QUOTE(ramyra @ 2007 06 12, 11:34)
Perkaiciusi tema ir as ta pastebejau. Tos kurios negalejo maitinti, o norejo- labai gruziasi todel pastabos ir komentarai yra skaudus, jos jautriai reaguoja. O tos kurios "norejo" ir nemaitina, tikros savo isitikinimu, ir visi "naturalisciu" komentarai, kaip vanduo nuo zasies. ir dar jei tema "nematiniancioms" tai ko cia uzsibuna sekmingai maitinancios? Pasiskaitykit temos pavadinima.
Kokia teise turi smerkti ir teisti? Savo nuomone issakyti - prasom. Bet smerkti? Kam tau tos neigiamos emocijos paciai?
Siais alergiju laikais, vaikas gali buti alergiskas net tobulai gamtos parinktma MP. Va iki ko dasigyvenom
Kokia teise turi smerkti ir teisti? Savo nuomone issakyti - prasom. Bet smerkti? Kam tau tos neigiamos emocijos paciai?
Siais alergiju laikais, vaikas gali buti alergiskas net tobulai gamtos parinktma MP. Va iki ko dasigyvenom
Daugiau komentuojamos yra tos, kurios nenorejo maitint, o tos kurios TIKRAI negalejo, tegu nestresuoja, cia apie jas neigiamu komentaru nera.
"Smerkti" - atsiprasau, ne toki zodi pavartojau Gal tiktu "pykstu", "nepritariu", ar kasnors panasaus.
Del alergiju,tai Tuoj busim viskam alergiski
Papildyta:
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 12, 11:47)
Sveikos, mamytes
Nezinau ar cia kreipiuosi, bet noriu paklausti
As dar tik ruosiuosi gimdyti, bet jauciu, kad galiu netureti pieno- kaip suzinoti?
Mano mama sake, kad neturejo pieno, nors visalaika begdavo is krutu.. kiek isbegdavo, tiek ir budavo ir musu visai nemaitino.. negalejo.
Zinau, kad tai paveldima..
Man labai anksti pradejo rodytis priespienis, bet dabar, kai nestumas i pabaiga, jo mazeja beveik nebega, tik kartais koks lasiukas, arba kai pati spaudziu bega bespalvis..
Ar galima is ko nors nustatyti ar as galesiu ar ne maitinti pati?
Nezinau ar cia kreipiuosi, bet noriu paklausti
As dar tik ruosiuosi gimdyti, bet jauciu, kad galiu netureti pieno- kaip suzinoti?
Mano mama sake, kad neturejo pieno, nors visalaika begdavo is krutu.. kiek isbegdavo, tiek ir budavo ir musu visai nemaitino.. negalejo.
Zinau, kad tai paveldima..
Man labai anksti pradejo rodytis priespienis, bet dabar, kai nestumas i pabaiga, jo mazeja beveik nebega, tik kartais koks lasiukas, arba kai pati spaudziu bega bespalvis..
Ar galima is ko nors nustatyti ar as galesiu ar ne maitinti pati?
Labas
Mano situacija buvo tokia pat. Mama maitino mus su sese po 2men, teta saviski 2sav, mociute kiek nezinau, bet irgi trumpai, ir visos kaip susitarusios lingavo, kad as pieno tikrai neturesiu. O as gincijausi, kad tikrai turesiu Priespienis pasirodo apie 29-30sav, man irgi panasiai, bego bespalvis, kartais su balto priemaisa.
Del nustatymo,tikrai nezinau, gal nera tokiu dalyku, nes viskas nuo mamytes priklauso. Jeigu nori tureti pienuko, svarbu, kad pagimdzius padetu iskart ant krutines vaikuti, kad butumet po to kartu, kad gydytojai, akuseres parodytu kaip tinkamai prideti prie kruties, zindyti ir t.t. Bet svarbiausia, kad pati turetum noro, kantrybes, nusiteikimo maitinti, cia ir yra esme Galbut todel, kad labai norejau, dar vis turiu pienuko (nors ir nelabai daug) ir stengiuos kuo ilgiau ji islaikyti.
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2007 06 12, 12:35)
Tos kurios maitina is akmens amziaus, rupinkimes ir savo groziu (tikrai galva neisnesa, kaip nesirupinimas groziu susijes su vaiko maitinimu, tuo kas jam yra subalansuota, gal p. Butvydiene man paaiskins ) ... Kuo toliau tuo daugiau randu cia vis idomesnes informacijos.
Taigi del zindymo nukars papai!