Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(laukinukė @ 2007 06 14, 14:14)
drinks_cheers.gif
Žiūriu čia mylimukė tik dalina gyvenimo receptus į kairę ir dešinę lyg kokį šimtmetį jau būtų nugyvenusi. Ir apie valgį, ir apie vyrus, ir pas kokius daktarus eiti. O svarbiausiai, kad niekas jos neprašo  g.gif
Pvz., man kai parašo, kad vyras turi tą ar aną daryti, tai susileisk vietoj. Gal reiktų suprasti, kad kiekvienos šeimos padėtis vis kitokia - gali to vyro visai nebūt, o gal jis jūreivis ar vairuotojas - tai ką, darbą jam mest ir eit pietų virt ir sauskelnių keist.
Apie psichologinę būseną irgi taip paprastai samprotauja tie, kas nesusidūrė su depresija. Jei vizitas pas psichologa taip imtų ir išspęstų visas problemas, tai liktų tik gyventi ir žvengti. Deja deja, dažniausiai kapstytis tenka pačiam žmogui ir apie maitinimą galvoti mažiausiai.
O šiaip matosi, pešiojasi žmogus tik iš principo. Ir visose panašiose temose.

Atsiprasau, kas man neleis rasyt kur noriu ir ka noriu? Laisva salis, kas ka nori, tas ta daro. Nepatinka, neskaityk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 14, 20:17)
Atsiprasau, kas man neleis rasyt kur noriu ir ka noriu? Laisva salis, kas ka nori, tas ta daro. Nepatinka, neskaityk  schmoll.gif

tiesiog nereik pult ir patarinet jei nepraso...ne visi zmones ket laikos, ne visi mesa valgo, ne visi yra grazus, ne visi (...) tai dabar ka daryt??? kam pult kitokius? gal tai TU nestandartine, o ne jie wink.gif
tolerancijos, mergaites
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 14, 21:19)
tiesiog nereik pult ir patarinet jei nepraso...ne visi zmones ket laikos, ne visi mesa valgo, ne visi yra grazus, ne visi (...) tai dabar ka daryt??? kam pult kitokius? gal tai TU nestandartine, o ne jie wink.gif
tolerancijos, mergaites

O kas puola? As patariau zmoniskai ir taktiskai, bet jei ant manes pradeda varyti, tai as tikrai nezadu tylet schmoll.gif

P.S. Ne viena mamka cia skundes, kad neturi laiko elementariems darbams per diena padaryti, pavalgyt, susitvarkyt, bet va ziuriu prie kompiuterio tai visos randa ir laiko ir noro. Tai kur ju vaikai tuo metu buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 14, 20:23)
O kas puola? As patariau zmoniskai ir taktiskai, bet jei ant manes pradeda varyti, tai as tikrai nezadu tylet  schmoll.gif
P.S. Ne viena mamka cia skundes, kad neturi laiko elementariems darbams per diena padaryti, pavalgyt, susitvarkyt, bet va ziuriu prie kompiuterio tai visos randa ir laiko ir noro. Tai kur ju vaikai tuo metu buna? g.gif

gal miega wink.gif arba zaidzia wink.gif
darbus padaryt...nu jo - a spirma savaite tampiaus ir visus kampus kasdien sveiciau biggrin.gif kvailai biskeli...o kai vaikas ant papuko prisisiurbes geledavo ant ranku - as prie kompo sedejau - tai dar vienas dalykas be teliko ziurejimo ka galejau tada daryt smile.gif ale visaj smagu budavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 14, 21:11)
maciau kiek metu - neakla wink.gif
vadinas vaiket pradejai wink.gif
,,kvaisos dinkit" as nesakiau wink.gif
jei tu save laikai kvaisa ir sau priemi - prasom wink.gif
beje, as sedet netingejau wink.gif vaiku rupinaus wink.gif
nesikabinek prie zodziu. va ka padaro pernelyg didelis sulingimas i vaika...gaila taves...neturi ka veikt.
priezastis gali moterys pasisakyt. cia ne tema ,,pasmerkim jus uz nemaitinima papu ir isjuokim jusu priezastis"
kas del vos ne keiskmaziodziu - interpretuok kaip patinka.
buna kad mama nenori del to kad saugo krutis...nu jei ji galvoja kad pakenks maitinimas - tegu. tai tiesiog pasiteisinimas, kad atmust tuos kurie persa maitinima krutim...gal cia niekam nereik tavo patarimu ir ,,problemos" sprendimo. tu isjuoki visas priezastis kodel nemaitino. tame tarpe ir manasias wink.gif

