QUOTE(tiesiog aš @ 2007 06 18, 15:54)
Žinai, gerbiama ponia, kuri niekad nepamiršta pasidažyt, bet tingi vaikui buteliuką palaikyt, pati mažiau sapaliok. Ir neįžeidinėk čia visų iš eilės, kurie tau nepritaria. Ir ne tik čia, o ir kitose temose apie žindymą - tu visur įžeidinėji žindančias mamas ir neigi žindymo svarbą.
Papildyta:
Man nereikia, kad tuščiadvasė motina duotų man kažkokias teises rašyt.
Papildyta:
Taip, tu esi isterikė.
Judvi čia kartu su butvydiene esat nepakančios kitoms moterims - žindančioms. Ir siūlydama kitoms būti pakantesnėms tokioms kaip tu ir butvydienė, atrodai juokingai. Judvi čia geriausiai įkūnijat nepakantumo sąvoką.
Papildyta:
Man nereikia, kad tuščiadvasė motina duotų man kažkokias teises rašyt.
Papildyta:
Taip, tu esi isterikė.
Judvi čia kartu su butvydiene esat nepakančios kitoms moterims - žindančioms. Ir siūlydama kitoms būti pakantesnėms tokioms kaip tu ir butvydienė, atrodai juokingai. Judvi čia geriausiai įkūnijat nepakantumo sąvoką.
su tavim neverta diskutuot.
esi ............................................. cia negalima tokiu zodziu rasyt.
Papildyta:
QUOTE(amri13 @ 2007 06 18, 17:47)
cia yra tavo gyvenimiska patirtis. as kalbu apie tokias mamas, kaip as - turincias viena vaikuti, kurios vietoj to, kad palaikytu ji ant ranku valganti, priglaustu, paramsto buteliuka, ir tuo metu mala kompu, arba nagus lakuoja. na, atleiskit, bet to as nepateisinu bjauru!
na as irgi nepritariu tada.
bet kai yra keli vaikai na tokiu situaciju buna kai reikia buteliuka paramstyt.
didieji demesio reikalauja ir kazkaip reikia suktis.
Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 06 18, 17:53)
o mano mama sakė, kad jos laikais kaip tik agitavo maitint MP. tik kadangi tai liepdavo daryt pagal grafiką, nusitraukt likutį ir dar anksti įvest košes, pienukas daug kam greitai baigdavosi. todėl ir nemaitindavo mamos ilgai. nors mano močiutė savo pirmagimį maitino iki 3, o kitus 2 vaikus iki 2 m. mama mane maitino iki 9 mėn, nes tada gydytojai jau liepė nutraukt, atseit, tiek ilgai nereikia
jo apie ta senovini valgymo grafika esu skaiciusi.baisu.
bet kitais atvejais man grafikai patinka.pvz miegojimo,dantu plovimo.
na lengviau ipratint vaikus,nereikia asaru.