QUOTE(ramyra @ 2007 06 12, 11:34)
Perkaiciusi tema ir as ta pastebejau. Tos kurios negalejo maitinti, o norejo- labai gruziasi todel pastabos ir komentarai yra skaudus, jos jautriai reaguoja. O tos kurios "norejo" ir nemaitina, tikros savo isitikinimu, ir visi "naturalisciu" komentarai, kaip vanduo nuo zasies. ir dar jei tema "nematiniancioms" tai ko cia uzsibuna sekmingai maitinancios? Pasiskaitykit temos pavadinima.
na bet galtemą skaitys besilaukiančios mamytės ir jomsbūtų įdomu sužinoti negalėjimo maitinti priežastis ir jų pašalinimo būdus. todėl sėkmingai maitinančios mamytės ir bando jas išsiaiškinti
Papildyta:
QUOTE(krevete6 @ 2007 06 12, 11:47)
Sveikos, mamytes
Nezinau ar cia kreipiuosi, bet noriu paklausti
As dar tik ruosiuosi gimdyti, bet jauciu, kad galiu netureti pieno- kaip suzinoti?
Mano mama sake, kad neturejo pieno, nors visalaika begdavo is krutu.. kiek isbegdavo, tiek ir budavo ir musu visai nemaitino.. negalejo.
Zinau, kad tai paveldima..
Man labai anksti pradejo rodytis priespienis, bet dabar, kai nestumas i pabaiga, jo mazeja beveik nebega, tik kartais koks lasiukas, arba kai pati spaudziu bega bespalvis..
Ar galima is ko nors nustatyti ar as galesiu ar ne maitinti pati?
Nezinau ar cia kreipiuosi, bet noriu paklausti
As dar tik ruosiuosi gimdyti, bet jauciu, kad galiu netureti pieno- kaip suzinoti?
Mano mama sake, kad neturejo pieno, nors visalaika begdavo is krutu.. kiek isbegdavo, tiek ir budavo ir musu visai nemaitino.. negalejo.
Zinau, kad tai paveldima..
Man labai anksti pradejo rodytis priespienis, bet dabar, kai nestumas i pabaiga, jo mazeja beveik nebega, tik kartais koks lasiukas, arba kai pati spaudziu bega bespalvis..
Ar galima is ko nors nustatyti ar as galesiu ar ne maitinti pati?
na tikrai nepaveldimas vaiko nežindymas. nesijaudink dėl to . nueik į skyrelį "Kūdikių žindymas" - ten rasi daug info ir nuorodų į naudingas svetaines. siūlau viską atidžiai išstudijuot ir psichologiškai nusiteikt maitinti savo stebuklėlį . ir viskas bus gerai
svarbiausia - tinkamai pasiruošt ir nestresuot ištikus mažiausiai nesėkmei ar problemai.