QUOTE(mylimuke @ 2007 06 14, 22:46)
Bet dabar jau leidziu sau daugiau,kartais ir kokia pica sukemsu, jokiu pilvo skausmu
aš tai irgi jau sukemšu kartais tą picą. ir nieko nenutinka. bet stengiuosi nevalgyt be proto žirnių, kopūstų, nevartoju aštrių prieskonių. nors česnakų gana daug naudoju. bet nieko bloga nepastebėjau. kažkaip viską valgau, bet su saiku stengiuosi.
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 14, 22:47)
1) o kai vaikas numeta 1/3 svorio per pirma menesi? tiksliau per pirmas 3 savaites
2) as apie tai kalbu, ne tik apie spalva. kai pienas jaucias kad liesas - jokio jokio riebumelio ...
zodziu - nepripazistat priezasciu
o visad ,,ieskot iseiciu"
o gal galima - tiesiog pasakoma priezastis ir jos neaptarinet
gi vistiek jau nemaitinu
bedu buvo medicininiu daug pas mane
3) o apie piguma. jei vienintele priezastis - maitinsiu nes nekainuos
kvaila, a?
o sakau - girdejau, kai ne del sveikatos ir pan o kad nekainuoja nori maitint
nu man tai kvaila
1) tai tikrai blogai
. gal žindymo tecniką reikėjo koreguot. būna vaikučiai kai kada neefektyviai žinda dėl blogo spenelio paėmimo. arba atsirūgt dažnai kelt. na, yra variantų kaip elgtis. šiaip aš sverdavau kas savaitę 1 mėnesį, kad nepražiopsot to svorio kritimo. nes maniškis ligoninėj numetė labai daug, nesišlapino 2 paras
, nes pienelis labai ilgai nesigamino. 3 kartus primaitinom dar ligoninėj 4-tą dieną mišiniu. po to jis atkuto, pradėjo stipriau žįst ir pienukas ėmė gamintis. tada labai dažnai ir ilgai laikiau prie krūties ir pieno pasigamino tiek, kiek reikia. tikrai baisu buvo, bet nenuleidau rankų, tikėjau savimi, kenčiau spenelių skausmą dantis sukandus, ir mums pavyko
2) liesas būna pienas pradžioje, riebesnis jis yra giliau. kartais vaikiukai jo neištraukia dėl neefektyvaus žindimo. tada padėti galima nutraukus šiek tiek to "liesojo" pieno, kad vaikas trauktų riebesnį iš giliau iškart
3) na, nieko čia kvailo. ne visi gi gali turtingai gyvent. ką pavyzdžiui daryt, jei tėvai studentai, gyvena iš stipkių ir iš tėvelių sušelptų centų. MP čia pati geriausia išeitis ir tikrai nerealus taupymas.
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2007 06 14, 22:51)
Nu tu irgi cia visiska nesamone parasei
o kodėl nesąmonė?
.