Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(asta29 @ 2007 06 15, 12:21)
Sveikutes. Perskaiciau visa temele. As irgi is tu kurios savo vaikeli tik 2 menesius savo pienuku maitinau. Klausausi mamu pasisakymu ir baisoka darosi. Tom mamom, kurios MP ir dabar maitina, galiu pasakyti, kad saunuoles. Bet taip pulti nemaitinancias mamas....
Ar bent vienai gerbiamosios teko isgyventi tai, kada reikia del X priezasciu nuspresti ar pereiti prie misinio ar ne. Jus ka galvojat toks lengvas sprendimas? Man tai buvo vienas is sudetingiausiu sprendimu mano gyvenime, kuris kainavo begale nervu ir begale asaru. Jus patarymus dalinat, o kaip reikia jaustis tai mamai, kuri jos skaito o maitinti negali? Ar bent viena suvokiat, kokia pas ta neleiminga mama tuo metu yra busena? Kai supranti, kad nebegali maitinti ir ieskai palaikymo, nes del to stogas juodai vaziuoja.... Nebijot, kad gali tekti gyvenime tai patirti? Tikrai nelinkiu, bet gal susimastykit kiek.
Puolat tas mamas, kurios nutare 2-o vaiko pvz., nebemaitinti, kaip jus sakot del nenoro. Tas nenoras is niekur kitur neatsiranda, kaip ir klaikios praeities. Kodel reikia kaltinti? Ar tikrai esat isistikinusios, kad esat geresnes mamos nei bet kuri is musu? Ar galim pamatuoti kuri savo vaikeli labiau myli?

Na paskaityk atidziau, kai kurios nemaitino ne todel, kad negalejo. O todel, kad krutines grozio nesugadintu. Tema yr apie priezastis. Gal kai kurioms kurios nezino kaip, tai ir pades. Ka tokiu atveju rasyt? Na, taip, labai puiku, as tave suprantu, palaikau. Nu jo, krutine poto jau niekada neatsistatys. Dabar tai yra labai svarbu. Ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 15 birželio 2007 - 13:25
QUOTE(ingalp @ 2007 06 15, 10:23)
šis patarimas tikrai yra 100 procentų teisingas 4u.gif

Nebutinai ax.gif Nors vaikas ir guli prie kruties visa para, bet jei mamka nemoka teisingai paduoti kruties, vaikas nezinda, tai kas is to tada doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2007 06 15, 12:46)
drinks_cheers.gif
Noriu pasakyt, aisku, nezinau kaip buvo ir buna kitoms, kad pati tikrai jokio maisto neribojau. Valgiau viska ka noriu. Vaikui pilvely pute. Pavalgo, po valandos ima verkti. Ir taip kokius 2 men. Ir dabar dar kartais. Is patirties galiu pasakyt, valgyk ka nori, pilva pirmus menesius vistiek puus. Kartais buvo, kad isvis beveik nieko nevalgiau, vandeni geriau. Vaikas klyke lygiai taip pat kaip lesiu prisivalgius. Beto taip, galiu nieko nevalgyt, pienas vistiek gaminsis. Gaminsis visai ne is maisto, o is mano organizme esanciu medziagu...

Na jei vaikutis apskritai jautrus mamytes maistui,tai tikrai nuo betko gali pusti. Bet as va nevalgiau kopustu, zirniu (nemegstu), obuoliu, kepto, astraus maisto, ir verkimus del pilvuko galeciau suskaiciuot ant vienos rankos pirstu rolleyes.gif
Net ir diegliuku labai mazai buvo.
Atsakyti
Skaqiciau tikrai atidziai ir nebuvo cia nei vienos tokios mamos pasisakiusios. Saket, kad kazkur esat forume skaiciusios, kad tokiu pasisakymu yra, o sioje temoje ju nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 15, 13:25)
Nebutinai  ax.gif  Nors vaikas ir guli prie kruties visa para, bet jei mamka nemoka teisingai paduoti kruties, vaikas nezinda, tai kas is to tada  doh.gif
Papildyta:

Na jei vaikutis apskritai jautrus mamytes maistui,tai tikrai nuo betko gali pusti. Bet as va nevalgiau kopustu, zirniu (nemegstu), obuoliu, kepto, astraus maisto, ir verkimus del pilvuko galeciau suskaiciuot ant vienos rankos pirstu  rolleyes.gif

O kaip tu atskiri, ar verkia del pilvo putimo ar del diegliuku...As valgau viska. Nuo isgerto vandens verke lygiai taip pat kaip ir nuo pupu...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 06 15, 14:28)
O kaip tu atskiri, ar verkia del pilvo putimo ar del diegliuku...As valgau viska. Nuo isgerto vandens verke lygiai taip pat kaip ir nuo pupu...

