Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra čia mamyčių, negalinčių maitinti krūtimi?

QUOTE(Limcamca @ 2007 06 11, 16:29)
Taip, įžeidei. Užtai ir atsakiau taip.

Man keista...visi cia tokie jautrus g.gif Reikia zodzius rinkti kuo atsargiausiai. Nevartoti zodziu junginiu "mamos pienas", "karves pienas", zodzio"krutys" "spenelis", "nusitraukineti". Tik buteliukas, misinukas, ciulptukas, misinelio samtukas. Sunku issireikst su tokiu zodynu. Tikrai, mamkos cia piktokos...Dar patykos vakare kokioj tarpuvartej uz issamia ma*os pieno ir ka*ves pieno analize, pagal dr. doc. A. Vingra. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 11 birželio 2007 - 16:42
QUOTE(nep @ 2007 06 11, 17:36)
Man keista...visi cia tokie jautrus g.gif Reikia zodzius rinkti kuo atsargiausiai. Nevartoti zodziu junginiu "mamos pienas", "karves pienas", zodzio"krutys" "spenelis", "nusitraukineti". Tik buteliukas, misinukas, ciulptukas, misinelio samtukas. Sunku issireikst su tokiu zodynu. Tikrai, mamkos cia piktokos...Dar patykos vakare kokioj tarpuvartej uz issamia  ma*os pieno ir ka*ves pieno analize, pagal dr. doc. A. Vingra. smile.gif

Nepergyvenk, jei jau tiek metų esu SM, vadinasi dar ne tokia jautri esu mirksiukas.gif O žodžius rinkti kartais reikalauja elementarus mandagumas ir taktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 11, 16:50)
Nepergyvenk, jei jau tiek metų esu SM, vadinasi dar ne tokia jautri esu  mirksiukas.gif O žodžius rinkti kartais reikalauja elementarus mandagumas ir taktas  bigsmile.gif

NIEKO NESUPRANTU, KA AS PARASIAU??? Parasiau, kad karves pienas augina raumenis, o mamos - smegenis. O misineliai - nezinau. Negi taip galima izeisti zmogu?
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 06 11, 17:56)
NIEKO NESUPRANTU, KA AS PARASIAU??? Parasiau, kad karves pienas augina raumenis, o mamos - smegenis. O misineliai - nezinau. Negi taip galima izeisti zmogu?

Taip, mamytes maitinančias vaikučius mišinukais tokie žodžiai žeidžia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 11, 16:58)
Taip, mamytes maitinančias vaikučius mišinukais tokie žodžiai žeidžia.  unsure.gif

As gi apie karves piena o ne apie misinius blogai rasau. Kuo tai gali buti susije. Supratau, tai del mano avataro bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 11 birželio 2007 - 17:25
QUOTE(nep @ 2007 06 11, 18:20)
As gi apie karves piena o ne apie misinius blogai rasau. Kuo tai gali buti susije. Supratau, tai del mano avataro bigsmile.gif

doh.gif
Diskusija vystosi visiškai ne į temą. Pasitraukiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 11, 17:28)
doh.gif
Diskusija vystosi visiškai ne į temą. Pasitraukiu  cool.gif

Diskusijos galejo ir nebuti, jeigu postai butu skaitomi atidziau. Idomu, kad siame forume bet koks kitoks pasisakymas traktuojamas kaip nezindanciu moteru puolimas. Isvis, manau, zindancioms visai vienodai, zindot jus savo vaika ar ne, svarbu badu nemarinat. Nuo to nei motinos pieno nei misinio verte nepasikeis. Yra kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 06 11, 19:20)
Diskusijos galejo ir nebuti, jeigu postai butu skaitomi atidziau. Idomu, kad siame forume bet koks kitoks pasisakymas traktuojamas kaip nezindanciu moteru puolimas. Isvis, manau, zindancioms visai  vienodai, zindot jus savo vaika ar ne, svarbu badu nemarinat.  Nuo to nei motinos pieno nei misinio verte nepasikeis. Yra kaip yra.

