QUOTE(ingalp @ 2007 06 19, 15:32)
šaunuolė mamytė, kad nepasidavei
o kurioj čia ligoninėj tokį grafiką jums įvedę buvo?
beje, mūsų leliukai tą pačią dieną gimę
Mes gimem KMUK, ir buvo toks pats grafikas, bet maze miegodavo visa laika, ar valgyt, ar ne... Turbut butu visai nesikelus. O maximum be maisto galima laikyt 4val, neisnesiotukams manau trumpiau, todel maitinau kas 3val, is kuriu vien pats maitinimas uztrukdavo 1.5-2val
Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2007 06 19, 15:57)
kaip pavydziu toms mamytems kurioms netruksta pieno. Man praejus beveik savaitei po gimdymo krutine kelias dienas atrode sprogs nuo pieno dziaugiausi, galvojau galesiu pati maitinti, bet dabar mano maziukui dvi savaites o tos minutes kai jau reikes maitinti bijau ir visiskai nelaukiu nes vienoj krutinej pieno visai nerasta, o kita vos gamina
. Geriu visokiausias arbateles, piena, bet nepadeda, o kai paskambinau gyd. kad pasakytu kokiu misineliu galeciau damaitinti pasake kad atsiras pieno tu tik arbatu pagerk. O ka man daryti jei vaikas neprivalgo, traukia o nieks nebega pradeda verkti o as nieko negaliu padet.
Gal galit patart kokius misinukus jums gyd siule, nes is savo gyd pagalbos nesulaukiu .
Na gydytojas nemanau, kad gali parekomenduot konkretu misinuka, nes kiekvienam vaikuciui skirtingas tinka ir patinka. Bandyk pirkti vienoki, jei netiks, pirk kita, kol atrasit, kuris jums geras.
Mums parekomendavo su sojos pienu
Zinau, kad karves pieno baltymas gali alergizuot, bet yra juk ir su adaptuotu baltymu, kurie alergijos nesukelia. Beto, kazkur skaiciau, kad ir ta soja nera gerai, tik kuom negerai, dabar nepamenu
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 19, 16:08)
cia jau pagal kisene manau, jei ner bedu su pilvuku.
patarimas det daznai prie kruties man keistas (kolkas dar nepatare cia tau konkreciai) nes gi jei be grafiko - ir taip dedamas vaikas istisai beveik, bet jei nesigamina pieno, tai nepadarysi nieko.
man siule similaka - nr1, kur zalioj dezutej. bet kadangi pilvuko problemu buvo, pasirinkau hipp ha1
Papildyta:
na va, nespejau parasyt, o jau atsake.
mamyte neklausia patarimu del krutu, o del misinuko...o vistiek tiek norima padet, kad sakes
Bet ar ne keista, kodel neklausia patarimo del MP, zindymo, krutu, o iskart apie misinuka... Kantrybes gi reikia, misinukas ne pirmoji iseitis
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2007 06 19, 16:59)
mamos, kurios pasitiki savimi, paprastai ish tiesu zhino, kas ju vaikui geriausia. bet kiekvienai buna tokiu pasimetimo akimirku - kai nebetiki savimi, kai viskas neaishku, viskas atrodo blogai ir baisu. nezhinai i ka kreiptis, o dazhnai NET NEZHINAI, KO KLAUSTI. kai kurie dalykai tiesiog neateina i galva.
o jei dar tai pirmasis vaikelis, jei augini viena, neturi su kuo pasitarti...
todel "tiesus atsakymas i tiesu klausima" nebutinai takart yra tai, ko reikia. o dazhniausiai reikia tiesiog palaikymo, nuraminimo - kad ir kiti vaikuchiai buna neramus, kad krutys buna minkshtos, kad pienas ish krutu nebega, kad ir kaip stengiesi nusitraukti ir tt.
atidzhiai skaichiau shi skyreli. ir man atrodo, kad svarbiausia, dazhniausiai pasitaikanti ne(be)maitinimo krutimi priezhastis - paramos, palaikymo trukumas, o antroji - informacijos trukumas. ne paaishkinimu alia "motinos pienas - geriausias", o praktiniu zhiniu, suvokimo, kas yra normalu, o del ko jau reikia susirupinti...
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 06 19, 18:59)
na mano močiutė vaikus maitino: 1- iki 3 metų, kitus 2 beveik iki 2 metų, nors ir grafiko laikėsi, ir traukdavo likutį ir anksti košes įvedė
gal del to,kad likuti traukdavo? Juk tada pienuko dar daugiau gaminasi