valio ,tu mama didvyre. o man ir mokytis reikejo ir vienai namuose but, su vaiku tvarkytis. taip kad nevaidink pranasesnes wink.gif jei tau smagu buvo sedet tik i vaika ilindus - valio, o as turejau ir dar ka veikt, nes vien sedet namie...maciau ne viena varianta kaip stogas pavaziuoja vaika auginant istisai su juo namie sedint. aciu, man taip negerai.
Papildyta:
ir dar. kodel mane puoli? jei vaikui buvo blogai, daktaru patvirtinta ir pan...nei as baliavot norejau, nei man figura ar papai rupejo...
zodziu - gyvenk savo gyvenima ir maziau kiskis i svetimus - tai mazu maziausiai netaktiska

aš tavęs nepuolu ir nieko neišjuokiu blink.gif . gal paskaityk mano žinutes prieš šmeiždama.
jei tau nereikia problemos sprendimo, tai nereiškia, kad visoms jo nereikia. dar kartą pasikartosiu - tai tavo sprendimas buvo nemaitint, o kitoms gal ne toks sprendimas buvo, o tiesiog nelaimė nutiko, nepasisekė žindyt. va ir aiškinamės priežastis ir jų pašalinimo būdus, kad kitos rastų ir pagelbėtų sau.
ir dar - teisingai mylimuke rašo - nepatinka neskaityk, čia laisva šalis ir laisvas žodis tongue.gif .

o tau pačiai reikia pasimokyt tolerancijos ir nebūt tokiai agresyviai, o ne kitiems siūlyt tai lotuliukas.gif . nes tik tu ir butvydienė čia burnoja ir kvaišomis vadina. ir dar dingti iš temos tik jūs abi siūlot.

ir iš vis labai juokinga darosi - pagal tave - kitos nesimoko, namie būna ne vienos, neturi kitų darbų. tik tu viena tokia užsiėmus, ane mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 14, 20:33)
aš tavęs nepuolu ir nieko neišjuokiu blink.gif . gal paskaityk mano žinutes prieš šmeiždama.
jei tau nereikia problemos sprendimo, tai nereiškia, kad visoms jo nereikia. dar kartą pasikartosiu - tai tavo sprendimas buvo nemaitint, o kitoms gal ne toks sprendimas buvo, o tiesiog nelaimė nutiko, nepasisekė žindyt. va ir aiškinamės priežastis ir jų pašalinimo būdus, kad kitos rastų ir pagelbėtų sau.
ir dar - teisingai mylimuke rašo - nepatinka neskaityk, čia laisva šalis ir laisvas žodis tongue.gif .

o tau pačiai reikia pasimokyt tolerancijos ir nebūt tokiai agresyviai, o ne kitiems siūlyt tai lotuliukas.gif . nes tik tu ir butvydienė čia burnoja ir kvaišomis vadina. ir dar dingti iš temos tik jūs abi siūlot.

ir iš vis labai juokinga darosi - pagal tave - kitos nesimoko, namie būna ne vienos, neturi kitų darbų. tik tu viena tokia užsiėmus, ane mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

butent - ne as viena tokia ir nevaidinu mamos tereses. o tu tiek persi maitinima krutim, kad rodos - stebukla darai...
nepirskit savo nuomones. zmones nori pasipasakot, tarpusavy pakalbet.
tau juokas ima is priezasciu kad vaikas netoleruoja pienoo baltymo, juokas ima is to, kad nori mama ilsetis ir pan. cia ne isjuokimas?
ka kitos siulo - ne mano reikalas ir man neprikisinek. linkiu tau tokios situacijos, kai tiesiog palaikymo noresi ir paguodos kai nutiks nelaime, o tau aiskins ka turejai daryt ir kad dabar tu nepilnaverte. linkiu nuosirdziai.