a tai ko tos žindančios čia vis užeina apie MP naudą pasisakyti, jeigu tema niekaip su tuo nesusiję... jei pati nuo pradžios atidžiai skaitei, tai bent keletą tokių rasti galėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 11, 18:37)
a tai ko tos žindančios čia vis užeina apie MP naudą pasisakyti, jeigu tema niekaip su tuo nesusiję... jei pati nuo pradžios atidžiai skaitei, tai bent keletą tokių rasti galėjai  4u.gif

Yra kaip yra, jo nauda nuo to nei pageres nei pabloges. Nors man juokinga, kaip kazkuri eme destyti apie jo nenauda ir vertingas karves pieno savybes jos kudikiams 4u.gif Jei jie ne teliukai. Misineliai yra pakaitalas, kuo kruopsciausiai suderintas, niekas nuo to nera blogesnis. Nera blogesne ta, kuri zindyti negali. Bet kai vienam zindaciuju forume radau pasisakyma, kad nezindau, kadangi "MANO PAPAI NERA MAISTAS" blink.gif Juolab, kad vaikas ne papus valgo, o piena traukia, tai jau atsiprasau. Kartais kyla itarimas, kad kai kurios forumietes, taip reklamuojancios karves pieno nauda, masto panasiai. Nes, "juk visi NORMALUS zmones, ant karves pieno uzaugo". As nekalbu apie tas, kurios tikrai negali del kokios tai priezasties. Juk galejau ar galiu buti viena is ju. Taigi misinelius butu galima priskirti prie vaistu. Argi kas irodinejama, saipomasi is tu, kurie vartoja vaistus ir aiskinama, kad be vaistu yra geriau, nebent tie vaistai vartojami be priezasties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 11 birželio 2007 - 19:08
QUOTE(mylimuke @ 2007 06 11, 12:58)
Visu pirma reikia skirti kaltinima nuo patarimo ir asmenines nuomones  mirksiukas.gif  As bent jau ne vienos nepavadinau bloga mama  schmoll.gif

ai.... doh.gif

QUOTE(butvydiene @ 2007 06 11, 15:28)
maitinau visus vaikus hipp misinukais.tik mazajam dabar jau duodu angliska,kai paaugo.labai jau mazas pasirinkimas anglijoj iz hiipiu. verysad.gif
pirmas gime 3,950kg-ugis 55cm.vaiksciot pradejo 10,5men
antras vaikas gime 4,000-ugis54cm,vaiksciot ppradejo  9 men ir kalbet aiskiai labai anksti.
trecias  gime 4,125-ugis 56cm.esam 9 menesiu ir jau isikibe aplink sienas ,baldus dedam seniai. wub.gif  4u.gif
Papildyta:

mane jau galima sakyt uzmete. lotuliukas.gif
ir pasiule,kad gimdyt man isvis nereikejo g.gif

oho, kokie saunus vaikuciai! bigsmile.gif ale tvirtuoliai tikri! thumbup.gif
mes tai valgem NAN1, bet buvo mums nesotu blush2.gif , tai keitem i Aptamil1, bet netiko piviukui, na o likom prie seno gero Bebio biggrin.gif kolkas mums jis thumbup.gif . maziukas gime 3740 g, ir 54 cm ugio, o dabar esam apie 8 kg ir 62 cm ugio. nei jis storas, kaip sako, kad nuo misiniu buna, nei ka. nieko panasaus. smile.gif

doh.gif o tu drisai net tris pagimdyt! lotuliukas.gif
nu tu tikra selme - toki pasiulyma ignoruoji lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri13: 11 birželio 2007 - 18:50
QUOTE(nep @ 2007 06 11, 16:36)
Man keista...visi cia tokie jautrus g.gif Reikia zodzius rinkti kuo atsargiausiai. Nevartoti zodziu junginiu "mamos pienas", "karves pienas", zodzio"krutys" "spenelis", "nusitraukineti". Tik buteliukas, misinukas, ciulptukas, misinelio samtukas. Sunku issireikst su tokiu zodynu. Tikrai, mamkos cia piktokos...Dar patykos vakare kokioj tarpuvartej uz issamia  ma*os pieno ir ka*ves pieno analize, pagal dr. doc. A. Vingra. smile.gif

QUOTE(nep @ 2007 06 11, 18:20)
Diskusijos galejo ir nebuti, jeigu postai butu skaitomi atidziau. Idomu, kad siame forume bet koks kitoks pasisakymas traktuojamas kaip nezindanciu moteru puolimas. Isvis, manau, zindancioms visai  vienodai, zindot jus savo vaika ar ne, svarbu badu nemarinat.  Nuo to nei motinos pieno nei misinio verte nepasikeis. Yra kaip yra.

