QUOTE(tiesiog aš @ 2007 06 15, 18:07)
Perskaičius temą pasibaisėjau poros mamyčių požiūriu į gyvenimą ir vaikus. Konkrečiai - Butvydiene ir ruta vyšnia. Tokios moterys net motinos vardo nevertos. Jos tyčiojasi iš paties švenčiausio ir intymiausio motinos - kūdikio ryšio, vadina jį beprasmišku ir visą savo energiją nukreipia savo skurdžios dvasios dar didesniam skurdinimui ir tobulo kūno kultui. Na šlykštu net skaityt. Baisu ir pagalvot, kaip jaučiasi trys nelaimingi Butvydienės vaikučiai su tokia tuščiadvase motina. Ką ji gali jiems duot, kokias vertybes įskiepyt, jei net savo pieno pagailėjo ir nutraukė žindymą savo noru, kad galėtų pasirūpinti savimi. O ruta vyšnia - taigi kaip vargšas kūdikėlis auga su tokia isteriška, nekantria motina. Ko gero, yra apšaukiamas už kiekvieną virktelėjimą jau nuo gimimo.
Ir labai gaila kitų mamyčių, kurios tikrai nuoširdžiai norėjo maitinti krūtimi, bet joms nepavyko - amri (na čia tikrai baisi nelaimė, užjaučiu nuoširdžiai tave), Limcamca (na negalvok, kad suklydai žindydama pirmąjį vaiką. Juk žaibas paprastai dukart į tą pačią vietą netrenkia), Cikadelės (nesijaudink, gal sekantį kartą labiau pasiseks) ir kitų puikių, nuostabių mamų, kurios žino žindymo svarbą ir nuoširdžiai nori gal bent sekantį kartą pakeisti tas nelemtas aplinkybes. Ir labiausiai bjauru tai, kad tos dvi, pradžioje paminėtos "mamos" stato save į vieną gretą su kitomis. Negana to, dar ir veja kitas, sėkmingai žindančias mamas iš temos, kad tik mamos neduotų naudingų patarimų, kad tik neduok dieve, nepadėtų kitoms mamytėms. Išvadina bjauriausiais žodžiais, nes pačios yra tokios kupinos pykčio ir pagiežos (o gal pavydo???), kad aukština savo nemokšiškumą, žemą kultūrą ir motinystės instinktų neturėjimą.
Ir labai gaila kitų mamyčių, kurios tikrai nuoširdžiai norėjo maitinti krūtimi, bet joms nepavyko - amri (na čia tikrai baisi nelaimė, užjaučiu nuoširdžiai tave), Limcamca (na negalvok, kad suklydai žindydama pirmąjį vaiką. Juk žaibas paprastai dukart į tą pačią vietą netrenkia), Cikadelės (nesijaudink, gal sekantį kartą labiau pasiseks) ir kitų puikių, nuostabių mamų, kurios žino žindymo svarbą ir nuoširdžiai nori gal bent sekantį kartą pakeisti tas nelemtas aplinkybes. Ir labiausiai bjauru tai, kad tos dvi, pradžioje paminėtos "mamos" stato save į vieną gretą su kitomis. Negana to, dar ir veja kitas, sėkmingai žindančias mamas iš temos, kad tik mamos neduotų naudingų patarimų, kad tik neduok dieve, nepadėtų kitoms mamytėms. Išvadina bjauriausiais žodžiais, nes pačios yra tokios kupinos pykčio ir pagiežos (o gal pavydo???), kad aukština savo nemokšiškumą, žemą kultūrą ir motinystės instinktų neturėjimą.
hahaha, cia neatsispindi nei biskio mano poziuris i gyvenima ir vaika \mano vaikas - brangiausia ka turiu. ne groziu rupinantis nutraukiau maitinima ir ant vaiko, kad ir kaip tau keista - dar nei karto nerekiau turiu ant ko issirekt - ant tokiu kurios aiskina kaip gyvent ir is ko tu sprendi, kad as nesu tarp tu kurios norejo maitinti??? as labai norejau - rasiau apie tai. bet issirinkai tai kas tau partiko, nepamatei kaip buvo istikro
beje, kantrybes pilna pas mena zodziu. aciu uz komplimentus negalvojau kad esu isterike kantrybes truksta tik cia, nes niekas neisgirsta mano siulymo but pakantesnem kitokioms nei jus
zodziu, dun dun ir tiek