QUOTE(butvydiene @ 2007 05 25, 19:59)
kartais jo isvis nebuna.paskui pradeda nervintis prisiskaiciusi kad butinai reik maitinti kitaip vaikas bus ligotas ir dar daug visokiu begu vaikeliui bus.ir tada dar kitokiu ligu atsiranda pacioms mamytems-psihologiniu ir fiziniu.
gi buna visokiu nuomoniu apie maitinima.vienos mirsta kiek nori maitint,o kitos isvis nenori,o dar kitos negali.nereik nuteikti kad jei nemaitinsi tai cia labai blogas ir gedingas dalykas.
daug zmoniu-daug nuomoniu
Nemanau,kad viska darant teisingai nuo pirmu dienu gali pieno nebut.O vat nervintis mamytems negalima, cia reikia save jau nuteikt optimistiskai. nei per nestuma nervuotis negalima, nei po gimdymo
Gal ir nera tai labai gedinga,bet juk taip gamta sukure, kad mama turi maitinti savo pienu. Kam is vaiko tai atimti? Aisku,jei mama nenori,tai ir to pieno nebus, o kai nera,tai mama galbut nervinasi,kad nera,ir nuo tu nervu nekiek negeriau
Papildyta:
QUOTE(jovitah @ 2007 05 26, 23:30)
Sveikos,
As savo dukrytes nemaitinau visai,norejau labai,bet taip viskas isejo,kad ji visai neeme kruties prikista rekdavo muistydavosi,niekas nesuprato del ko taip...Tiesa ir pieno nebuvo per daugiausia,bet buvo,jai ji butu traukus manau butu prisigamine...
O kaip mane gasdino seseles ligonineje,kad vaikas sirgs,kad isgers tonas misinio ir pan. ...Buvau labai issigandus pirmas vaikelis,ka tik po gimdymo,o cia taip snekejo...
Praejus siam laikotarpiui galiu pasakyti,kad nieko baisaus tikrai nebuvo,nei ji sirgo daugiau nei kiti vaikai,nei ka...Aisku misinio tai nemazai reikdavo pirkti ir kiek islaidu buvo,tai baisu...
Aisku truko siek tiek to jausmo,norejau labai patirti,grazu man maitinancios mamos,tik ne per ilgai..
O del to pakeiciamumo,tai jau moksliskai nustatyta,kad svarbiausia yra tas intymus bendravimas,o ne pieno sudetis,misiniu dabar yra toks pasirinkimas ir tokios kokybes,kad jai del to nepakeiciamumo tai as nepritariu...
Ne vienas vaikas uzaugo tik ant misinuku,bet nemanau,kad imanoma sukurt toki pati kaip mamos pienukas
O tos seseles tai tikros karves buvo,kad prigasdino