Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(butvydiene @ 2007 06 11, 22:09)
iskrypsta tik tiems vaikams .kurie dar ejimui nera pribrende.
sia tema taip pat su tavim nera apie ka sneket,nes rasai tik is pasiklausimu ar pasiskaitimu.
o jei vaikas pats jau senai isikibes eina,tai reiskia jis yra stiprus.
o kojos iskrypsta ne nuo ankstyvo vaiksciojimo,o yra tokia liga-rahitas.
gal ka dar noretum suzinoti?
o tamsta sita irgi zinojo.........taip ir parasiau.vaikai kiti netoleruoja karves pieno baltimu.
kas dar? lotuliukas.gif

Ne tik del rachito, jei tu pastoviai sodintum pvz 3men vaika,net ir neserganti rachitu, jam tikrai iskryptu stuburas, nes kauliukai dar minksti. O vaiksciot pradejo sustiprejus raumenukams, bet tai nereiskia, kad kaulai tam pasiruose. Viskam yra savas laikas.
Del pieno,tai pasakei ta pati, tik kitais zodziais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(butvydiene @ 2007 06 12, 03:05)
o tu paskaityk visa tema. tongue.gif
ir ne apie galvos skausmus as turejau omenyje. schmoll.gif
cia tema apie negalincias maitinti,o ne maitinancios padekit man maitinti. bigsmile.gif

Tai tada labai idomu,ka tu cia sitoj temoj veiki? g.gif susikurk tema apie nenorincias maitint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(butvydiene @ 2007 05 25, 15:27)
pirmaji vaika maitinau viena menesi.
antra 2 savaites.
trecia taip pat 2 savaites.
o ilgai nemaitinau todel kad paprasciausiai nenorejau.

o ar misinukas ar mamos pienas cia nera jokio skirtumo.
moterys tik ligu daugiau isivaro bemaitindamos.
vienu zodziu rupinkimes ne tik vaiko sveikata ,bet ir savo sveikata ir groziu. tongue.gif

QUOTE(butvydiene @ 2007 06 12, 03:05)
o tu paskaityk visa tema. tongue.gif
ir ne apie galvos skausmus as turejau omenyje. schmoll.gif
cia tema apie negalincias maitinti,o ne maitinancios padekit man maitinti. bigsmile.gif

na taip, tema yra tikrai apie NEGALINČIAS maitinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 06 12, 07:21)
Oi kaip negrazu meluoti  blink.gif Tu net negimdyti man pasiulei  blink.gif , jei mano poziuris kitoks (tuo tarpu as tik savo nuomone pasakiau), cia tas pats jei as tau pasakyciau - tai negimdyk jei is akmens amziaus esi.
Papildyta:
Mylimuke - jau temos pradzioje parasiau, kad tu ne savo temeleje, tai buk maloni pasisalinti ir neknisk visiems proto. Jei labai nori pasireiksti, tai gal tu koki piketa prie seimo suorganizuok, tema: nemaitinancios mamos gimdyti negali.

Maitinimas MP tikrai ne is akmens amziaus tongue.gif Kaip tik kuo daugiau gydytoju ir bent kiek apsisvietusiu zmoniu rekomenduoja maitint MP. O kad tamstoms misinukas yra aukso vertes ir kai kas net nemato skirtumo tarp jo ir MP, tai as tada tyliu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 06 11, 23:35)

TAip pat suprantu mamą, kuriai vietoje pieno tekėjo kraujas. TAip būna kartais pirmom dienom, vėliau susitvarko, bet mama nenorėjo maitinti vaiko. Ir aš ją suprantu.

Raideles, o ar tikrai taip būna, kad pirmom dienom vietoj pieno teka kraujas? blink.gif kodėl taip atsitinka? ir ką tokiu atveju daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 12, 10:31)
Ne tik del rachito, jei tu pastoviai sodintum pvz 3men vaika,net ir neserganti rachitu, jam tikrai iskryptu stuburas, nes kauliukai dar minksti. O vaiksciot pradejo sustiprejus raumenukams, bet tai nereiskia, kad kaulai tam pasiruose. Viskam yra savas laikas.

Dabar kaip ta blondinė, paklausiu ne į temą: o tai ką pati darysi, kai tavo lelius kokių 10 mėn. pareikš norą eiti? Pririši, suvyniosi ir lauksi, kol ateis tas laikas, kai tavo nuomone bus jau galima eiti? Manoji už rankos pradėjo eiti kažkur 9 su puse mėn., o nuo praėjusios savaitės žingsniuoja ir bėginėja pati.
Tik pats vaikas ir žino, kada jam laikas kažką daryti - negalima nei versti, nei drausti.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 12, 10:33)
Maitinimas MP tikrai ne is akmens amziaus  tongue.gif  Kaip tik kuo daugiau gydytoju ir bent kiek apsisvietusiu zmoniu rekomenduoja maitint MP. O kad tamstoms misinukas yra aukso vertes ir kai kas net nemato skirtumo tarp jo ir MP, tai as tada tyliu  blink.gif