hehe, mylimuke nesioja paskalas kaip biggrin.gif juokas jama.

gero kalbejimo ir gero maitinimo - tiek vienom tiek kitom.

maitinanciom misiniu: jus taip pat geros mamos, mylit vaikus ir uzauginsit. teiginiai kad vaikas nuolat sirgs maitinamas misiniu - snipstas - is patirties sakau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta_vyshnia: 14 birželio 2007 - 20:43
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 14, 21:37)
1) butent - ne as viena tokia ir nevaidinu mamos tereses.
2) o tu tiek persi maitinima krutim, kad rodos - stebukla darai...
3) zmones nori pasipasakot, tarpusavy pakalbet.
4) tau juokas ima is priezasciu kad vaikas netoleruoja pienoo baltymo,
5) juokas ima is to, kad nori mama ilsetis ir pan. cia ne isjuokimas?
6) ka kitos siulo - ne mano reikalas ir man neprikisinek.
7) linkiu tau tokios situacijos, kai tiesiog palaikymo noresi ir paguodos kai nutiks nelaime, o tau aiskins ka turejai daryt ir kad dabar tu nepilnaverte. linkiu nuosirdziai.

1) ir aš nevaidinu lotuliukas.gif
2) taip, peršu, nes tai geriausia, ką kūdikiui suteikė MOTINA GAMTA
3) taigi niekas ir netrukdo pasipasakot lotuliukas.gif
4) iš to man juokas neima
5) na nepyk, bet visi žmonės nori ilsėtis. nieko čia juokingo. bet ilsėtis vaiko gerovės sąskaita blink.gif baisu
6) nesupratau šito teiginio g.gif
7) o kodėl tu tokia pikta - vis linki blogo kitam blink.gif . tau ką, nuo to geriau bus?
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 14, 20:44)
1) ir aš nevaidinu  lotuliukas.gif
2) taip, peršu, nes tai geriausia, ką kūdikiui suteikė MOTINA GAMTA
3) taigi niekas ir netrukdo pasipasakot lotuliukas.gif
4) iš to man juokas neima
5) na nepyk, bet visi žmonės nori ilsėtis. nieko čia juokingo. bet ilsėtis vaiko gerovės sąskaita  blink.gif  baisu
6) nesupratau šito teiginio  g.gif
7) o kodėl tu tokia pikta - vis linki blogo kitam blink.gif . tau ką, nuo to geriau bus?

smile.gif
2 - ne visad gaunam kas geriausia. ir ne visad gamta tikrai duoda wink.gif
5 - jei nezinai - pasakysiu. kai mama labai jautri, ji nervuojas ziauriai kai isvargsta. jei jautrus ir vaikas - jis labai perima tuos nervus...tada vaikas rekia, mama nervinas del nezinojimo ka daryt ir dar dasideda pilvo diegliai vaikui. vemimai, svorio kritimas nes nedavalgo...tada vaikas nervinas...tada... zodziu - viskas ratu... tau gerai kad tu su tuo nesusidurei
6 - sakei kad dviese siulom dingt. as siulau nuo saves
7 - ne vis linkiu o viena kart palinkejau - tam kad suprastum kaip sunku pripazint kad darai kazka ne taip kaip ,,turetum" ir zinai kad turi rimtas priezastis.

dar karta linkiu gero vakaro, jei netycia pamirsciau uzeit atsisveikint veliau.
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 14, 21:54)
7 - ne vis linkiu o viena kart palinkejau - tam kad suprastum kaip sunku pripazint kad darai kazka ne taip kaip ,,turetum" ir zinai kad turi rimtas priezastis.

