QUOTE(ragnez @ 2007 06 19, 16:59)
atidzhiai skaichiau shi skyreli. ir man atrodo, kad svarbiausia, dazhniausiai pasitaikanti ne(be)maitinimo krutimi priezhastis - paramos, palaikymo trukumas, o antroji - informacijos trukumas. ne paaishkinimu alia "motinos pienas - geriausias", o praktiniu zhiniu, suvokimo, kas yra normalu, o del ko jau reikia susirupinti...
ačiū ragnez už protingas mintis...pažiūrėjau profilį- trys vaikiukai- patirtis kalba
ir man taip reikėjo paramos...o tai uošvienė šaukia-maitink pati, sėdėk prikritus prie vaiko, mama šaukia- duok mišinio, vaikas badauja, baba šaukia- išvis vaiką badu marini, vos ne kiaušinį kiša 2 mėn vaikui....vyras mato, kaip aš kankinuosi su tom žaizdotom krūtim, o pūliai bėga jau, nebe pienas....aš pati bijau mišinio, nes turim riziką alergijai, pieno mažėja.....
visgi tikrai, patirtis daro savo -su antru vaiku daug ką daryčiau kitaip, neskubėčiau mišinio duoti...bet pasakykit man, kodėl man nepasitvirtino faktas- kuo dažniau dėsi prie krūties, tuo daugiau gaminsi pieno...dėdavau dažnai, kas valandą, kad pasiurbtų, bet nesigamino
nedaugėjo...mama atėjusi barė, kad man pieno trūksta, nes nedarau didelių intervalų ir nespėja pasigamint...
va taip va- manau, reikia ne tik palaikyumo, bet ir žmogau, kuris PROFESIONALIAI galėtų patarti, o ne viena boba sako vienaip, kita kitaip, trečia išvis kitaip...
dabar pradedu galvoti, kad gal ir buvo to pieno pas mane, bet pradėjus duoti mišinio ir sumažėjo, baigėsi, nes pradėjus mišinį duot ir mmm atėjo greitai...o literatūroje skaičiau, kad tai rodo pieno mažėjimą
kas galit pakomentuoti