QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 14, 21:11)
maciau kiek metu - neakla
vadinas vaiket pradejai
,,kvaisos dinkit" as nesakiau
jei tu save laikai kvaisa ir sau priemi - prasom
beje, as sedet netingejau
vaiku rupinaus
nesikabinek prie zodziu. va ka padaro pernelyg didelis sulingimas i vaika...gaila taves...neturi ka veikt.
priezastis gali moterys pasisakyt. cia ne tema ,,pasmerkim jus uz nemaitinima papu ir isjuokim jusu priezastis"
kas del vos ne keiskmaziodziu - interpretuok kaip patinka.
buna kad mama nenori del to kad saugo krutis...nu jei ji galvoja kad pakenks maitinimas - tegu. tai tiesiog pasiteisinimas, kad atmust tuos kurie persa maitinima krutim...gal cia niekam nereik tavo patarimu ir ,,problemos" sprendimo. tu isjuoki visas priezastis kodel nemaitino. tame tarpe ir manasias
valio ,tu mama didvyre. o man ir mokytis reikejo ir vienai namuose but, su vaiku tvarkytis. taip kad nevaidink pranasesnes
jei tau smagu buvo sedet tik i vaika ilindus - valio, o as turejau ir dar ka veikt, nes vien sedet namie...maciau ne viena varianta kaip stogas pavaziuoja vaika auginant istisai su juo namie sedint. aciu, man taip negerai.
Papildyta:
ir dar. kodel mane puoli? jei vaikui buvo blogai, daktaru patvirtinta ir pan...nei as baliavot norejau, nei man figura ar papai rupejo...
zodziu - gyvenk savo gyvenima ir maziau kiskis i svetimus - tai mazu maziausiai netaktiska
aš tavęs nepuolu ir nieko neišjuokiu
. gal paskaityk mano žinutes prieš šmeiždama.
jei tau nereikia problemos sprendimo, tai nereiškia, kad visoms jo nereikia. dar kartą pasikartosiu - tai tavo sprendimas buvo nemaitint, o kitoms gal ne toks sprendimas buvo, o tiesiog nelaimė nutiko, nepasisekė žindyt. va ir aiškinamės priežastis ir jų pašalinimo būdus, kad kitos rastų ir pagelbėtų sau.
ir dar - teisingai mylimuke rašo - nepatinka neskaityk, čia laisva šalis ir laisvas žodis
.
o tau pačiai reikia pasimokyt tolerancijos ir nebūt tokiai agresyviai, o ne kitiems siūlyt tai
. nes tik tu ir butvydienė čia burnoja ir kvaišomis vadina. ir dar dingti iš temos tik jūs abi siūlot.
ir iš vis labai juokinga darosi - pagal tave - kitos nesimoko, namie būna ne vienos, neturi kitų darbų. tik tu viena tokia užsiėmus, ane