Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(tiesiog aš @ 2007 06 18, 15:54)
Žinai, gerbiama ponia, kuri niekad nepamiršta pasidažyt, bet tingi vaikui buteliuką palaikyt, pati mažiau sapaliok. Ir neįžeidinėk čia visų iš eilės, kurie tau nepritaria. Ir ne tik čia, o ir kitose temose apie žindymą - tu visur įžeidinėji žindančias mamas ir neigi žindymo svarbą.
Papildyta:

Man nereikia, kad tuščiadvasė motina duotų man kažkokias teises rašyt.
Papildyta:

Taip, tu esi isterikė.
Judvi čia kartu su butvydiene esat nepakančios kitoms moterims - žindančioms. Ir siūlydama kitoms būti pakantesnėms tokioms kaip tu ir butvydienė, atrodai juokingai. Judvi čia geriausiai įkūnijat nepakantumo sąvoką.

su tavim neverta diskutuot.
esi ............................................. cia negalima tokiu zodziu rasyt.

Papildyta:
QUOTE(amri13 @ 2007 06 18, 17:47)
cia yra tavo gyvenimiska patirtis.  4u.gif  as kalbu apie tokias mamas, kaip as - turincias viena vaikuti, kurios vietoj to, kad palaikytu ji ant ranku valganti, priglaustu, paramsto buteliuka, ir tuo metu mala kompu, arba nagus lakuoja. na, atleiskit, bet to as nepateisinu  schmoll.gif bjauru!

na as irgi nepritariu tada.
bet kai yra keli vaikai na tokiu situaciju buna kai reikia buteliuka paramstyt.
didieji demesio reikalauja ir kazkaip reikia suktis. g.gif

Papildyta:
QUOTE(ingalp @ 2007 06 18, 17:53)
o mano mama sakė, kad jos laikais kaip tik agitavo maitint MP. tik kadangi tai liepdavo daryt pagal grafiką, nusitraukt likutį ir dar anksti įvest košes, pienukas daug kam greitai baigdavosi. todėl ir nemaitindavo mamos ilgai. nors mano močiutė savo pirmagimį maitino iki 3, o kitus 2 vaikus iki 2 m. mama mane maitino iki 9 mėn, nes tada gydytojai jau liepė nutraukt, atseit, tiek ilgai nereikia

jo apie ta senovini valgymo grafika esu skaiciusi.baisu.
bet kitais atvejais man grafikai patinka.pvz miegojimo,dantu plovimo.
na lengviau ipratint vaikus,nereikia asaru.
Atsakyti
o man tiesiog neleido maitinti ir vaistais sudeginau piena per savaites pimasias po leliaus gimimo verysad.gif
Atsakyti
LABUTIS 4u.gif kol nescia buvau visada galvodavau,kad iki 6men.ar 1m.tikrai maitinsiu.ir krutine buvo ohoho biggrin.gif na,bet isejo kitaip iki 1men.maitinau,kada ji norejo,bet tingedavo traukti,pavalgo ir uzmiega mirksiukas.gif po menesio sukilo temp.mastitas -plauciu uzdegimas,bet dar vis maitinau,nors ir geriau antibijotikus,bet kadangi vis tas uzdegimas krutineje atsinaujindavo,o nusitraukineti neidavo kietos,o pienas nebega...tai jei dukrytes nemaitindavau keldavausi naktik kas 3h.nusitraukti,per 1,5h.gal 100ml. is abieju isbegdavo...isseko ir mano organizmas traukdavausi piena ir vergdavau,o i tas krutines per diena po 10k.ziuredavau,ar nera vel paraude...po ilgo maldavimo daktare dave BROMOCRIPTINE,kad dingtu pienukas.pageriau savaite liktai dingo,ir po 3d.vel atsinaujino gamyba.. na man vel psichologinis sokas,tai vel vaistu israse girdejau,kad metos mazina tai metu trinktura gerdavau,bet 1,5men.vistiek dar begdavo,tegdavo nutraukti,nes kai dukryte paimdavau ant ranku perverdavo krutineje skausmas...gaila,kad taip atsityko....nes noras buvo didelis,bet,kad jegu nebebuvo
Atsakyti
QUOTE(Traskiai @ 2007 06 18, 22:02)
o man tiesiog neleido maitinti ir vaistais sudeginau piena per savaites pimasias po leliaus gimimo verysad.gif

o kodėl neleido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog aš @ 2007 06 18, 17:54)
Taip, tu esi isterikė.
Judvi čia kartu su butvydiene esat nepakančios kitoms moterims - žindančioms. Ir siūlydama kitoms būti pakantesnėms tokioms kaip tu ir butvydienė, atrodai juokingai. Judvi čia geriausiai įkūnijat nepakantumo sąvoką.