Kai diegliukai, tai verkimas toks net spiegiantis. o kai pucia tai ir perdzia, ir raitosi, masazuojant pilvuka ar lenkiant kojytes prie jo, apsiramina, o nuo diegliuku nepadeda niekas, praeina patys po kokio pusvalandzio nenustojamo klykimo.
Papildyta:
QUOTE(asta29 @ 2007 06 15, 14:27)
Skaqiciau tikrai atidziai ir nebuvo cia nei vienos tokios mamos pasisakiusios. Saket, kad kazkur esat forume skaiciusios, kad tokiu pasisakymu yra, o sioje temoje ju nebuvo mirksiukas.gif

Yra, neatidziai skaitei blush2.gif
Atsakyti
O del diegliu, tai anot literaturos negali jie viena diena buti, o kita ne. Pagal knygutes tai dieglius pagal tai ir galima atpazinti, kad jie uzeina veikui dazniausiai tuo paciu paros metu ir trunka 100 dienu. O pagal tai mano supratimu jei veikui pilva viena diena labiau raizo, o kita ne - tai dar nereiskia kad pas ji diegliai.
Atsakyti
QUOTE(asta29 @ 2007 06 15, 14:35)
O del diegliu, tai anot literaturos negali jie viena diena buti, o kita ne. Pagal knygutes tai dieglius pagal tai ir galima atpazinti, kad jie uzeina veikui dazniausiai tuo paciu paros metu ir trunka 100 dienu. O pagal tai mano supratimu jei veikui pilva viena diena labiau raizo, o kita ne - tai dar nereiskia kad pas ji diegliai.

Kad trunka simta dienu,tai nereiskia, kad visas 100 jis ir reks. Kiek skaiciau, tai prasideda baigiantis pirmam menesiui ir baigiasi 3-4men. Siuo laikotarpiu ir gali buti diegliu. Beto kaip tu pavadintum klykima, kurio nenuramiba absoliuciai jokios priemones? (vaistu nepirkom, nebuvo poreikio) Juk nuo pilvo putimo tai nuraminu.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 06 12, 18:54)
Oi siaubas, kaip tu gali. Galeciau tau daug papasakot ir parodyt, bet susilaikysiu

o kur tu ta siauba matai? bigsmile.gif
o tu mums papasakok ir parodyk.tik i tema
apie tavo negalejima maitinti ir viso to priezastis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 15, 13:25)
Nebutinai  ax.gif  Nors vaikas ir guli prie kruties visa para, bet jei mamka nemoka teisingai paduoti kruties, vaikas nezinda, tai kas is to tada  doh.gif
Papildyta:

Na jei vaikutis apskritai jautrus mamytes maistui,tai tikrai nuo betko gali pusti. Bet as va nevalgiau kopustu, zirniu (nemegstu), obuoliu, kepto, astraus maisto, ir verkimus del pilvuko galeciau suskaiciuot ant vienos rankos pirstu  rolleyes.gif

tau pasiseke kad tavo vaikui nera diegliu baisiu ir pastovaus pilvo putimo. tu ir nesuprasi ka reiskia turet su vaiku problemu tokiu, kai reik pasirinkt kaip toliau gyvent , kaip keist maitinima ir pan...
o as galvojau kad tu tokia didvyre, kad kentei visa laika vaiko klykimus biggrin.gif tai tipo galvoju, nu ok, sita patyrus nemazai, labai kantrybes daug turejo ir netriede kai vaikas klykia - norejo MP maitint tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 13, 16:27)
1)Ziuriu jau pradejai kartotis kaip sugedus plokstele fool.gif
2) Del vaikstynes,tai maciau kaip mano sese ir pusbrolis uzaugo, tai zinau tongue.gif
3)Del isvaizdos, tai cia turbut tik tau vienai labiau rupi pati tu, o ne tai kaip kuo geriau vaikui,ir ner ko juoktis, kad kitos stengiasi atiduoti viska, kas geriausia. Savim pasirupint spesi visada.
Papildyta:
4)Del vaiksciojimo, cia tik pastebejimas. Nesakau, kad neleist ar kazka, tik pasakiau, kaip gali but, ir cia ne mano prasimanymas, o gydytojo.