QUOTE(Limcamca @ 2007 06 11, 18:37)
a tai ko tos žindančios čia vis užeina apie MP naudą pasisakyti, jeigu tema niekaip su tuo nesusiję... jei pati nuo pradžios atidžiai skaitei, tai bent keletą tokių rasti galėjai  4u.gif

cia tema yra kaip suprantu tom kurios nemaitina MP. o tom kurios maitina - yra nemazi temu, tai jos galetu ia nekist nosies...nes nemaciau kad kazkas naturalistem begtu ir aiskintu misinukus duot...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 06 11, 14:00)
Idomus posakis" normalus zmones" g.gif Kas yra normalu?
Ir as stengiuosi tamsta suprasti. 4u.gif Karves pieno nerekomenduojama duoti vaikams iki 3 metu. Bent jau vienu. Karves pienas trukdo pasisavinti gelezi, turi pavojingo baltymo.
Tarp kitko, siame forume is postu matos, ka mama maitino karves pienu. Jis gi raumenis augina. O misineliai, zmones gi sake - ir ta, ir ta.
Tamsta visus savo naujagimius maitinote karves pienu? Atsiprasau, kad tiek daug klausineju.

o tu pamastyk.as tai uzaugau su "klijukais".o kaip zinoma ju sudetyje yra karves pieno.
savo vaikams taip pat duodu pieno.ir tikrai nie su kuo neskiedziu,pati net nenoreciau gert skiesto pieno.
karves pieno baltymas tikrai yra ne pavojingas,tik paprasciausiai kiti vaikai netoleruoja jo.
o siaip kiti ir 21 amziui vaikus maitina "klijukais" ir nera cia ko stebetis.
viena atveji pati zinau.mamyte pienelio neturejo,misinuku vaikas netoleravo-taigi liko tik"klijukai".
uzaugo stipri,sveika,protinga mergaite.
as manau kad nei karves pienas,nei misinukai,nei mp protelio nedades.koki pasigimdai toki ir turi.jie visi skirti tam kad kudikis butu sotus. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2007 06 11, 14:56)

tikrai nesupranti ka rasai!! unsure.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 11, 16:37)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(amri13 @ 2007 06 11, 16:47)
ai....  doh.gif
oho, kokie saunus vaikuciai!  bigsmile.gif  ale tvirtuoliai tikri! thumbup.gif
mes tai valgem NAN1, bet buvo mums nesotu  blush2.gif , tai keitem i Aptamil1, bet netiko piviukui, na o likom prie seno gero Bebio  biggrin.gif kolkas mums jis  thumbup.gif . maziukas gime 3740 g, ir 54 cm ugio, o dabar esam apie 8 kg ir 62 cm ugio. nei jis storas, kaip sako, kad nuo misiniu buna, nei ka. nieko panasaus.  smile.gif
doh.gif  o tu drisai net tris pagimdyt!  lotuliukas.gif
nu tu tikra selme - toki pasiulyma ignoruoji  lotuliukas.gif

jie pas manes auksti labai uzaugo.taip pat esam nei stori,nei kudi.pats gazas tongue.gif
nu drysau. tongue.gif oi kokia bloga esu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 11, 16:59)
cia tema yra kaip suprantu tom kurios nemaitina MP. o tom kurios maitina - yra nemazi temu, tai jos galetu ia nekist nosies...nes nemaciau kad kazkas naturalistem begtu ir aiskintu misinukus duot...

drinks_cheers.gif
Atsakyti