oho blink.gif nu aciu aciu wink.gif
pakankamai pakanti esu zindancioms - ne karta tai rasiau, vat wink.gif isiskaityk atydziau wink.gif priimu kaip asmenini izeidima wink.gif
pagailek mano vaiko, nueik uz ji pasimelst...turbut jis bus laaabai nelaimingas su tokia isterike kaip as wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Traskiai @ 2007 06 18, 22:02)

o kodel, saulyt? unsure.gif verysad.gif

QUOTE(ajolka @ 2007 06 18, 22:11)
LABUTIS 4u.gif kol nescia buvau visada galvodavau,kad iki 6men.ar 1m.tikrai maitinsiu.ir krutine buvo ohoho biggrin.gif na,bet isejo kitaip iki 1men.maitinau,kada ji norejo,bet tingedavo traukti,pavalgo ir uzmiega mirksiukas.gif po menesio sukilo temp.mastitas -plauciu uzdegimas,bet dar vis maitinau,nors ir geriau antibijotikus,bet kadangi vis tas uzdegimas krutineje atsinaujindavo,o nusitraukineti neidavo kietos,o pienas nebega...tai jei dukrytes nemaitindavau keldavausi naktik kas 3h.nusitraukti,per 1,5h.gal 100ml. is abieju isbegdavo...isseko ir mano organizmas traukdavausi piena ir vergdavau,o i tas krutines per diena po 10k.ziuredavau,ar nera vel paraude...po ilgo maldavimo daktare dave BROMOCRIPTINE,kad dingtu pienukas.pageriau savaite liktai dingo,ir po 3d.vel atsinaujino gamyba.. na man vel psichologinis sokas,tai vel vaistu israse girdejau,kad metos mazina tai metu trinktura gerdavau,bet 1,5men.vistiek dar begdavo,tegdavo nutraukti,nes kai dukryte paimdavau ant ranku perverdavo krutineje skausmas...gaila,kad taip atsityko....nes noras buvo didelis,bet,kad jegu nebebuvo

vargsiuke.. na, bet svarbu tavo maziuke sveika, o pavalgys ji sauniai ir misinuko 4u.gif svarbiau, kad tu sveika, linksma ir nepavargus, nes ji viska jaucia. o tu visvien esi gera mama! friends.gif
maniskis irgi misini valgo, ir matytum kokis vyriokas ohohoooo!!! thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat nemaitinau savo aukselio verysad.gif kai tik gime, ji isveze i Kauna,o man leido tik veliau ir jis kruties nebeeme, pradejau pienuka nusitraukineti, taciau pamazu jis dingo verysad.gif mano pienelio sunelis gavo tik pora savaiciu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rona @ 2007 06 19, 13:16)
As taip pat nemaitinau savo aukselio verysad.gif kai tik gime, ji isveze i Kauna,o man leido tik veliau ir jis kruties nebeeme, pradejau pienuka nusitraukineti, taciau pamazu jis dingo verysad.gif mano pienelio sunelis gavo tik pora savaiciu verysad.gif

console.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(amri13 @ 2007 06 19, 13:26)

aciu smile.gif
Atsakyti
Na, nesibarkit taip. bigsmile.gif

Man pradzioj buvo dideliu problemu su maitinimu. Pilietis gime menesiu anksciau ir nenorejo imti kruties. Pirmas 2 savaites buvome ligoninej, kur "ismoke" taisyklingai maitinti (nusitrauki ir maitini konkreciu laiku 3,6,9,12,15,18,21,24val). Vaikinas tuo metu uzmigdavo, o pabudes rekdavo, bet sesutes liepe maitint ju grafiku. Grizus namo nusispjoviau i visas taisykles ir padariau eksperimenta (kiek nori ir kada nori). Valge labai daznai (valgymo intensyvumas stiprejo palaipsniui). Per pirma men priaugo daugiau nei kilograma. Apie 4 men. atrode, kad mazeja pieno. Misinukai nepatiko. Pradejau vel kist kruti daug dazniau...

Pasekmes - dar ir dabar mane siurbia lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2007 06 19, 15:14)
Na, nesibarkit taip.  bigsmile.gif

Man pradzioj buvo dideliu problemu su maitinimu. Pilietis gime menesiu anksciau ir nenorejo imti kruties. Pirmas 2 savaites buvome ligoninej, kur "ismoke" taisyklingai maitinti (nusitrauki ir maitini konkreciu laiku 3,6,9,12,15,18,21,24val). Vaikinas tuo metu uzmigdavo, o pabudes rekdavo, bet sesutes liepe maitint ju grafiku. Grizus namo nusispjoviau i visas taisykles ir padariau eksperimenta (kiek nori ir kada nori). Valge labai daznai (valgymo intensyvumas stiprejo palaipsniui). Per pirma men priaugo daugiau nei kilograma. Apie 4 men. atrode, kad mazeja pieno. Misinukai nepatiko. Pradejau vel kist kruti daug dazniau...

Pasekmes - dar ir dabar mane siurbia lotuliukas.gif

šaunuolė mamytė, kad nepasidavei 4u.gif
o kurioj čia ligoninėj tokį grafiką jums įvedę buvo? blink.gif g.gif

beje, mūsų leliukai tą pačią dieną gimę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 19 birželio 2007 - 14:32
kaip pavydziu toms mamytems kurioms netruksta pieno. Man praejus beveik savaitei po gimdymo krutine kelias dienas atrode sprogs nuo pieno dziaugiausi, galvojau galesiu pati maitinti, bet dabar mano maziukui dvi savaites o tos minutes kai jau reikes maitinti bijau ir visiskai nelaukiu nes vienoj krutinej pieno visai nerasta, o kita vos gamina verysad.gif . Geriu visokiausias arbateles, piena, bet nepadeda, o kai paskambinau gyd. kad pasakytu kokiu misineliu galeciau damaitinti pasake kad atsiras pieno tu tik arbatu pagerk. O ka man daryti jei vaikas neprivalgo, traukia o nieks nebega pradeda verkti o as nieko negaliu padet.
Gal galit patart kokius misinukus jums gyd siule, nes is savo gyd pagalbos nesulaukiu . verysad.gif
Atsakyti