo (jau beveik 3men). Taigi mano patirtis sako, kad reikia labai daug teigiamu minciu, meiles ir kantrybes. To visoms jums ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2007 05 28, 13:24)
Sveikos mamytes,

Su maitinimu gaunasi uzburtas ratas. Reikia nesinervuoti, optimistiskai nusiteikti, kad to pieno atsirastu, o kaip nesinervuoti jei vaikelis klykia, nes traukia, traukia, bet pieno mazai. Man jau ligoninej iki krauju spenelius nugrauze, o kaip zinote skausmas, stresas tikrai pieno negamina schmoll.gif . Nupirko vyras atspenius, per kuriuos lelius traukdavo, pavargdavo ir uzmigdavo nepavalges,  atejusi gydytoja "patare" nusipirkti placiai isreklamuota avent pientauki kuris visiskai nieko neistaukdavo. Kiek pati nusitraukdavau, tiek duodavau is buteliuko , o pagrinde beliko misinukas. verysad.gif Jauciuosi labai kalta...

na siaip jau ligoninej gyd. turejo parodyti,kaip teisingai zindyti... g.gif Pas mane vos ne kasdien gyd. ateidavo, bet kas is to,kad mazes burnyte buvo triskart mazesne uz mano speneli, o jis dar itrauktas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(auksineblondine @ 2007 05 28, 14:47)
Man po gimdymo buvo rimtu komplikaciju, tad buvau atskirta nuo savo dukrytes ir patalpinta i intensyvios terapijos skyriu. Aisku paciai maitinti nebuvo sansu, seseles misinukus dave. Bet taip pat man atnese pientrauki ir liepe nusitraukinet kas kelias valandas. Ir tik ligonines personalo deka (cia UK) issaugojau pienuka. Mano nusitraukta piena sugirdydavo dukrytei ir misinukais primaitindavo. Bijojau, kad po buteliuko maze kruties nebepripazins, bet taip nebuvo. Man net ja kelis kartus kartus buvo atveze i palata, kad as ja matyciau, jausciau, apkabinciau. Taip matant kudiki pienukas ir gaminasi. Paskui jau vien apie ja pagalvojus jausdavau, kaip pienas suplusdavo. Siule net kudikio nuotrauka padaryti, kad visada matyciau, nes tai irgi padeda pieno gaminimuisi. O kai jau pati pasveikau, maze pradejo normaliai MP valgyt ir iki siol valgo (jau beveik 3men). Taigi mano patirtis sako, kad reikia labai daug teigiamu minciu, meiles ir kantrybes. To visoms jums ir linkiu  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes, mums jua trys savaites apieno jau neliko, noriu paklausti koks geras yra misinukas tokiam amziui, nes prasidejo problemossu viduriukias, keteja ir dujo kaupiasi. patarkit ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(son @ 2007 05 28, 18:51)
sveikutes, mums jua trys savaites apieno jau neliko, noriu paklausti koks geras yra misinukas tokiam amziui, nes prasidejo problemossu viduriukias, keteja ir dujo kaupiasi. patarkit ka daryt?

Manyciau Aptamil geriausias,as pati iki puses metu siuo maitinau,tai man super buvo thumbup.gif Jis su prebiotikais minkstina viduriukus biggrin.gif O kad pilvuko nepustu tai mes Sab simplex naudojom,mums jis geresnis nei tas isreklamuotas Espumisan...
Aisku maitinancios mamytes gal dar duos kokiu patarimu,kaip kuo ilgiau maitinti rolleyes.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 28, 10:34)
O tos seseles tai tikros karves buvo,kad prigasdino  bash.gif

Tai dar netaip snekejo bigsmile.gif Aisku buo ir geru ,kurios tikrai padejo,tik viena cia tokia buvo...Kadangi as ligonineje buvau viena,na as vaikeli auginu viena,tai ir prasidejo,ko cia vaikas neima kruties,tu gal jo nenori ir pan. ...Tikrai soka patyriau ,esu ramaus budo,tai viska laikiau savi,bet labai negera buvo,kai taip sako verysad.gif Kaip as galiu nenoret savo mergytes,kaip galiu as jos nemylet,nesvarbu ,kad viena auginu,kad ir kaip bebutu as visada ja mylesiu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(son @ 2007 05 28, 15:51)

Ieškok stiprios hidrolizacijos pieno mišinių (mišinių su susmulkintu baltymu),pvz. HiPP HA1.
Atsakyti