As tau siulyciau suaugti ir ismokti tolerancijos (net gaila taves darosi). gal i kokius kursus nueik g.gif
Ir tikrai tau linkiu maitinti ilgaaaaaaaaaaai, o kai vaikas nores vaikscioti priristi, nes nelaikas bus pagal tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kava&arbata: 12 birželio 2007 - 10:12
Del vaiksciojimo tai tikrai nustebau g.gif O skirtumas tarp negalinciu maitint ir nenorinciu to daryti yra milziniskas. Tiesiog kiekviena bukim savo temoje ir viskas bus tvarkoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 12, 09:40)
Raideles, o ar tikrai taip būna, kad pirmom dienom vietoj pieno teka kraujas? blink.gif  kodėl taip atsitinka? ir ką tokiu atveju daryt? g.gif

Taip, būna. Na, ten ne vienas kraujas, o priešpienis susimaišęs su krauju. O reikėtų tiesiog maitinti, nes vaikui nuo to kraujo nieko nenutiks, o su priešpieniu jis gaus daug naudos. Vėliau tas susitvarko, pieną gaminančios ląstelės padidėja (čia reiktų fiziologinius dalykus aiškinti su vaizdine medžiaga wink.gif ) ir kraujas nebepatenka į pieną ir pienas atgauna normalią spalvą.

Bet psichologinis barjeras labai stiprus - krauju vaiką maitinti. Neesu tikra, kad pati tokioje situacijoje maitinčiau.
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 06 12, 10:46)
Dabar kaip ta blondinė, paklausiu ne į temą: o tai ką pati darysi, kai tavo lelius kokių 10 mėn. pareikš norą eiti? Pririši, suvyniosi ir lauksi, kol ateis tas laikas, kai tavo nuomone bus jau galima eiti? Manoji už rankos pradėjo eiti kažkur 9 su puse mėn., o nuo praėjusios savaitės žingsniuoja ir bėginėja pati.
Tik pats vaikas ir žino, kada jam laikas kažką daryti - negalima nei versti, nei drausti.

As ir nesakau, kad suriskit, tiesiog parasiau, kaip buna, o ir kai kuriu mamu pamegtos vaikstynes "gera" darba padaro.
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2007 05 29, 08:01)
Tik kazkaip labai keista, bet mamos kurios nemaitina nepuola tu kurios maitina, o maitinancios mamos tai ojojoi kaip rekauja.

Perkaiciusi tema ir as ta pastebejau. Tos kurios negalejo maitinti, o norejo- labai gruziasi todel pastabos ir komentarai yra skaudus, jos jautriai reaguoja. O tos kurios "norejo" ir nemaitina, tikros savo isitikinimu, ir visi "naturalisciu" komentarai, kaip vanduo nuo zasies. ir dar jei tema "nematiniancioms" tai ko cia uzsibuna sekmingai maitinancios? Pasiskaitykit temos pavadinima.

QUOTE(linuke @ 2007 05 30, 18:41)
Kita vertus, nuo misinuko vaikai  prastesni neuzauga, tik su mama maziau rysio turi, be to, kiekviena renkasi, kas jai patogiau.

Zinot, nezinau ar juoktis ar verkti.

QUOTE(mylimuke @ 2007 05 31, 22:50)
Niekada nesakiau,kad esu visazine,toli grazu ne. Patariu tuo,ka zinau. Mamytes smerkiu tas,kurios NENORI maitinti,o ne negali.

Kokia teise turi smerkti ir teisti? Savo nuomone issakyti - prasom. Bet smerkti? Kam tau tos neigiamos emocijos paciai?

QUOTE(mylimuke @ 2007 06 01, 10:40)
Pati suprantu, bet jei jau MP pritaikytas kudikiui,tai ir baltymas turetu tikt g.gif

Siais alergiju laikais, vaikas gali buti alergiskas net tobulai gamtos parinktma MP. Va iki ko dasigyvenom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2007 06 12, 11:18)
Vėliau tas susitvarko, pieną gaminančios ląstelės padidėja (čia reiktų fiziologinius dalykus aiškinti su vaizdine medžiaga wink.gif ) ir kraujas nebepatenka į pieną ir pienas atgauna normalią spalvą.

labai įdomu man šitas atvejis bigsmile.gif , norėčiau daugiau apie tai paskaityt ax.gif .gal žinai kur tos vaizdinės medžiagos rast g.gif ( esu diplomuota biologė, tai man nesudarys didelių problemų ją suprast mirksiukas.gif )
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
Nezinau ar cia kreipiuosi, bet noriu paklausti blush2.gif
As dar tik ruosiuosi gimdyti, bet jauciu, kad galiu netureti pieno- kaip suzinoti?
Mano mama sake, kad neturejo pieno, nors visalaika begdavo is krutu.. kiek isbegdavo, tiek ir budavo ir musu visai nemaitino.. negalejo.
Zinau, kad tai paveldima..
Man labai anksti pradejo rodytis priespienis, bet dabar, kai nestumas i pabaiga, jo mazeja verysad.gif beveik nebega, tik kartais koks lasiukas, arba kai pati spaudziu bega bespalvis..
Ar galima is ko nors nustatyti ar as galesiu ar ne maitinti pati? g.gif
Atsakyti