na labai nerišliai čia parašei, bet kaip supratau, tau geriau nuo to, kai kitam blogai doh.gif

na taip, esi tikrai pikta, per daug nerviniesi, dėl to suprantama, kad tavo kūdikis irgi nervingas buvo verysad.gif . taip, nuo to viskas ratu ir užsisuka. bet reikėtų šiaip savo psichologines problemas išsispręst, bent jau vaiko labui. nes, žinok, kai vaikai paauga, jie irgi nervina, ožiuojasi, ginčijasi. o kai pati nervinga būsi, tai bus viskas dar aštriau. ką tada darysi?
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 14, 20:59)
na labai nerišliai čia parašei, bet kaip supratau, tau geriau nuo to, kai kitam blogai doh.gif
na taip, esi tikrai pikta, per daug nerviniesi, dėl to suprantama, kad tavo kūdikis irgi nervingas buvo  verysad.gif . taip, nuo to viskas ratu ir užsisuka. bet reikėtų šiaip savo psichologines problemas išsispręst, bent jau vaiko labui. nes, žinok, kai vaikai paauga, jie irgi nervina, ožiuojasi, ginčijasi. o kai pati nervinga būsi, tai bus viskas dar aštriau. ką tada darysi?

taip, buvo problemu, tai ir reikejo gydyt - gydziau.
nepergyvenk - namie jokiu nervu nera pas mane. o jei mama nesinervuoja kad vaikas nedavalgo, kad jo 1/3 svorio nukrenta jau gryzus po ligonines, tipo maitinant...nu tai gera mama wink.gif
nera man gera kai kitam bloga. tiesiog maziau mokyt reiktu kitas wink.gif isiskaityk kiekviena zodi - gal suprasi.
o vaikas mano nenervina manes - ne kaip i ozius ziuriu o i normalia raida wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 14, 20:57)
šiaip elgiesi labai chamiškai. mes čia bandom išsiaiškinti ir pateikti informacijos būsimoms mamoms, ieškodamos būdų, kaip išspręsti problemas, kurios mamoms iškilo ir kurių rezultate jos nebemaitino krūtimi. o tu vos ne keiksmažodžiais svaidai blink.gif .

žiūrėk žemiau: aš parašiau priežastį, o štai koks norintis išsiaiškintis priežastis tavo atsakymas buvo į tai:

QUOTE(Limcamca @ 2007 06 04, 21:00)
kaži, jei nebūčiau pirmojo maitinus MP, gal nebūtume turėję tokios baisios alergijos ir atopinio dermatito  unsure.gif  g.gif

QUOTE(ingalp @ 2007 06 04, 22:03)
doh.gif na kaip galima tokius absurdus galvot doh.gif
nebent pati valgei kilogramais šokoladus, chalvas, riešutus, sriubas iš pakelių, macdonaldinius buterbrodus ir kitus net ir patį sveikiausią žmogų galinčius alergizuot produktus, tada tikrai galėjo taip nutikt. o jei normaliai sveikai maitiniesi, vartoji šviežią maistą, gerą vandenį, neėdi kalnais pusfabrikačių, tai tikrai ne dėl MP

Nors vėliau, aš tau parašiau, kad galiu net mediciniškai patvirtinti mūsų alergijos MP tyrimus 4u.gif

Sorry, bet geranoriškumo nematau... unsure.gif

Atsakyti
o aš linkiu visoms mamytėms sėkmės auginant savo mažiukus ax.gif . ir visom kurios norėjo žindyt bet nepavyko, linkiu nenuleist rankų ir nepergyvent. gal kitą kartą pasiseks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 14, 22:09)
žiūrėk žemiau: aš parašiau priežastį, o štai koks norintis išsiaiškintis priežastis tavo atsakymas buvo į tai:
Nors vėliau, aš tau parašiau, kad galiu net mediciniškai patvirtinti mūsų alergijos MP tyrimus  4u.gif

Sorry, bet geranoriškumo nematau... unsure.gif

nagi nereikia man jokių patvirtinimų. žinau, kad gali taip nutikt. tiesiog man keista buvo tavo mintis, kad gal būtum geriau ir 1 vaiko nežindžius blink.gif
Atsakyti