1)kartojuosi todel,kad jus pacios vis klausiat to pacio.taigi kita kart atsiminkit ko jau klauset,kad nereiktu ikyriai kartot.
2)taigi praktiskai nieko ir nezinai. schmoll.gif
3)as manau moterys visos turi rupintis savo isvaizda.paskui prasideda dejavimai:as juk pagimdziau vaika(1 2 3 4 5 )negaliu gi atrodyti kaip negimdziusi.nereikia tuom piknaudziaut. schmoll.gif g.gif
bet aisku spesi pasirupint ir senatvej.juk skarele uzsirisus ne taip ir matosi rauksles,aptemtu drabuziu nebesimausi,o apie mini sijo is vis nebeverta kalbeti.
4)o tu savo jau i vaikstyne statai? g.gif
o gydytojas apie tavo vaika kalbejo ar aplamai apie visus?
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 15, 15:03)
1)kartojuosi todel,kad jus pacios vis klausiat to pacio.taigi kita kart atsiminkit ko jau klauset,kad nereiktu ikyriai kartot.
2)taigi praktiskai nieko ir nezinai. schmoll.gif
3)as manau moterys visos turi rupintis savo isvaizda.paskui prasideda dejavimai:as juk pagimdziau vaika(1  2  3  4  5  )negaliu gi atrodyti kaip negimdziusi.nereikia tuom piknaudziaut. schmoll.gif  g.gif
bet aisku spesi pasirupint ir senatvej.juk skarele uzsirisus ne taip ir matosi rauksles,aptemtu drabuziu nebesimausi,o apie mini sijo is vis nebeverta kalbeti.
4)o tu savo jau i vaikstyne statai? g.gif
o gydytojas apie tavo vaika kalbejo ar aplamai apie visus?

as su situo pilnai sutinku. kazkas sake kad mes pirmoj eilej mamos...as tai (kad ir kokia savanaude pasirodysiu) bet pirmoj vietoj esu moteris...moteris esu ilgiau nei mama smile.gif man tai visiskai netrukdo mama but smile.gif ir atrodau dabar geriau nei pries nestuma...ir geriau nei pries vestuves biggrin.gif atrodau bent 5m jaunesne nei esu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 14, 07:47)
na nesupyk, bet čia tai jau baisu, jei taip yra. tokiai moteriškei pas psichologą reik bėgt ir kuo greičiau. kaip gali būt šlykštu savo vaiką žindyt doh.gif  blink.gif

isiskaityk tarp eiluciu,o nepulk siulyt kvietimo pas daktaro.
slykstumas ne del vaiko,o pats maitinimas.jei skauda taip kad net staugt norisi.
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2007 06 15, 10:45)
va cituoju  doh.gif Atvira pasaipa  schmoll.gif O dar sako mes (maitinacios ir neturincios problemu su MP) aiskinam nemaitinancioms ju bedu prieazastis. Bet kad juokiates. Manau pacios mamos, kurios turejo sia problema, ja ispres. Tam ir butu palaikymo grupe. Be kritiko ir uzgauliojimu. O dabar nemalonu tema skaityt.
Nepergyvenk as tave palaikau  drinks_cheers.gif Buriames i savo rata  thumbup.gif Mano patirtis panasi, bet zinok nepasakoju savo istorijos, nes nenoriu, tu aiskinimu ir pamokymu  doh.gif

joo.piktos tos maitinancios mamytes.gal jau jos pavargo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 15, 13:08)
as su situo pilnai sutinku. kazkas sake kad mes pirmoj eilej mamos...as tai (kad ir kokia savanaude pasirodysiu) bet pirmoj vietoj esu moteris...moteris esu ilgiau nei mama smile.gif man tai visiskai netrukdo mama but smile.gif ir atrodau dabar geriau nei pries nestuma...ir geriau nei pries vestuves biggrin.gif atrodau bent 5m jaunesne nei esu biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as taip pat jauniau atrodau.gi nieks net nepasako(kas nezino)kad cia mano vaikai tongue.gif gi kartais susigestu kai aukle pavadina.
taip ir toliau moterytes. thumbup.gif
Atsakyti